Svatby 29. srpna 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky. Zajímá mě kdo ještě má svatbu v ten samý den jako já 8-) Jo a pokud je tu nějaká svatba co se navíc koná v Náměšti nad Oslavou na zámku. Budu ráda, když se podělíte o to, jak se těšíte ;-)
Profilova fotka
Tak se hlásim jako Bc. :-D Státnice hotovy. Teď je na řadě svatba :-) Musim se do toho naplno pustit. Plánuju se sejít se svojí úžasnou a děsně kreativní sestrou a domluvit výzdobu. Taky už možná konečně něco objednáme. Pak taky dorozdat oznamka, domluvit a vybrat dort, zajít znova do salonu atd atd atd...........je toho ještě hodně.... luciena: jak vidíš, tak toho taky spoustu ještě nemám, takže neboj, zvládnem to ;-) nepi: pak nám to všechno hekzy nafoť ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, tak v sobotu jsme byli kupovat oblek. Jsem z něho nadšená. Vestu, kravatu a kapesníček v krémové se zlatým zdobením. Oblek je tmavý. Vypadá to strašně pěkně. Košile je taky krémová. Když už jsme byli v tom nakupování tak jsme vybrali i boty pro ženicha i pro mě. Takže další věc si můžu odškrtnout, že mám hotovou. Ale věc která mi nevyšla je výzdoba stolů. Plánovali jsme že bude modro-bílá. Ale jelikož v srpnu je problém s modrými květy, tak v kytce nic modrého nebude, na ženichově oblečení taky nic modrého nakonec nebude. Takže jsme se rozhodli pro krémovou výzdobu. Teď tedy vše projednat v květinářství a v restauraci. Snad to nebude zase tak velký problém. Včera jsem byla u kadeřnice. Když viděla moje vlasy, které jsou dost zničené z blond melíru (jinak mám tmavé vlasy), úplně se zhrozila. Ale ujistila mě že něco vymyslíme. Trochu mi je zastříhla, abych neměla až tak moc roztřepené konce. A v červenci jdu na první zkoušku. Z těch vlasů mám trochu strach, protože nechci aby mi byli vidět uši. Jsou trošku odstáté :-( a nejsem zvyklá na vyčesané vlasy. Spíš rozpuštěné, ale zase do rozpuštěných nepřidělá závoj (chci ho do spod) Bude si s tím uset pohrát. Ale těším se. nepi: nic si z toho nedělej, já jsem z přítelem od 8. srpna. Takže pár dní po prvním výročí bude svatba :-D A taky jsme tím skoro všechny šokovali :-D
Profilova fotka
pavlluska : no na nas taky vsichni koukali jak na blazny.. Ale co ja mam ditko mala potrebuje tatu a tak nebudu cekat dalsich 5 let na to aby to vypadlo normalne, ze chci svatbu jinak ja schanim bily oblek pro milaska, jenze vubec netusim kam na nej jit... :-S tezz1 nebojky nafotim
Profilova fotka
pavli: gratuluju k obleku. byla jsem moc rada, kdyz uz to konecne bylo z krku. A smetanová výzdoba bude myslim vypadat moc hezky. Je to takový elegantní ;-) nepi: taky netuším, kde se dá sehnat bílý oblek.... A nenechte si to holky zkazit tim, jak na vas koukaj druhý.....je to váš život....
Profilova fotka
tezz1 ja taky netusim,ale sem rozhodnuta ze ho sezenu i kdybych mela jet do prahy... ;-)
Profilova fotka
Holky, plánujeme mít knihu hostů? A co se tam vlastně píše? Jenom se tam hosti podepisují nebo píšou nějaký přání nebo co se jim líbí na svatbě?? Nevíte? nepi: tak hodně štěstí při shánění :-) nám dal zabrat i obyč černej :-D
Profilova fotka
ahojky, ja se take vdavam v ten samy den jako vy :-) tezz : Koukala jsem, nasla jsi si krasny mistecko na Vasi hostinu, kdepak to je? do knihy hostu se pisi vzkazy a prani a cokoliv te napadne ;-)
Ahojky holky,tak mám za sebou navázání všech 50ti mašlí na ozdobu židlí.....uf ;-) doufám,že až to namontuju na ty židle,bude to vypadat tak dobře,kolik to stálo úsilí :-D Pavlli: to se teda divím,že mají někde v květinářství zrovna v létě problém z modrými květy :-. Modrých je sice málo,ale z Holandska se vozí kdykoliv všechno,co si jenom člověk zamane. Kde si budeš dělat kytku?
