Ahoj holky.
Pavli, byl tam dokument o výrobě potravin. Jmenovalo se to: Náš denní chléb a prý to byl masakr. Já to neviděla jen naši, ale oba z toho byli hotoví a to taťka je slušnej drsňák. Četla jsem si jen o tom v archivu ČT a stačilo mi to.
Knížky jsem stihla 2 a včera si je vyzvedla. Ta psí je super, ale ta s náma nic extra. A jak jsem jela z toho fotolabu, tak jsem to málem nepřežila - málem to byl boční náraz na řidiče. Ten pán v tom terénním autě asi neví, co je přednost zprava. ]-(
Srazík bych brala, ale nějak není o víkendech moc času. :-|
Zdarecek po vikendu:-)
Tak ja se maji me okrouzkovane kolegyne? :-N Dneska mi trosku hrabe a mam neskutecny KOPR, takze me omluvte |-|
Peti, aha, tak ten porad jsem propasla, ale jak vidim, o nic jsem neprisla. Radsi si uchovam mylnou predstavu =-)
Co se tyce vikendu, tak ten byl velice zajimavy. Martin stehoval svoji segru z Nemecka, takze byl tri dny v prachu, tudiz se jeho mila zenuska vrhla na jarni uklid :-D Umyla jsem okna, oprala zaclony, zavesy, oboje povesila a zavesy navic zkratila (to byla zabir(j)acka, vyrazila hadry, co nenosime, takze uklid skrine a vseobecny uklid.
Takze kdyz jsem si v nedeli v podvecer sedla se sklenkou vina k telce, prijezd Maji s darkama z Berlina byla jen tresnicka na dortu :-N
Tento tyden mame same oslavy (svara 20, tchyne) a pristi tyden pro zmenu pohrby (Martinuv stryc umrel na infarkt)...
Zuzanko, Ty uz na nas uplne dlabes?! 8-(
A co Saraned, Lorca, Lenca a ostatni? ;-(
chjo...takze srazik zas nic...?! :-p
Cau zeny! :-D jsem zde. Nestiham, nestacim... znate to :-D U nas nic zajimaveho, jen jsme se prestehovali, jak jsem vam kdysi rikala, ze je to v planu, tak uz k tomu doslo... Jinak vse pri starem, dikybohu :-D Sraz zatim nehrozi, mame toho plne kecky vseho... rada bych vam sice ukazala konecne svoji fotoknihu, ale popravde momentalne ani netusim, kde vlastne je. (Pravdepodobne v nektere z mnoha krabic, ve kterych ted "bydlime" :-D Je to zmatek, ale musi to byt, verim, ze vite, o cem mluvim...)
Ja ted spis peclive procitam modrou strechu, cekaji nas ted vsechny mozne opravy a upravy (okna, strecha, topeni, podlahy, koupelna, kuchyn... takze shanime reference - Zuzi, to bys nam vlastne taky mohla poradit, asi se ti ozvu :-D
Mejte se!! Je jaro, huraaa, holky to leti, co?
Ahoj holky,
taky jsem o víkendu uklízela - konečně máme čistá okna a taky jsme tento rok poprvé grilovali.
O víkendu k nám přijede tchýně, tak nevím. :-|
My sice už nějaký pátek bydlíme, ale já pořád něco dozařizuju nebo předělávám, takže taky trochu řádím na Modré střeše. ;-)
Ahoj koceny,
ja jsem o vikendu stihla taky umyt okna a udelat vyzdobu. Moc to neprehanim tak to nebyla takova prace. Oken nastesti moc nemame ;-) . Taky jsme byli v Olomouci, ve ctvrtek se tam otvirala nova Kika, tak jsme si odvezli novej stul a zidle 8-) . My bydlime pres dva roky a jeste nam spousta veci chybi a jeste dlouho budeme zarizovat...Tak se mejte, jdeme na pisek :-p
Ahoj holky moc vás zdravím :-)My jsme přestavovali minulý rok a taky nemáme fůru věcí dozařízeno a myslím, že ještě dlouho budem zařizovat, ale je to docela zábava jen kdyby těch peněz bylo víc. No asi bych toho chtěla moc všešchno naráz vždyt přestavba nás stála půl milionu :-(
Já jsem se na úklid ještě nevrzhla a nevím jestli se na něho vrhnu :-) jedeme na víkend k tchánovcům takže stejně nebudem doma:-)
Tak vám přeji krásně Velikonoce a hlavně si užijte den volna :-) A užívejte si sluníčka :-)
Holky moje x-)
uzijte si krasne svatky jara, muzove at Vas pekne vyslehaji a kraslice at se Vam povedou!
