Ahoj... Tak se mi po 3 spokojených letech dostalo žádosti o ručku a šťastně jsem souhlasila. Termín chci ale až po promoci, proto jsme zvolili srpen 2010. Od té doby, co vím, že se budu vdávat, otravuju celé své okolí fotkama šatů, dortů, květin, atd... Snad se tu najde někdo, kdo má nyní stejné zaliby :-)
bluejay: tak já mám zamluvené místo, zaplacený obřad mimo radnici, rezervované šaty, fotografku a domluvené pečení koláčů a dortů. Teď vybíráme oznámení a brzy začneme prstýnky. Jo a vymýšlíme menu, ale zatím to máme jen tak předběžně.
My jsme museli posunout termín svatby na 6.8., tedy na pátek. Budeme mít svatbu v Českém ráji a jakkoli to zní šíleně, nebylo možný na sobotu sehnat jediný solidní (!!!) místo na svatební hostinu. Snad to nakonec nebude vadit, aspoň bude celej víkend na střízlivění. ;-)
Jinak oznámení mám asi vybrané (partnerovi se teda víc líbí jiném, ale pak řekl, že je mu to jedno), ale rozhodně ještě nic objednaného. Asi se do toho dneska pustím.
Z toho, co máme: termín na zámku, hostinu + ubytování, zaplacená záloha na šaty, objednaný závoj, domluvená paní na dorty, koláčky a cukroví, kadeřnice, vizážistka.... a to jsem za vámi některými hóóódně pozadu :-D :-D :-D
Jo, přemýšlím, že navzdory své naprosté nešikovnosti co se týče ručních prací, zkusím asi vyrobit nějaké jmenovky. Přemýšlela jsem i o výrobě menu - nemáte někdo nějaké fotky nebo tipy pro inspiraci ???
raduska83: Ty brdo!!! Vzdyt ty se uz muzes vdavat za tyden, mas uz vsechno vybaveny!
Ja se nejvic obavam kadernice a vizazistky, jedem domu v kvetnu jen na tyden, tak toho musim vyzkouset :-|
No, já taky pobývám většinu času mimo místo, kde se budem brát (skoro přes celou zem), takže ty zkoušky taky pak musím naplánovat. Docela jsem uvažovala o těch nalepovacích řasách - tedy jak se nalepují ty trsy. Prý se to dělá hlavně na svatby a vypadá to krásně. No, ne že by mi to nějak helplo ve vzhledu, ale tak aspoň pro lepší pocit :-D :-D :-D
bluejay: dívala jsem se na tvé šaty, jsou nádherné. Jsou z Česka nebo Anglie? Doufám, že taky budu vypadat aspoň trochu hezky, teda v rámci možností :-S
mazaroz: dekuju :-N ty moje vyvolene saty jsou z pujcovny v Cechach, je to italsky designer Eddy K, jsem z nich nadsena :-N Puvodne jsem si chtela saty koupit tady v anglii, ale nakonec jsem se zamilovala do techto v pujcovne u nas na Melniku, takze mam o starost min. ;-) Byl by problem saty cpat do kufru a vlacet do Cecha a pak zase zpatky, pak se je snazit prodat atd..
A kde mas fotky svych saticek, hod je sem at se taky pokochame :-)
Ještě nemám, na první zkoušce jsem si vybrala šaty, které mi byly trochu menší, takže mi objednali moje číslo a jdu v pátek. Tak pak fotky dodám. Ale asi se nebude moc čím kochat, patřím k xl velikostem :-| I když musím uznat, že jsem byla docela překvapená, že šaty sedí a vypadají pěkně. No však uvidíte.
Ahojte..po 3 leté známosti (z toho 2,5 roku soužití v jednom bytě) jsme se rozhodli říct si ano 7.8 2010.
Nezdá se to ale je to za pár měsíců,a už se strašně moooooooooc těším..doufám že nám vyjde krásné počasí.. :-) :-)
pavlinkap25: ahoj a moc díky..stále jsem se rozhodovala jestli se mám někde zaregistrovat a myslím že sem udělala moc dobře..Aspoň mám z toho radost si o všem co se kolem svatby točí povykládat..
Díky, to jsem ráda :-) Snad se budou líbit i ženichovi ;-)
Taky vítám nové nevěsty, jsem ráda, že si mám s kým povídat, moje kamarádky teď sedí u kafíčka a já uspávám mého sedmiměsíčního broučka (moc se mu ale nechce, pořád tam kňourá) :-S
Ahoj holky, tak jsem byla v pondělí zkoušet, 7 dalších šatů jsem vyzkoušela. Šla mi hlava kolem a nevěděla jaký vybrat. Odcházela jsem s tím, že mám vybráno. Ale v úterý z fotek jsem zjistila, že to není ono. Takže jsem domluvená, že v SO jedu do Bellezzy znova vyzkoušet druhé favoritky, abych si byla jistá. Jestli některá chcete, pošlete mi do IP mailík, namailuju vám je.