http://marsiland.wz.cz/index_soubory/...
Anaz mrkni je to něco jak proutěné košíky, ale je to z no
vin a mlžeš si toudělat sama doma docela mě to zaujalo jelikož z pletené košíky se mi moc líbí a kupuju si je dost hlavně v Ikei. Takže bych to chtěla zkusit doma, ale nevím jestli budu trpělivá a jestli mě to pujde:-)
Já jak mě něco nejde tak s tím praštím a dál to nedělám :-)
mimochodem, moc dekuju za odkazy na ty malby na stenu, uz jsem si vybrala x-)
Ted jeste nakreslit sablonu, to bude nejvetsi problem, matika fakt neni moje a prekreslovani uz vubec...
diky Zofi .-) k tomu jeste nesjou pripsane blbustky z ubrouskovky a malovani na sklo...uz se tesim na vikendove oreni x-) Ale na kosiky mi cas asi nezbyde, aby z nich mohly byt darky...
Šári, mně se zdá, že tam nikdy nic takového nemají nebo velikost "na děcko". ]-( Musím to zkusit poshánět...nejradši bych to koupila taky na netu, ale nikde jsem to nenašla.
Pavli, to je fakt moře dárků...my si dáváme většinou jen jeden velký a k tomu nějakou blbinku.
Peti manžílek si koupil podobné kalhoty a taky ve sportu myslím to bylo sportisimo a to není nějaký drobeček takže jestli je tvůjm už trochu větší tak by si tam určitě vybral:-)
Musím to nějak trefit...chci, aby byl překvapený. Ještě mu k tomu vezmu nějaké triko s dlouhým rukávem ve skateshopu a snad bude spokojený. A voňavečku.
Holky jak je u vás? že prý v čechách sněží?? u vás někde taky???
u nás zatím prší :-) zimu nemám ráda teda hlavně na cestách jelikož denně najezdím dost kilomtrů takže by se mi líbilo v zimě tak 10 stupnů :-) na horách ať klidně sněží.
Peti toho se právě obávám, když bude pršet a pak zamrzne tak to bude sklinka jako prasátko :-) a na tom se jezdit nedá . Je to hnus. Když je bílo a pořád nesněží abych nemusela každý den odhrabovat zasněžené auto , tak mi to neva.
Nejlepší je venku bílo a sluníčko, nebe bez mráčků...to zbožňuju.
Když je náledí, tak vždycky ukecávám taťku, aby mě hodil do práce...většinou úspěšně. ;-)
Kočky, člověk tu chvilku není a už nevidí Pavůlčiny dárky ]-( Ukázat znovu, šup 8-)
Já se zatím topím jak v kalužích, tak v práci a nestíhám |-| Zofi, ty košíčky jsou bezva, zamlouvám si taky jeden, kdybys nevěděla, komu je už dávat :-N
Ivi, nemožné, že tobě by bylo něco malé :-D
Sníh a mráz brát jenom na horách, tady ať se mi radši vyhnou ]-(
Ivko, tak i ty tvé kalhoty jsou super. Asi zneužiju právě taťku a vyzkouším to na něm...když to bude akorát nebo těsnější, tak by to mělo být ok.
Žofi, já to mám 12km a tím směrem jede taťka i mamka.
Zuzi vůbec nevím co z toho bude jsem docela zručná, ale jsem zase nervák takže jak mi to nepujde tak to zahodím a je konec. Ale práve že se mi to taky moc líbí. No uvidím jestli se mi to povede. Dneska budu péct muffiny tak na to nebudu mít čas :-)
Ahojte holky, tak u nás od včera chumelí a chumelí.. je tu už dobrých 10cenťáků :-. takže jsem dneska vyrazila kousek tady za hranice do Něm., honem pro zimní bundu, potřebovala jsem nutně novou sportovní, mám jen kabátek :-p
Chtěla jsem o víkendu taky zkouknout ty fotoknihy, ale kdoví, nějak není pořád čas... Dneska by nás měla čekat dobrá véča - dlužíme ji ještě známým, co nám úžasně odmoderovali tombolu na svatbě x-)
Jsem ráda, že je tu plno šikovných lidiček, mě taky občas něco chytne - jen jak bude chvilka, chci zkusit něco vánočního na dveře.. brouzdáte některá z Vás na fler.cz?
Užijte si zbytek víkendu ;-)
Ahoj holky, tady vcera a v noci taky hrozne napadlo!
