Ahoj holky. Zajímá mě kdo ještě má svatbu v ten samý den jako já 8-) Jo a pokud je tu nějaká svatba co se navíc koná v Náměšti nad Oslavou na zámku. Budu ráda, když se podělíte o to, jak se těšíte ;-)
no jako jo, já si to taky říkala, ale nějak mě všichni s..ou 8-(
"tečko není problém. Jen malá rada, Vaěi rodiče budou kout všem hostům na záda, navrhoval bych jen 2 v čele a hlavně sedíte obráceně, manžela máte mít po levé ruce."
to je furt něco, protivnej jak činže ]-(
Tak a dneska už mám většinu naplánovaných úkolů za sebou ;-) byla sem nazdobit sál,kde bude hostina a to mi zabralo moc moc času,ale už to je :-) zítra už tam jenom dovezu kytky na stoly.Hodila sem fotečky do alba :-)
No a teď už si jenom musím udělat nehty a kompletně se nachystat,protože zítra budu "vyrábět" kytičky a to se mi asi nestane,abych byla doma,tak brzo,jako dneska :-p
Letí to,letí to.....ani se nenadějem a budem mladé paní ;-) :-D
Tak holky,zítra už mladé paní :-D ;-) přeju vámmať se všechno vydaří podle představ a ať ste ty nejkrásnější nevěsty ze všech :-D Já se naložím do vany a půjdu do hajan. Jestli teda usnu. Nejsem nervózní,ale mám takový divný pocit a nevým,jestli dobrý nebo špatný :-N no prostě pocity sou smíšené.
tak držím palečky a snad se tu,už s novým příjmením, zase sejdeme :-D :-)
Ahoj holky, doufám, že vám vše vyšlo podle přání - moje svatba předčila všechny moje představy - bylo to úplně naprosto super i když něco nebylo tak jak má být, tak to bylo nakonec ještě lepší než jsme si vůbec uměli představit
Ahoj :-) měli jsme úžasnou svatbu. Bylo to nádherný a bezvadný a moc moc jsme si to užili. Užívám si nový byt, prstýnek i manžela a zvykám si na nový jméno i na to, že jsem vdaná. Máme krásný fotky, tak až to půjde, udělám album. Doufám, že vám všem to taky vyšlo bezvadně a jste moc spokojené 8-)
Ahoj holky, tak to vypadá, že se po vás slehla po svatbě zem.......nebo jste někde pryč? My letíme v pátek do Řecka - už se moc těším a jsem ráda, že to nakonec vyšlo. Bylo to docela o nervy, ale naštěstí to dopadlo dobře.....Doufám, že se máte dobře :-D
Ahoj holky, je tu fakt celkem mrtvo - my už máme profi fotky, tak jsem nějaké vložila do alba, ale víc se jich tam nevejde, takže večerní soutěže, blbnutí a lampiony tam nejsou a navíc ty fotky mám pod novou přezdívkou AlcaaPaja, tak pokud chcete tak se mrknite a brzy sem vložte ty vaše
Ahojík mladé paní :-D sem tu po dlouhé době :-N ale absolutně sem nestíhala =-) po svatební cestě (pražská zoo ;-) :-D ) jsem opět nastoupila do práce a začal zas ten pracovní kolotoč :-|
Ve čtvrtek pi přišli svatební fotky,tak sem jich sem pár hodila :-)
Nepi: teda,ale moc ti to slušelo!! :)
ahooj lentilko krasny fotecky nahodou tobe to taky moc slluselo
Nejak nam to tu po te svatbe umrelo.. Nj je furt nejaka prace
ja sem se konecne stala kosmetickou poradkyni Mary Kay-je to fakt uzasnma kosmetika
a tak furt nekde seminaruju a skolim se a taak
a jak se mas ty
lentil, fotečky super, já jsem ostuda, taky je musím naházet, ale od svatby jsem v jednom kole, nejdřív svatebka a pak práce 8-( většinu darů mám ještě na skříni, ach jo.
No po svatbě se té práce najednou zdá víc,než před tím,že :-N taky to mám tak.
Holky nevíte náhodou,do kdy se má všude nahlásit změna jména? Zasekla sem se u občanky :-N =-)