Ma byt nadherne, tak nacerpejte energii na dalsi pracovni dny.
My mame v UT ten pohreb, takze se na Vas prijdu podivat ve ST a odpovim na vse, na co jsem chtela reagovat uz vcera |-|
Posilam pac a pusu :-)
Ahoj holky, ani nebyl čas sem zajít a pořát vám krásné svátky, ale určitě jste si je super užily, když bylo tak nádherně. Já teda úklid stihla, dojeli tchánovci a bylo to ok. Byli jsme skoro pořád venku. :-D
Ahoj holky tak my jsme byli celé Velikonoce na chalupě u tchánovců a odpočívali jsme celou dobu a bylo to fajn. Jen nebylo takové teplo jaké jsem si představovala, ale u kamen je taky dobře.
Ať vám pracovní pátek uteče a užijte si víkend. Manžílek bude asi celý víkend pracovat :-( no aspon budu dlouho spát:-)
Tak pa V.
Ahojky,
tak my jsme na Velikonocni pondeli byli v ZOO, bylo to fajn i kdyz dost lidi ;-)
Len, gratulace k holcicce :-)
Manzilek bude taky nejspis o vikendu v praci :-( . Navic jsem zase nejaka nemocna, takze to bude s malou narocny :-p
Ahoj všem!
Len, jééé, už je úplně vidět. Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka.
Marti, my byli v ZOO v sobotu a v neděli v Lednici - všude mraky lidí, ale dalo se to. Měli jsme tu na víkend tchánovce, tak jsme museli udělat program, ale počásko nám přálo. Tento víkend si dáme po dlouhé době jen relax, tak už se moc těším. :-D
Ahojky zenske,
me tak napadlo, jestli nekdo nevite, co je s Niky (Nikodou)...Uz tu nebyla vecnost :-(
A doufam, ze se nic nedeje u Zuzkovic... =-)
Lenul, gratuluju k Valince, srpen se hrozne blizi, co? ;-) Ja bych taky chtela prvni holcicku, uvidïme, jak to v budoucnu vyjde ,-)
Na srazik jste moc nereagovaly, takze nic...
Ja byla na velikonocni vikend u nasich, Martin v praci (jak jinak) a v pondeli uz jsem byla v Praze a dostala nasup tady :-)
V Praze uz je skoro leto, za oknem mi behem tydne uplne rozkvetl kastan x-)
Leni : takto je krásný a holčička to je super a co manža na to ??? holčičky bývají takové tatínkovské :-)
no my se snažíme, ale zatím nic :-| takže si aspon užívám samoty ve dvou a je to docela príma :-D :-D :-D
No Zuzík tu už dlouho nebyl :-(
tak pěkný víkend všem :-)
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím a kaju se, že na vás kašlu, ale fakt je toho v práci hodně a není čas. Zavádíme nový info systém,jsem v práci do večera a ještě dělám po víkendech doma webovky :-S Jinak se mám skvěle 8-) Mrknu na vás častěj z domu, tady s vámi je vždycky fajn x-) Velikonoce jsme prožili naprosto suprově a odpočinkově v Moravském Krasu, výprask taky byl, ale hlavně tam byla fůra smažáku a dobrého vínka :-D Jinak u nás všechno při starém, manželský život si užíváme :-D
Pavůlku, zlatko naše...Praha bude nějak na jaře, noo vlastně jaro už je, strašně to letí....počítáme, že až tak květen-červen, ale určitě vás rádi se Zdeňou uvidíme x-) Moc vás zdravíme, pošlu pár foteček, ať na nás nezapomenete :-DCo břišáci?
