Svatby 29. srpna 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky. Zajímá mě kdo ještě má svatbu v ten samý den jako já 8-) Jo a pokud je tu nějaká svatba co se navíc koná v Náměšti nad Oslavou na zámku. Budu ráda, když se podělíte o to, jak se těšíte ;-)
Tak sem si právě sedla nad seznam hostů a chystám se dát dokupy,kdo teda přijde,kdo nepřijde a kdo stejně přijde i když původně přijít neměl 8-( :-N a doufám,že zjistím,že mám všeho dost,že mě nechybí mašle na židle,jmenovky,pytlíčky.... a doufám,že mě konečně vyjde definitivní seznam. Ale zasedací pořádek teda dneska dělat nebudu,to odkládám na jindy :-N Jo a konečně sem se vydala za tou kosmetičkou,že se objednám...no a pak sem zjistila,že zrovna dneska tam není 8-) :-p ale zítra jí určitě zavolám ;-)
Profilova fotka
Já zase včera seděla nad jmenovkama. Nebyla jsem schopná vymyslet jak je napsat. Jestli "maminka nevěsty" nebo "Alena" nebo "maminka Alena". Nebo jestli u ostatních jméno a příjmení nebo jen jméno. To bude boj. Stejně jsem nic nevymyslela a nechala jsem toho.
pavlluska: Já asi na jmenovky napíšu maminka nevěsty a protivná baba od ženicha :-) :-)
Já sem na jmenovky napsala maminka nevěsty,tatínek nevěsty.... akorát sem nevěděla jak s dědečkama a babičkama,protože mám dvě babičky a dva dědečky,takže to by asi neklaplo,tak sem je napsla ménama,jako dědeček František a dědeček Ferdík..jenomže moje obě babičky se menujou Ludmila(jako já i moje maminka :-N ),takže zase problém,ale snad sikaždá babička svojeho dědu najde sama :-D ;-)
ja.lentilka: Někdy je to holt patálie, ale oni dědečkové a babičky mají za ušima :-)
Patálie to teda je,hlavně při takových rodinných sešlostech...někdo zalová Liduško!!! a otočím se já,mamka i obě babičky :-D a pak si vyber ;-) ateď navíc budeme u stolu sedět skoro vedle sebe 8-)
ja.lentilka: Liduška je překrásná zdrobnělina, otočila bych se i když jsem Śárka :-)
Profilova fotka
Ahoj holky tak jupi mam zamluvenou kytku... :-D
sasi,no zdrobnělina ujde,ale ta Ludmila už je horší a opravdu si nedokážu představit,že v tom kostele budu muset říkat Já Ludmila beru si tebe..... :-N pod jménem Ludmila si prostě představím starší paní a ne me 23letou zatím slečnu s beruškama n tričku (berušky sou moje úchylka) 8-) nepi,jakou kyti budeš mít :-)
Profilova fotka
Lenti, tak neříkej Já Ludmila, ale něco jiného...sice Já Liduška je asi taky divné no... :-) Ale moje kamarádka říkala třeba Já Eva, beru si tebe Peťo...a on jí zas říkal Evi...moc se mi to líbilo, chci to taky tak praktikovat, už vidím drahého, jak říká - beru si tebe Lucie :-D Tak mi nikdy neřekl...
