Svatba červenec 2011, Ostrava-Poruba

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahojte holky, plánuji svatbu na příští rok v červenci a co vy?:-)
Profilova fotka
bluemar: ja mam Evu...mam to stesti, ze mi do techto veci chlap nekeca...ono tohle jde celkove mimo nej...my to takto mame doma rozdelene ve vsem..mam absolutni duveru cinit vsechna rozhodnuti, az na ta nejzavaznejsi, to rozhodujem spolu....a tohle mu zase tak zavazne z chlapskeho hlediska nepripada :-D
Profilova fotka
baru: mě se naštěstí ten fotograf taky líbí, takže jsme se shodli a po telefonu to vypadá na moc příjemného mladého kluka.
Profilova fotka
baracudas: :-D mno uvidíme... jestli potvrdíme rezervaci ve mlýně, tak se na sebe můžem těšit :-D Holky, taky máte pocit, že léto je strašně moc za dlouho a že se té svatby nedočkáte? Mně přijde úplně fantasy, že teď objíždím restaurace, zařizuju rezervace na oběd, který proběhne až za rok...
Profilova fotka
sall: mne se zda, ze to docela zacina utikat...mam uz nejdulezitejsi veci vyrizene, tak ted v poklidu resim zbytek a nehonim se :-) byla jsem vcera zkouset dalsi saty...a to bude teprve problem....vyber veliky a ne a ne se rozhodnout. Kazdopadne jak uz jsem psala i do jine diskuse, doporucuju Emmi Mariage od Andrejky z Dolni Lutyne....stopro vim, ze to budou saty od ni, jen zatim nevim ktere... :-D a neboj...ono to utece, ani nebudes vedet jak ;-)
Profilova fotka
Baru: mno ono to není o tom, že bych se tak strašlivě těšila, až se nemohla dočkat... spíše si nedokážu představit, že to co teď plánuju se fakt někdy stane... Včera jsme byli na Setině, a když mi pan majitel venku ukazoval místo obřadu a já jsem šla za ním po cestě k tomu překrásnému paloučku, tak jsem si v duchu říkala, tak třeba tady za deset měsíců půjdu ve svatebním a nahoře na louce na mě všichni budou čekat.... no vůbec... přišlo mi to jako sci-fi :-D Jinak jsme byli okouknout konečně i ten mlýn... byli jsme nadšeni z toho velkého sálu, kde už je na 20. 8. baracudas :-N , ale když jsme si prohlíželi prostory restaurace, tak nás to moc nenadchlo... hlavně bychom tam tedy byli velmi velmi natěsno... Máme zatím propočítáno 44 lidí, ale spousta příbuzných (bratranci, kamarádi) pracují v USA atpod. a pokud se oni rozhodnou přijet na svatbu, tak nám to okamžitě skočí na nějakých 52, což už by bylo nereálné pro ty restaurační prostory. . . takže raději hledáme nějaký prostor pro 50, s tím, že nás klidně může nakonec být jen 44. Pan majitel nám ten velký sál nabízel na 13. a 27. 8. , takže zase jsme u změny termínu. Takže jsme se rozhodli dál objíždět, hodnotit, prohlížet a tak do dvou týdnů se musíme rozhodnout, jestli nám mlýn nebo Silma stojí za změnu termínu. . . Dost nám na termínu, resp. na té dvacítce záleží, 20. mám narozeniny, začali jsme spolu chodit, byla jsem požádána o ruku atd. . . Vím, že v konečném důsledku na datumu nezáleží, o tom, zda nám manželství vydrží či ne datum nerozhoduje datum, ale.... aspoň trošku jsem doufala, že ta symbolika data zapůsobí na mého drahého, který si sem tam vzpomene na výročí... :-D Tak co poradíte holky? Trvat na datu, nebo si raději svědomitě vybrat místo hostiny i za cenu toho, že to nebude 20.?
Profilova fotka
sally: a v tom arrows jste nebyli? je to tam prý taky super.. slyšela jsem velkou chválu na ně. No s datem ti moc neporadím.. my jsme si museli vybrat ze tří variant a jen tak jsme si typli toho 2.7 a máme ho:-)) ale věřím, že 20. je krásné datum.. taky mám narozeniny:-)) ale i to místo je důležité.. záleží jestli najdete ještě něco super a nebo ne.
Profilova fotka
sall: já bych netrvala na datu, ale spíše se snažila najít co nejlepší místo ;-)
Já chápu, že trváš na datu, ale když to nepůjde jinak, tak budeš muset jít týden vpřed, nebo vzad :-) My jsme nějak na datu nelpěli, zasnoubili jsme se v srpnu, tak jsme si řekli, že do toho roka a tak nás napadlo 20. a pak jsem si uvědomila, že to bude den potom přesně rok od požádání :-) , ale jako nějak bych to jinak nehrotila.
Profilova fotka
Já chtěla taky jiné datum, ale změnila jsem to kvůli místu :))
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, kolik se asi tak na Ostravsku dává koláčů do výslužky? díky ;-)
Profilova fotka
Jani, já budu dávat 5, 7 nebo 9, podle počtu členů rodiny.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?