Profilova fotka
Ahoj cutce, vitame te :-) Moje misto je penzion v Zásadě - vesnička kousek od Jablonce n.N. Akorát to je minipenzion, kde nevaří. Jídlo si zařizujeme sami a není tam prostor vevnitř.........ty ještě hledáš nebo už máš? lenitlko: gratuluju k mašlím - to muselo být na nervy............ ;-)
To teda bylo na nervy... ;-) A největší nervy byly,když sem přišla večer z práce a zjistila sem,že mojí fence Cherry se asi moc nelíbilo,jak sem to uvázala a tak si jich pár " předělala" podle sebe :-. :-D !Ten pes (psina) nemá ani dvě kila,ale co toho stihla udělat to nepochopim 8-) A nastal mi ještě jeden problém :-( Holky máte některá zkušenost se solárkem? Podařilo se mi nechtěně opálit si všechno co vyčuhuje z trička z krátkým rukávem.Takže mám opálený ruce do půlky paží a kolem krku malinkej výstřih.....no vypadá to maximálně srandovně,až přímo hrozně :-. Stihnu to do svatby doopálit v solárku a sjednotí se mě to s tím mým nechtěným opálením??? ;-(
Profilova fotka
ja.lentilka : ahojky no ono zalezi jak mas hodne pigmentu a jak snadne ci nesnadne se opalujes.. ;-)
Neopaluju se špatně,celkem nemám problém. Tak myslíš,že se mě to do svatby sjednotí 8-)
Článek se načítá
Profilova fotka
ja.lentilka myslim,ze urcite ;-) do svatby casu dost
No,už moc dost času neni :-N Bkíží se to čím dál rychleji a čím víc přibívá zařizování,tím rychleji utíká čas =-)
Profilova fotka
no to mi povidej ,ja dneska padim pro kruhovou spodnici do hradce kralove... ;-)
Tak tu budu mit naštěstí vypůjčenou k šatům,nevím totiž,kam bych ju doma ještě dala 8-) Náš 1+1 se stal už asi tak před měsícem svatebním skladištěm 8-) V jednom rohu padesát maximašlí na židle,v dalším rohu florexový srdce,ze kterých budu dělat ozdoby na auta, třetí roh organzy na stoly a ve třetím rohu je počítač :-D Takže moje svatební krabice s botkama,korunkou,vývazky,oznámeníma a prstýnkama musela jít na chodbu :-N Ale říkám si,že pořád ještě máme kde spat,takže krizová situace ještě nenastala x-)
Profilova fotka
ja.lentilka jejda to mas peknou svatebni vyzdobu bytecku , no ja mam 2+1 takze sem se to nejako jeste nasklada.. saty mi maji prijti tento tyden tak sem na to zvedava
Profilova fotka
Ja ti rozumim lentilko s tím zaskládaným bytem. Já mám svůj pokoj (pořád bydlím s rodičema) zaskládaný zase věcma, který kupujeme do našeho bytu.....zatím je tam namůžeme dát, tak se mi hromadá v pokojíčku a už se moc nemam kam hnout. Svatební tu mám zatím jenom boty, ale taky to začně přibývat :-D
Profilova fotka
Zrovna včera jsem byla nakupovat v Ikee - měl tam být výprodej, ale byl tám blázinec a hrozně hrozně moc lidí a zmatek :-D Kromě tý mačkanice to byla docela sranda, všichni ty lidi.....Nakonec jsem tam toho zas tolik nenakoupila, kvůli těm všem lidem. Nebyla jste tam některá??