ja.lentilka: No vidíš, když se chudák svatá Ludmila vdávala, bylo jí 14 a taky jí to nepřišlo divný :-D
Profilova fotka
lentilka no mam kytku pres ruku, bile kaly s bordo doplnkama -nejake koralky a tak. fotka je v galerce jen tam jsou cervene
Článek se načítá
Profilova fotka
lentilka: asi bych řekla "Já, Lída", jinak taky se přidávám, moc pěkný jméno :-) vidíte to - já musím vymyslet oslovení do slibu, protože teda říkat "beru si tebe, Jiří" i "Jirko" mi připadá oboje blbý 8-(
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás zase po nějaký době zdravím. Teď mám pořád fofry, tak to tady vůbec nestíhám, připravuju ještě takovej tábor, ale pro středoškoláky, začínáme v neděli, tak na týden odjedu od svatby, ale spíš bych se jí potřebovala věnovat..... My budeme kromě ANO říkat i slib, který si dokonce i sami navrhneme - jako co si chceme slíbít nebo co bysme chtěli, aby nám ten druhý slíbíl. Moc se mi to líbí, takteď často přemýšlím, co bych vlastně opravdu chtěla slíbit. Jinak dneska jedem mrknout na prstýnky před tím, než nám je upraví do konečné verze, musím objednat kytku a dort. Vlasy už jsem zkoušet byla a myslim, že to bude dobrý. Výzdobu řeší už jenom ségra a moc se mi ulevilo, že na to už myslet nemusím. Tak musím zpátky do práce, jenom jsem vás chtěla pozdravit, držte se a vydržte, bude to stát všechno za to:-) Lentilko, co taťka? Jak je na tom?
Taťka už je domáááááá :-D :-D :-D No a s tím slibem...my nesmíme říkat zdrobněliny,ale celým jménem =-) tezz:co říkal přítel na váš tebou proměněný byteček??? ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, myslím, že budeme mít ty ze všech nejhezčí prstýnky :-D :-D Budou úžasný, ještě se dodělávají a už se na ně moc těším. Přítel byl z bytu nadšený, moc se mu to líbilo a byl překvapený, že tam toho bylo hotovýho tolik 8-) Tak se to povedlo. Pak obětoval koberec a koupil nádhernou plovoučku, kterou naprosto nečekaně včera stihli s kamarádem položit a je to fakt moc moc krásný. Už se to tam hezky klube :-D Dneska jsem se chtěla opalovat a jen, co jsem vylezla na balkon tak zalezlo sluníčko ]-( ]-( Ale třeba ještě vyleze. Takhle aspoň stihnu víc práce. Musím přes víkend rozseknout kytku. Asi to nakonec budou růže s orchidejema (mám ji v albu, jestě přemýšlím,jestli ji nechám do zelena nebo jenom do bíla nebo mixnout s fialovou). Tak to musim nějak doladit, vymyslet korsáž, kytky pro maminky a svědkyni. Jak velkou budete mít kytku pro maminky a pro svědkyni. Já myslela na něco menšího a pro všechny tři objednat stejnou, ať to k něčemu vypadá. Myslíte že kytička ze tří růží nějak dozdobená orchideí a něčím zeleným by stačila? Nebo spíš růží 5? Lentilko co myslíš? Ty jsi profík..... Lentilko, to jsem ráda, že je tatka doma a bude tě moct odvést k otláři :-D
Tezz,já budu dlělat maminkám kytku s pěti minigerber a svědkyni (mojí sestře) a druhé mojí sestře budu dělat malou kytičku na ruku na zápěstí(jako náramek),takže myslím,že když necháš pro maminky a svedkyni udělat do kulata tři růže a do toho květ orchydeje bude to tak akorát. Pozor na výběr kytky v zeleno-bílo-fialové barvě,protože takhle "jedovatě zelená" a fialová barva dohromady někdy působí dost agresivně :-N samozřejmě,že někomu se to líbí,takže nerozmlouvám ;-) :-D
Profilova fotka
Lentilko neboj - špatně jsem to napsala. Myslela jsem bud bilo zelenou nebo bilo fialovou. Ale ty fialovy orchideje mi taky přijdou jedovatý, tak to možná bude spíš zelený podle obrázku......
