Svatební noviny

Profilova fotka
Ahojte všichni příznivci :-) Ráda bych věděla, zda by také (stejně jako já) někdo uvítal, kdyby se daly na stránky vkládat kromě fotek do osobních alb také svatební noviny. Párů, které si noviny vytvoří přibývá a já věřím, že by to mohl být další dobrý zdroj inspirace. Vím, že se dají najít ukázky svatebních novin na netu, ale tady je to přece jen takové "útulné domácí prostředí" :-) Vzhledem k tomu, že jsem vcelku antitalent na nějaké programování, nevím, jak by to bylo možné udělat technicky - ale to už je případně na adminech... :-N
Profilova fotka
www.beremese.cz/forum/show.php?vThrea... Prvně v životě dávám odkaz na duplicitní téma...snad dobře :-D .
Profilova fotka
Dobře ho dáváš :-) Já to téma znám. Celý jsem to nečetla, je tam toho docela dost. Jednalo se mi ale vloženě o to, jestli by byla možnost, aby uživatelky vkládaly svoje noviny přímo na stránky, třeba v pdf... Asi ne :-(
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrý nápad, ale evidentně nezaujal adminy. Všimněte si, že diskuse na téma Svatební noviny vypadá ve stylu 1. řekne: mám hezké svatební noviny a dalších 50 holek jí pak píše, ať jim to pošle a chudák hodná holčina číslo 1 totálně nestíhá. Takže se k této prosbě přidávám.
mabinogi má pravdu přidávám se k prosbě... :-)
Profilova fotka
;-) hezky napsané,sama jsem je posílala asi 50x,takže by to byl dobrý nápad:-)
Profilova fotka
Já mám pocit, že adminy vůbec nezajímá, co sem kdo napíše nebo na to prostě nereagují... 8-(
Profilova fotka
jj,asi tak:-)
ahojte, no je pravda ze za poslednu dobu tu bolo menej vyskytujucich sa adminov, ale casy sa zmenili :-D tento navrh posuniem vyssie programatorom, avsak ci prejde neslubujem ;-)
Profilova fotka
Ahoj mám dotaz - kdy se svatební noviny dávají hostům? Dávají se pár dní předem aby věděli co a jak, nebo na svatbě když se budou nudit během focení, nebo až na hostině? Díky za odpověd.
Profilova fotka
Bopik, zkus to spíš tady: http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, moje svatební noviny můžete vidět v albu na http://www.beremese.cz/fotoblog/katri... Tak snad Vám budou k něčemu :-) Vůbec mi nevadí, pokud Vás inspirují - já už to mám za sebou a do hrobu si to nevezmu ;-)
ahoj mohla by mi nějaká dobrá víla poslat její svatební noviny. Chtěla bych se inspirovat, protože nápady žádné nemám. Moc Vás prosím o pomoc. Děkuji sweet.wave@seznam.cz
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?