Holky, nevíte náhodou, jestli je někde na internetu kalendář na příští rok? Nemůžu ho nikde sehnat, chceme naplánovat datum svatby na příští rok a nevím, které dny připadají na sobotu. Poraďte prosím!!
Jo taky urcite sedis u pocitace, tak kdyz kliknes na ty odiny, tak tam mas kalendare az nevim do ktereho roku. minamlne do roku 2009, to uz mam vyzjistene.
Jo, už jsem se na to koukla a určitě bych chtěla svatbičku 22.7, protože dvojka je prý nejlepší číslo pro partnerství. A když budou hned dvě, tak to nám to bude klapat i kdybychom nechtěli!! :-)
My taky chceme mít svatbu 22./dubna/. Dle mé kamarádky je číslo 22 bud úplně hrozný anebo úplně super. Radila mi, že tento den není pro svatbu zrovna ideální. Co říkáte na věštění budoucnosti a hry čísel. Věříte někdo na to. Nechali jste si někdo vyložít kdy se vzít???
kalerat: Já si myslím, že je úplně jedno, jaký den je svatba, že to už je stejně dáno předem, jestli ti dva k sobě patří, nebo ne a že to jejich budoucí vztah stejně neovlivní. Ale moje teta je numeroložka a tak vím, která čísla mají pozitivní vibrace a která jsou spíš špatná. Dvojka znamená družnost a 22 vytrvalost, takže to si myslím je pro svatební den super. Třeba 29 je nepřehlednost a nevyváženost, takže tomuhle datumu bych se vyhnula. Ale jinak si fakt myslím, že není třeba si z toho dělat hlavu a přikládat tomu velký význam. Čísla nemohou ovlivnit, jestli se budete milovat!
Já si to taky myslím, proto datum nechávám a budu se moc těšit. Kdybych měla pořád poslouchat jen karty, tak bych asi nic pořádnýho neudělala. Pokud teta říkala, že je to datum tak super, tak to beru. Vidíš 2 lidi 2 úplně jiné názory.
Taky plánujete svatbu takhle moc dopředu::
1
1
Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.