Tak to jooo :-D hlavně ty orchydeje dlouho vydrží a růže bych ti,jestli můžu,doporučila,aby sis v tom květinářství,jestli mají katalog růží,nechala ukázat růže Akito a růže Maroussia.Sou to druhy bílých růží,co si myslím,že nejdýl vydrzí a sou opravdu nádherné,nejsou to žádné obyčejné bílé růže.Maroussia je síš plnokvětá,má velký květ.A Akito je spíš jemnější,menší,ale má nádherně uspořádané lístečky v květu ;-)
http://svatebnikviti.rajce.idnes.cz/K... tady je odkaz,kde najdeš Akito,sou v první řadě. Akito sou sněhově bílé. Maroussia sou zelenkavé,ty sou tady,dole nalevo. http://www.helis-kvetiny.cz/Katalog_r...
tak dole nalevo ne,ale uprostřed napravo :-N :-D
Profilova fotka
Páni, netušila jsem, že existuje tolik druhů růží :-o Díky za tip, určitě se zeptám. To by mě ani nenapadlo zjišťovat si druh růže. Ještě mám otázku. Jakou máš zkušenost se smetanovýma růžema. Budu mít smetanové šaty, tak to by možná chtělo mít i smetanové růže, ne?
Krásné smetanové růže jsou Escimo,prostě jako smetanová zmrzlina,ale mám zkušenost s tím,že málo kdo rozezná na první pohled smetanovou a bílou a smetanová se zelenou potom vypadá tak nějak tmavě,staře,tak aby si pak někdo nemyslel,že kytku nemáš čerstvou :-N Nezdá se to,ale smetanová barva všechny ostatní barvy hodí do tmavšího,"težšího" odstínu,kytka pak nevypadá tak "svěže" . Nemyslím,že musíš mít smetanové růže,já osobně bych volila Maroussie a zelenou orchydej. ;-)
http://www.floresco.cz/top-bar/svatby... na třetím obrázku je asi nejlíp vidět skutečná barva.
Profilova fotka
Hm, to máš asi pravdu, našla jsem si pár dalších obrázků a bílé budou hezčí:-) Co vy ostatní? Jak vám jdou přípravy, co vám ještě chybí? A jak se těšíte? Hlavně se nesmíme moc stresovat :-D
Profilova fotka
ahojky holky tak me tento tyden jeste prijdou jmenovky a masle na zidle, v patek jdu hospudky jeste doladit nejake detaily a pak uz bude klidek Pak az den pred svatbou nehtarka co jezdi ke me domu a dela mi nehticky doma, vyzvednou pak kytinky, dortik prevest z vyrobny do restaurace ,psa odvest k babicce, no rproste blazinec jak ma byt :-D :-D :-D jinak ja nestresuju na venek,ale spis tak nejak vnitrne.. jedine co me uklidnuje je Kaja moje nehtarinka dela mi nehticky kazde dva tydny ,zacinam na tom byt zavisla ;-) ;-) a jak to jde Vam kocky?
Tak já sem se holky rozhodla,že bych asi chtěla dlouhý závoj :-N (to už by byl třetí,co bych měla doma) No a teď teda nevím, jestli jó nebo jestli né 8-) =-) ale strašně bych ho chtěla a nemůžu nikde najít ten,co by se mě líbil. Já už začínám nadávat sama sobě...ale když musíš,tak musíš,no :-N :-D
Profilova fotka
lentilka jejej to ja si nadavam taky a jak ,zvkast kdyz nemuzu neco najit :-D
Tak sem konečně sehnala čokoládové dukátky a už sem je rotřídila do pytlíčků,a přivázala jmenovky :-D no.....teď už jenom ten zasedací pořádek :-N bojim bojim =-) A konečně sem se dovolala paní kosmetičce a ve čtvrtek jdu na zkoušku,tak uvidíme,jestli na povrch vystoupí moje skrytá lepší tvář :-D 8-) ;-) A ten závoj nakonec asi taky bude ;-) Pavlli,už si s paní Rybníčkovou domluvená na konečnou zkoušku šatů? Asi už by to pomalu chtělo,že?
Profilova fotka
ahojky ja si naposledni chcili poridila jmenovky a ted taky teda resim jak to napsat je nas sice 12, ale 3 petrove 2 fandove a 3 evy :-S

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?