Tezz, tak o té Ikei sem slyšela,byla tam kamarádka a taky tam moc nekoupili a že byli rádi,když z toho zmatku vůbec trefili ven 8-) Tak sem si to byla včera nacvičit! Byla sem na bratránkové svatbě v Třebíči. No řeknu vám,že si celou dobu říkám,že na svojí svatbě to zvládnu,nebrečet......ale tak mě to dojalo,že už si to nemyslím a tak mám teď další problém s líčením........abych se neroztekla :-N
Profilova fotka
jj, Ikea byla fakt mazec :-D No, s tím malováním to chce asi zkoušet a zkoušet. Mám pro vás ale tip na bezva make-up. Je od Rimmelu - Renew and Lift. A ještě tady píšou + Hyaluronic Serum. Moje mamka si ho koupila v nějaký akci a půjčila mi ho, ať si ho vyzkouším kvůli svatbě a já jsem s ním maximálně spokojená, protože fakt vydrží od rána do večera hezkej (a to třeba celej den někde lítám - ne že bych seděla celý den v kanceláři téměř bez hnutí). A nedělá takovou tu nepřirozenou masku na obličeji. No, já jsem fakt spokojená, lepší jsem zatím neměla - tak pokud někdo sháníte, můžete vyzkoušet tenhle.
Profilova fotka
Jé, tak do Ikea jsem v pátek chtěla jet, ale přejeli jsme na dálnici ten správný výjezd, tak teď jsem i ráda, že jsme tam nebyli, z takového mumraje by drahého klepla pepka :-D Já už s těma přípravama začínám zas trochu hýbat (taky už je na čase)...dnes jsem objednala nějaké věci na výzdobu tabule, tak už se těším, až to dojde, taky jsem kamarádce poslala k úpravě oznamko a pak to hned hodím do tisku. V pátek se chystáme s drahým jít definitivně vybrat prstýnky, a o víkendu jsem byla se svou malou družičkou zamluvit šaty. Ve čtvrtek mě čeká zkouška účesu a líčení, takže se to teď fakt trošku rozjelo. Jenom moje skorotchyně je opět lehce v šoku, ze kterého se nemůže vzpamatovat, protože jsme naznačili, že drahý se bude ženit v uniformě (je voják)...tak snad to do svatby rozýchá :-D
Profilova fotka
No, já jsem taky chtěla jet do tý Ikey prvně s přítelem, ale nemohl, tak jsem jela s kamarádkou. A jak jsem byla ráda, taky by se mu to nelíbilo..... :-D No, prstýnky taky musíme doklepnout. Přemýšlíme, že bysme měl každý jiný. Radši bych byla, kdybysme měli stejné, aby bylo hned vidět, že k sobě patříme 8-), ale prsotě se nám každýmu líbí jinej. Vy máte všichni stejný? Teda nemyslím třeba, že ženich nemá kamínky a tak.......
Tak tem Rimmel hned zítra koupím,když se ti osvědčil 8-) S prstýnkama to je asi jak kdo chce. Nikde není psáno,že musíte mít oba dva stejné ;-) Ale člověk asi k tomu druhýmu víc patří,když sou oba stejné :-)
Profilova fotka
Tak pak dej vedet, jestli ti taky vyhovuje. Kazdej ma jinou plet, tak je mozny, ze ti treba nebude sedet, ale já jsem z něj fakt nadšená. A s těma prstýnkama o tom přemýšlím, no, asi bych se přes to musela trošku přenést, že by nebyly stejné. Ale nechci ten, co se líbí příteli a nechci ho nutit mít ten můj. Pořád doufám, v nějaký kompromisek 8-)
Profilova fotka
Ahoj holky můžu se přidat - máme to taky 29. srpna. Já jsem v Ikeii byla minulý týden a paráda - sehnala jsem tam na výzdobu skoro všechno - měli tam dost levné a pěkné svícny, svíčky, plátky růží a další blbinky a fakt za dobrý ceny - zase jsem o trošku klidnější. pro lentilku: já jsem měla podobný problém vypálili se na tílku do kříže ramínka, takže bych v šatech vypadala jak křižák, tak jsem si koupila pernamentku do solárka a po 5 návštěvách(necelé 3 týdny) mám krásnou středně hnědou barvu a po ramínkách ani stopy, takže můžeš být úplně klidná.
