vazne :) na hluboke je to proste uzasne, svgrova tam mela svatbu koncem dubna, tak jsem to vse okoukla :) ale chceme to venku a ne v obradni sini, babicka rekla ze ji to tam prijde jako kdyz jde do krematoria :-D tak jsme si rekli ze ji udelame radost a v sini to mit nebudeme. pokud tedy vyjde pocasi :)
prave ze skoro vsechno ne:( ale ty nejdulezitejsi veci ano.. jak se znam tak chvilku pred svatbou budu litat a nestihat, protoze vzdy na neco zapomenu :) hostinu budeme mit v kulturaku na hosine, takze sice komunisticka budova - nic moc, ale zase vse budeme mit svoje, takze to vyjde hodne levne a muzeme si dovolit velikou svatbu.. porad jsem nazoru ze svatba o 30ti lidech je spis jako oslava narozenin a ne svatba, ale to bude mozna tim ze jsem z vesnice, a tady jsou vsechny akce ve velkem :)
mela jsem strach z oznameni, chteli jsme nejake origo s fotkou, ze si ho vytvorime sami, ale nejak porad nebyl cas tak uz jsem se bala ze si ho budeme muset objednat, ale to jsou zase dalsi velke vydaje, ale nastesti se nam to povedlo, vcera jsme k tomu sedli a dneska bylo hotovo :)
nebydlim primo v krumlove ale kousek od.. no pritel je z hosina, takze oni maji matriku tam.. ani nas to nenapadlo oddat se v krumlove, hnedka jsme rekli ze hluboka :) a proc se tam tedy nevdavas?
tak toho neznam, bohuzel.. no jo jizdarna, ty chteji natahnout kazdeho:( staci jen kdyz si vzpomenu na maturitni ples, a nejen muj.. ale je fakt ze tam by to bylo nadherne..
no mi to chteli v te restauraci, tam by to bylo naprosto uzasny. No uz se neda nic delat :-D ,
vzdyt Hosin neni tak velky, ikdyz teda on je starsi, je mu kolem 32 :-)
ja tam zas tolik moc lidi neznam, ale ptala jsem se pritele, ten ho zna..
a kde planujete nakonec hostinu, kdyz obrad na hluboke? tam moc mist neni kde usporadat akci pro skoro stovku lidi :)
budeme to mit v hotelu Podhrad. Ja ziju v cizine, takze jsme potrebovali i ubytko. ;-)
Je ja ho uz nevidela let. Jak se maji? naposledu vim, ze maji dva kluky :-) , byla jsem kamaradka s jeho segrou :-)
no to ja ti nepovim, ale pry se ma dobre rikal jirka :) obcas potkavam jeho zenu s klukama, ale to jen ze vim, ze tam bydli..
kdyz zijes v cizine, nebyla by lepsi svatba tam? nebo kvuli rodine v cechach? ja bydlet nekde pryc, tak bych vzala vsechny a vdavala se nekde u moore :) ale tady to bude taky krasny :) doufam, rika se ze kdyz se na neco tesis tak to vzdy stoji za prd, tak se to snad vyvede..
ziju v Anglii a tady ty plaze stoji za prd a hlavne z Cech by mi skoro nikdo neprijel. Ale mela jsem to namale, ze jsem to chtela zrusit a odet se vzit nekam na Sejsely :-)
to vis, ze se nam to vyvede ;-)
jj, nejdriv jsem myslela ze si je necham usit u svadleny, svagrova mela moc pekny, a ani ne za 3tisice, tak jsem sla obchazet salony abych vedela co by mi seklo, ale zamilovala jsem se tam hnedka do prvnich satu co jsem videla, a takove by nezvladla usit si myslim, a bylo by treba i hodne latky, takze by me tak levne nevysi, tak jsem si je zamluvila hnedka, zkousela jsem si pak teda asi jeste sest jinych satu, ale ty prvni tak cekaly proste pro me :)
a jak vy jste na tom s pripravama? ja mam tedka dost uceni a za mesic statnice, takze moc cas nemam, ale v pondělí by konečně měli začít pracovat na tom našem oznámení..
