Ahojky, tak jsem taky tady...
no, v jiném stavu - to nevím :-x ale musim přiznat, někdy mě to taky už trochu nahlodává, sem tam... ale zatím přetrvává ten stav manželský :-D ;-)
Mějte hezkej víkend, my jedem za babičkou do Hradce, hlavně ukázat fotky ze svatby (na tu páteční cestu přes Prahu se vůbec netěšim :-S
Tak papa
Nazdar ženský! Pradon, manželky. :-D
Já teda jiný stav nechci...ten spratek nad náma před půlnocí nahodil takový hysterický brek a vydrželo mu to asi hodinu. Mít mimino nad i pod váma...to je zaručená antikoncepce. :-|
Taky všechny zdravím :-) Teda Peťo, Ty jsi číslo :-D Ty mateřské pudy evidentně ještě nemáš :-D Já ostatně zatím taky ne 8-( I když jako spratky miminka zatím nevidím, to bude asi tím, že nad náma žádné nebydlí 8-)
Jo a psala mi Pavka o jakýchsi 2 fotkách, o co vlastně jde?
Jinak se srazem též počítám... ;-)
Jinak včera se kamošům narodila Alžbětka x-) a ve stejný den na druhém konci republiky sestřence Danek x-) Haluz... :-) Tak odpolko jdu nakupovat dárečky :-D
Zuzi, právě. Když ti to tam řve pomalu 24 hodin denně (jedno přestane a začne to druhé...). A ještě máme přímo pod oknama přes silnic dětské hřiště, taky mazec.
Ivko, uděláme album zářijovek...srpnovky to tak mají, tak jsme to od nich "obšlehly". ;-)
Petrus my to máme podobné pod námi mají mimčo a nad námi se přistěhovali noví sousedé , kteří tam věčně běhají a řvou taky měto teda dožírá a o tom hřišti co máme pod okny ani nemluvím. Když jsem se učila na státnice tak jsem myslela že je tam pujdu dořvat, ale vím že to nejde:-( nadali by mě určitě jejich matky to si radči zacpu uši :-)
Album supr nápad Pavce pošlu nějaké to foto :-)
Žofi, taky jsem trpěla při učení na státnice, tak jsem chodila k našim (sice bydlí kousek od nás, ale zahrada je na druhou stranu než je hřiště). Jenže tam zas aktivisti v okolí sekali trávu apod. Prostě jsou ti lidi někdy na zabití. :-|
jůůů, tak to já mám už odbyto.Mám skoro 7letého školáka ;-)
holky ta vysoká mě taky láká, všimla jsem si , že některá zvás tu má specku jooo,Já bych chtěla do Olomouce.
Nechodila některá zvás tam, a nepodala mě info.
Díky :-)
Len, tak to ti docela závidím...no asi časem to fakt budeme muset spáchat, aby tady po nás někdo zůstal. :-)
Já jsem ekonom, tak ti neporadím. ;-) Ivka dělá spec. pedagogiku, ale v Brně...možná i Žofi to má, nevím to jistě. ;-)
ok,
Petruš, když už mám tak velké dítko a slyším někdě, nějaké malé, tak si říkám, že už by se mně do toho taky moc nechtělo.Teď máme s manžou klid a pohodu.
Leni, já studuju specku v Brně... Ale do olmiku sem se hlásila taky a mám tam kamošku... Záleží co cheš pak dělat a jestli ten obor chceš mít pedagogický nebo ne, abys mohla učit... V Olmiku je dramaterapie, ale ta je neučitelská a učitelská specka je dvždycky dvouoborová (s češtinou, matikou a asi ještě dva další)... Jinak Olmik je dobrá škola. Ta brněnská je taky fajn, ale určitě bych ti ji doporučila studovat dálkově... ;-)
Ivi, já musím jedině dálkově při zaměstnání.
loni jsem si dělala kurz pracovník v sociálních službách a byla jsem na praxi ve stacionáři, dost mně to chytlo, a tak bych v tom chtěla pokračovat.