Profilova fotka
fraal: přidej se :-) No, já vím, že normálně je Ikea moc fajn, ale ten minulý čtvrtek tam měli mít mega výprodej, takže tam bylo hrrozně moc lidí. A zas tak moc toho zlevněnýho teda neměli. Ale koupila jsem si na svatbu plovoucí svíčky. Budeme to mít na zahradě, kde je bazén, tak je večer pošlem po bazénu :-D Myslím, že to bude krásné. Jinak taky mám opálené tílko. Doufám, že se ještě stihnu doopálit venku (jestli někdy bude svítit sluníčko :-S ), jinak mám v záloze taky solárko....
Tezz: my sme s přítelem měli podobný problém ;-) Já tvrdím,že v jednoduchosti je krása a tak sem chtěla hladký prstýnek s oblýma hranama,aby to nebyl jak kroužek na ptáčka :-N A přítel zas vybíral neskutečně zdobené kousky,co měly na šířku aspoň centimetr :-S A tak sme nakonec vybrali jemně zdobené a ne moc široké,ani úzké a sme ve finále spokojení oba dva :-D Pan zlatník nám ještě doporučil,ať si tam necháme vyrýt datum svatby. Chtěli sme původně jenom jméno,ale nakonec mě přesvědčil,že mu za rok poděkuju,až si můj manžel díky prstýnku vspomene,kdy že to máme to výročí :-D ;-) A tak sem uznala,že asi jo,protože svatbu máme na naše sedmé výročí,co sme spolu a loni na mě teda trošičku (UPLNĚ) zapomněl 8-) :-N fraal: díky,to si mě teda uklidnila,už sem se bála,že si budu muset na svatbu nasadit rukavičky až po ramena :-D :-D A odkud jsi? :-)
Profilova fotka
No, já bych chtěla, aby byly stejné, nebo aspoň hodně podobné. Tak uvidíme. Příteli by vůbec nevadilo mít je různé - navrhl to on, mě to předtím ani nenapadlo. Naštěstí se nám oběma líbí jednodušší prstýnky, tak ať to bude jakkoliv, nikdy to nebude katastrofa 8-) To spíš máme problém s věcma do bytu. On má rád nábytek z tmavého dřeva a takový moderní styl - já tomu říkám studený. Já mám ráda světlé dřevo, teplé barvy a tak, taky se mi líbí moderní věci, ale takový jinačí. Aby to byl domov a ne kancelář nebo čekárna ]-( Takže ještě řešíme tohle. Ale naštěstí je úžasnej a nakonec dá většinou na mě, protože to pro něj není prý zas tak důležité :-) Je fakt moc hodnej. Jdu zkusit vyrobit prototyp lucerniček lampiček na výzdobu na svatbu :-D
Tak na zařízení bytu sme se naštěstí shodli,ale taky sem většinou slyšela "Jak chceš ty" :-D Máme obývák do oranžovo (teple)hněda a všichni se hrozně divili,když sem chtěla vymalovat zdi na hnědo.No a nakonec znám aspoň pět lidí,co si ze mě vzalo příklad ;-) 8-) No a kolem svatby to mám absolutně volnou ruku,protože mám pocit,že kdyby to záleželo na chlapech,tak sou prstýnky,oznámení šaty nějaký to cukroví a to snad stačí,ne? ]-( Ty jo,tak pak ukaž,jak to dopadlo,to mě zajímá ;-) :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?