Veru, na Velikonoce jsme stihli i Kroměříž, možná jsme se někde míjeli ;-)
Leni, moooc veliká gratulačka k princezně, fakt úžasné, co dokáže dnešní věda....Ať obě kvetete jak růžičky a v srpnu se těšíme, až prďolka vykukne na tetičky zářijovky :-D
Šári, jasan, ozvi se kdykoliv, telefon myslím máš a kdyby náhodou ne, tak mi napiš na mail...Každopádně ráda pomůžu ;-)
Marti, malá taky roste jako z vody, pěkný rarášek, určitě zaměstnává celou rodinku a musí být u vás veselo.
Mějte se moc fajn, srázek v Brně určitě platí, akorát ne v květnu, už klepe na pupek třicítka a jak se znám, budu slavit celý měsíc, mám to na pět etap :-N Doufám, že se mi nezlomí játra v zatáčce....Peťa mi rozumí, že jo :-D
Kdykoliv jsem na mailu pro každou z vás.....papááá, užívejte tepla a jara x-)
Dobre ranko manzelky zarijovky!
Jsem mimon, zase jsem nenapsala mesic a pul :-N Ale moc jste toho nenapovidaly, stihla jsem i docist :-D
Prozradte mi co to je ten KOPR????
Gratuluju Lene k holcicce!!! x-) Holcicky jsou uuzasne! x-) A kdo je jeste dalsi tehu?
Musim vam juknout na alba, to svoje jsem teda neaktualizovala ani nepamatuju :-N
My jsme tedka meli hoodne moc litani a zarizovani, rozhodli jsme se koupit domecek tak to byly trochu stresy, vybirani, rozhodovani, a nakonec jsme teda vybrali a kupujem, stehovat se budem za 2-3mesice, no a do toho zacinam intenzivne shanet praci, taky tady byli nasi, no a mala knuca me samozrejme taky zamestnava... jinak nic noveho ;-)
V kvetnu budu na morave, od 9. do 26., kdyby se vam chtelo se srazit, rada nekam dojedu ;))
Ahoj Luci, to je bezva, že jste udělali takové mega rozhodnutí, pochlub se nám fotečkama, přece jenom tam máte trochu jinou kulturu bydlení :-D Moc ti přejeme, ať se vám hezky bydlí a co takhle druhé mimi místo práce? :-D Neříkej, že by Leuška nechtěla brášku, připadáš mi, že bys zvládla i čtyřčata;-)
Jinak KOPR....jak to napsat slušně, když sprosté slova jsou zakázané? :-N Ehm, teda noo.....KOPR = Kur..... odpor k práci, určitě ho taky občas máš :-D
Ahaaaaa... tak KOPR je pro me novinka :-D :-D :-D Na to bych neprisla :-D Ja mivam velmi casto odpor k domacim pracim takze asi KODOPR ;))))
Noo, Leuska by miminko chtela, to vis ze jo, ale ja jeste moc ne ;) Tak spis ted tu praci, i kdyz kdovi jak to dopadne ;-) Ctyrcata teda neeeee, dekuji! :-p :-D
Domecek jeste neni uplne dostaveny, az to bude vypadat trosku lip, hodim neco na strechu ;))
A co vy, ja jsem uplne mimo obraz, bydlite uz v tom domecku, co jste kdysi kupovali?
ahojik,
teda Luci, svatebka vypada naprosto dokonale x-)
Gratulace k domecku, ukazat fotooooooos x-)
Jop, a rezervuju si Te na nektery den, kdy tu budes x-)
Holky, to je je PRILEZITOST ke SRAZIKU! ]-( ]-( ]-(
A to same plati pro Zuzika, domecek jsme nevidely ani nepamatujem... ]-( Ja uz finisuju loznici, poslu fota co nejdriv, at se taky muzete kochat.