ja uz saty mam, sijou se mi u designerky. mam je v albu, ale byla mala velikost, takze moc dobre nepadnou, ale v cervenci jdu na zkousku mych tak se tesim, uz ani nevim, jak poradne vypadali.
a jakto, ze nemas zadnou fotku v albu, jaky satecky jsi si vybrala???
hani ja uz mam na svou svatbu uz uplne vsechno, kdyz budes potrebovat zeptej se, rada poradim ;-)
nemam, protoze jsem se nenechala vyfotit, vubec me to tam nenapadlo, byla jsem z tech satu tak unesena, ze jsem nemyslela na nic, taky mi to pak plno lidi vycetlo :)
ja prave ani nemam moc cas na nejake zarizovani, 22.cervna delam statnice, takze je skola prednejsi, ale vse zakladni snad mame.. mame termin a matriku, tam teda jeste musime, zamluveny sal na Hosine, a vsechno si budeme delat sami, takze to je strasne reseni jake jidlo piti, koik a tak, ale obed na uvari tam v jidelne, to je hned vedle v baraku, a roznaset pak jidlo a udelat raut to se nabidli zname co vari ve skolce, takze jen vymyslet vsechno co tam chceme mit.. tchyne uz nakupuje nejaky alkohol, kdyz je nekde v akci :)
pak mam zamluvene saty, domluveneho druzbu, kapelu, fotografa, i kdyz to mozna zmenime, je to kamarad od pritele moji svedkyne, foti pro casopisy a tak, ale jeho foto jsme nevideli, oba se ale zarucili ze ma foto nadherny, ale priteli se to zecina nelibit, kdyz je nevidel, tak nevim..kameru nechceme, jen nekdo z rodiny kdo natoci obrad a to staci..predstava ze me nekdo nataci cely den me desi :D.. no a jinak nemame asi nic:) jo vlastne jeste oznameni, to jsme si navrhli my, a dneska je Jirik priveze, nechal je tisknout v praci, takze to uz dame nejblizsim a pomalu zacneme posilat..
takze jeste nas ceka vybrat si prstynky a jinak nevim :( koukam se teda na netu na vyzdobu ba stoly, zacnu si objednavat nejake veci, jako kaminky koralky kvitka a tak.. a kytku na auto bych si chtela udelat sama, tak to taky musim nakoupit a udelat, kdyby se mi nepovedla, tak at ji muzu objednat u kvetinarky :)
a take premyslime, ze si objedname pujceni prehozu na zidle.. videla jsem nadherne na aukru, 40 za jedno, coz je docela dost, kdyz budu potrebovat tak 120, ale zase to vypada uplne jinak ten sal, a tam jsou zidle opravdu otresne :)
jinak nevim, budu zbytek co me napadne schanet na posledni chvili asi :) se mas ze uz to mas vse, zadny stres..
jeste se te zeptam.. protoze uz pres rok spolu s pritelem bydlime, tak mame v podstate vse, takze jako dary chceme penize.. vetsina lidi se asi zepta, co bysme chteli, ale nasla jsem pekny text, takova basnicka, kde vlsatne rikas ze chces penize, a nevim, jestli to take davat.. je to takove..dava se to urcite s oznamenim, a to mi prijde docela blbe, aby si nekdo nemyslel ze chceme vydelat nebo tak neco, chapes me?.. tak vubec nevim, nekdo zase rika ze je to super napad, ale porad mi neco rika ze radsi nee..
ahojky,
o te basnicce vim,. ale nikomu jsem ji nedavala, kdyz se lidi ptaji, tak jim to reknu, ze chceme penize, ze nam ti prispeji na svatebni cestu :-)
a budu mit truhlicku, kam lidi budou moci prispivat :-D
ahojky, tak jsem opet zavitala... no nakonec jsme kazdemu kdo se ptal to rekli, zadnou basnicku nic jsme nedavali... jinak uz se nam to blizi,co, jsem nervozni jak sanky v lete :) jeste nam chybi dost veci rekla bych... no snad bude vse v pohode...