Vcera jsem mela prisernou migrenu, tak jsem cely den prolezela. Manzel se o mne pekne staral, je hodny. Takze okna az dnes a pokud to zvladneme rychle, tak jdeme do Vankovky na ty kalhoty, co jste mi dali tipy. Po tom sraziku jsem tam videla uzasne dziny, tak kdyby je tam jeste meli...ale pochybuji, ted pred Vanocemi!
Pugie - já občas zajdu na fler... Ale spíš na čumendo... Maj něco úžasně neodolatelného? :-)
Tak to já teď budu vyrábět logopedické materiály... Máme příští týde ukazovat portfolio v logu a já mám velké kulové... :-| A to sem chtěla kreslit vánoční prostírání se sobíkama...
Ivko, diky za tip na ty kalhoty, Petra desne nadchly. A dekuji i Sarce za tip na Rockpoint, tam je totiz meli. Takze mame 2. Jen me stve, ze o tom vi a nebude prekvapeny. Ja mu chtela koupit velikost XL a samo, ze ma XL. Ale jistota je jistota.
Dziny pro me meli, ale ja v nich vypadala...nastesti meli i jine.
Dalsi ulovek je svicen do okna, za chvili je advent a ten nas nejak prestal svitit. Okna mam cista, tak ho tam muzu klidne dat.
Dobré rano holčiny, tak včera jsme prožili sněhové peklo, u tchánovců byla sněhová kalamita takže jsme na chalupu ani nevyjeli museli jsme šlapat pěšky a nazpátky jsme se sebou vzali i kousek plotku :-( no nebyla to zrovna sranda. Doufám, že ta hnusná zima brzo přestane a bude taková jak minulý rok.
Tak jsem is postěžovala a ted vám přeju aby nám pracujícím den v práci utekl rychle.
Nazdar kočky, všechny zdravím po sněhovém víkendě, u nás taky chumelilo x-) Byli jsme zalezení jak jezevci a vytáhli jsme čumák akorát do obchodu :-N Dneska nám nefungovalo ráno topení, takže jsme tu měli 11 stupňů, brrr :-( Svařák to jistí, ale jenom dneska, čestný pionýrský, jinak v práci nenasávám:-N
Pugie, jsme na tom stejně, taky jsem bez bundy a žádná se mi nelíbí ;-( Asi to zase přesunu na příští rok,ale je to akutní, asi bych to měla pořešit :-| Jinak nemám žádný nový dárek :-| Doporučte nějaký skvělý parfém pro manžu 8-)
Taky sme se dneska klouzali s Kimem po chodníku... :-) (Kima to teda moc nebavilo...)
S bundama sem taky na štíru... Potřebovala bych nějakou sportovnější a hlavně teplou s kapucou... Ale asi to nechám až po sezóně, až budou výprodeje. Tuto zimu ještě doklepu v té svojí staré (o mám ještě od základky :-) )
Zuzi, s parfémama na mě nechoď - já kupuju zásadně adidasy (pak se manža totiž cítí být sportovcem aspoň ve sprše)
No nic, du stahovat obrázky na své logopedické portfolio... To zas bude peněz za tisk... A večer budu kreslit Červenou karkulku... Snad si ještě vzpomenu, jak to bylo :-D
Ahoj holky,
to mě se včera líbila jedna bunda od Roxy, ale odolala jsem.
Zuzi, nejkrásnější vůně pro chlapy je od Diora Fahrenheit nebo jak se to píše, ale nosí to skoro každý...ale stejně je nej.
Dobry den, mam 4 opary, je mi zima a nechce se mi ani mluvit, natoz pracovat...
Ale rozhodne nechci zimu jako loni! V zime ma snezit, mrznout a byt krasne, at si taky deti uziji x-)
Ja za vikend zvladla vsechno, co jsem si predsevzala krom myti oken (mrzlo a chumelilo), po te vanici by byly spinave jako predtim...
Dneska po praci jdu na nehty, a pak uz se strasne tesim na peceni pernicku a zitra asi uvazu vence. Holt jsme o vikendu zase budovali hnizdecko, 2,5 hodiny jsem zehlila a dneska rano dostala od sveho muzicka pochvalu za uzasne vypulirovany byt :-N
Zuzi, Maja pouziva uz nejakou dobu uzasneho HUgo Bosse. Jestli chces, mam na nej 15% slevu na elnino parfemy
Ja mu ho koupila na Vanoce, ale nekam jsem ho zasatrocila =-)