Zuzisku, tak to ja se tesim maximalne, jen nahodte termin co nejdriv, at se muzem zaridit. Uz sem mam naobjednane nejake kamosky z Moravy .-)
Ja mela sileny vikend :-S V SO vecer mi mamka volala, ze tatka spadnul, ma otres mozku, zapadly jazyk...no hnus |-| Byla jsem vyklepana jak ratlik. V nedeli rano jsem sedla do auta a za 2,5 hodiny byla u nasich!!! Za hodku z Phy v Brne!!
Tak je to nastesti ok, uz je doma, lezi a odpociva, je teda potluceny, ale nastesti jinak vsechno v cajku.
Hrozne moc nas to stmelilo s Majou, protoze ja tyhle udalosti blbe nesu, kdyz se neco deje mym blizkym...kazdopadne v aute jsem byla naprosty klidas, i kdyz me Martin nechtel pustit, zvladla jsem to naprosto v poradku, jen schody k nasim jsem uplne vystresovana vybihala po peti. A to mi mamca rikala, at rozhodne nejezdim, ze je to v pohode...
No nic, jdu makat :-|
Ahoj holky,
já pro srazík jsem, ale když to tady Pavka navrhne a reagovala bych jen já, tak to nemá ani cenu, aby se někam z Práglu.
U nás víkend naštěstí klídeček. V pátek po práci jsem si jela koupit do Olmiku nový snowboard, když jsou ty slevy. Nějak jsme se cestou zpět s manželem zakecali a trochu zakufrovali, ale sranda. V sobotu jsme byli na bruslích, nestála jsem na tom sto let, takže jsem nějak zapomněla, jak se na tom brzdí a taky mě bolely děsně nohy. A včera krásný výlet do bývalého vojenského prostoru Zlobice (máme to od nás kousek). Teď tam je ovčí a kozí farma. Hafina byla z toho výletu úplně hotová, doma usnula asi za 5 vteřin. Ale bylo to tam super - nechápu, že jsme se tam nevydali už dřív. Měla tam svatbu Katchen tady z fora a vybrali fakt dobře. Jsme to tam asi taky měli udělat, když je manžel profesionální voják - bylo by to stylové. ;-) Ale možná tam oslavím ty své kulatiny...už se to fakt blíží. :-|
Pavli, to jsem ráda, že je vše nakonec ok.
Luci, už jsem si tě přidala.
Hoj hoj,
no tak svatebku mi smazli ty nejdulezitejsi fotky, samozrejme, takze to co mi v albu zustalo je fakt jen minivzorecek :-D
Pavli, no to musel byt sok s tatkou =-) Jeste ze to dobre dopadlo.
Ja bych na srazik do Brna dojela, navrhnete nejaky termin, prizpusobim se. Idealni by to bylo nekdy v tydnu od 18.5. ;-)
diky holky, bylo to silene, takhle vyklepana jsem snad jeste nebyla...
ja si dovolim navrhnout termin dle sebe, abych v tom Brne vubec byla :-N
24.5. nedelni odpoledne? abych stihla i dojet zpet do Prahy rozumne. Pripadne i sobota 23.5. by sla, to bych jela na otocku a nestavovala bych se u nasich...
tak pisteeeeeee x-)
ja se omlouvam, ale dovcu si kvuli sraziku brat nechci :-(
Petus, ty to budes mit asi cerly vikend, co? :-N Urcite te na Tve parbe otravovat nebudem, ale nepripada v uvahu ani nedelni odpo?
Pavli mne je to jedno, ja tam budu od 9. do 26. a celou tu dobu nemam nic, teda budu mit ruzne sraziky a navstevy ale zadnou praci nebo povinnosti, takze se prizpusobim ;)
No a co treba ten vikend pred tim...? Prece jen na oslave Peto otravovat nebudem ;)