Švejnar

Zobraz úvodní příspěvek
já si myslím že ne
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já jsem pro Klause, i když je arogantní a egocentrický má něco v hlavě a umí se tu pohybovat ;-) nechápu kde Švejnara vyhrabali :-D :-p 8-)
Profilova fotka
No holky, on Švejnar je nějakej amerikán, tak aby nás ještě nenahnal do radaru, to by nebylo dvakrát dobrý, si myslím já.
Profilova fotka
holky, ale abych taky řekla pravdu, tak Švejnara taky nemusím...to by jsme si moc nepomohli....a od Klause alespoň víme, co čekat...A co důchodce z Vysočiny... :-D
Profilova fotka
1. souhlas s nocturno ;-) 2. jinak, já tuto diskusi na tomhle serveru nechápu. švejnar je vzdělanej člověk, uznávanej v zahraničí, figuruje v různých organizacích a v bankovních radách v ČR, dělal poradce Havlovi.... bože můj a tady někdo napíše ňákej amerikán, když klaus, co splkl všechnu moudrost nám dělá ostudu kamkoliv vejde!!!! :-o ]-( :-o nenašel by se admin, kterej by tuhle pitomou diskuzi zamknul? ať si dámy diskutují radši o utěrkách...
Švejnar moje sympatie teda nemá, ale Duchodce z Vysociny prosim ne, to bych snad musela emigrovat... :-D 8-(
Profilova fotka
kote1m.... :-D Proč by se mělo hned téma zamykat :-N Vždycky je několik náhledů na daný problém...., tak proč řešit dané téma tak rezolutně? Já si snad půjdu povídat i o útěrkách.....
Ja si myslim, ze nejlepsi uterky jsou strakate, neni na nich viedet bordel a nemusim je tak casto prat...
Profilova fotka
kote1m.....mě by zajímalo jestli Švejnar taky používá ty strakatý.....
Profilova fotka
Nejvíc se mi ovšem líbí názory, že kdo žil v Emerice je king....a tím pádem je čestný člověk....
Profilova fotka
jednoznacne Klaus, nikoho jineho ne....
Profilova fotka
justinna> protoze tady nejsou nahledy na problem. proto. uterky jsou nejlepsi papirovy a kapesniky taky.
Článek se načítá
jeho veta (az si vzpomenu, k cemu tema bylo, dopisu), ze mu debata pripada jako U NAS na univerzite byla asi jasna. dokonce jsem i cetla, ze ma americke obcanstvi. ameriku mam rada, ale nebyla bych rada, kdyby byl svejnar prezidentem. vzdyt tu neni znamy! klause mam rada! je to inteligentni clovek a reprezentativni. a s jeho projevem o globalnim oteplovani souhlasim. muzeme si za to sami!
Profilova fotka
Noo jeste, ze tu Klause mame, bez nej bysme vubec nevedeli, ze si za globalni oteplovani muzem sami 8-( A taky je krasnym prikladem nestranickeho prezidenta!!! 8-( Boze muj, kde to jsem?! :-S
Co prosím? Aurinko, za co si můžeme sami? Za globální oteplování? To měl říct Klaus - náš Děda Vševěda? Ten ale přeci říká něco úplně jiného.... Jak už tu někdo řekl: kdokoliv je lepší než ukňouraný Klaus. Bohužel je mi jasné, že to budu muset vydržet i další volební období a při zprávách mít dálkové ovládání stále při ruce...
Profilova fotka
loony souhlas...ale ji myslim, ze vetsina tech, co je pro Klause, ho preferuje jenom proto, ze se o politiku nezajima a nikoho jinyho nezna 8-(
Profilova fotka
no klidne nekdo jinej, ale ne Svejnar, Diensbier a podobny sikulove.....to uz teda Pacese, ten je fajn
Nocturno, vis ze me to taky napadlo... :-D ... :-D
Nahodou by to mohlo byt zajimavy,dyby sem chodila... zalozily by jsme diskuzi Drby z parlamentu a Petra by byla hlavni informator :-D
Profilova fotka
To my nerozhodnem holky,ale asi Klaus,má svoje jméno ve světě.
Profilova fotka
Petra se tu určitě musela pohybovat, protože kdo něco znamená...chodí na BRMS :-D :-D :-D . Ale je fakt, že jsem tu zatím fotky pana Paroubka nezahlédla, tak asi čekají na vyvolání od fotografa ;-) . Jinak si myslím stejně jako nocturno, že to že v současné době nežije v Čechách může být do jisté míry i výhoda. Není svázaný zdejší politickou scénou a špínou a mohl by mít zdravý nadhled při řešení našich záležitostí. A myslet si, že tenhle člověk neví nic o tom co se u nás děje jen proto, že žije nyní v USA by bylo asi trošku naivní ;-) . Neříkám, že to musí být zrovna Švejnar, ale rozhodně někdo jiný než pan Klaus...toť můj názor ;-)
Jinak vazne uvazuju nad tim, proc v diskuzi o budoucim prezidentovi nepadlo jmeno nejaky zeny...?
Profilova fotka
Gabi, prezidentku klidně. Jen mě teď nenapadá nějaké konkrétní jméno kromě Buzkové, ale to by asi nebylo to pravé ořechové :-)
Nevzala, copak jsem blazen? :-D A Koch, mas pravdu, Buzkovou asi radsi ne, navic ta ma asi politiky taky uz dost...
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?