Ahoj... Tak se mi po 3 spokojených letech dostalo žádosti o ručku a šťastně jsem souhlasila. Termín chci ale až po promoci, proto jsme zvolili srpen 2010. Od té doby, co vím, že se budu vdávat, otravuju celé své okolí fotkama šatů, dortů, květin, atd... Snad se tu najde někdo, kdo má nyní stejné zaliby :-)
Ahoj holky.
Co je u Vás u nového? já v pondělí a včera nakupovala o 106 ... máme oba botky, já šperky, podvazek, dále věci na výrobu ozdoby na auto a ještě organzu a vlizelín na ozdobení ostatních aut .... Takže mám z čeho vyrábět ...
ahoj holky, tak teda vam povim, ze mi to vubec neleze do hlavy :-(
sabinka uz je taky peknej dablik, za chvili nam tu nejspis zacne chodit, ted porad zvatla, no proste muzu se ucit jen kdyz spinka a to uz teda taky moc casto neni, no jestli ja to udelam..
Ahojda,
tak já hlásím, že jsem tento týden pořídila závoj (půjčený), podvazek (darovaný, modrý) a punčošky.
Taky jsem měla schůzku se svatební zařizovatelkou, jak to jinak nazvat, udělá mi nabídku na líčení, účes, květiny komplet a poradí mi co s rautem (co doplnit, co vyhodit)...Chtěla bych květiny do vlasů,tak uvidíme, co z toho bude :-)
Jinak s hráškem jdeme na první ultrazvuk v pondělí, tak mi držte palce.. ;-)
Já zas držím studentkám ke státnicím... 8-)
pa L.
andreasek: neboj, to zvládneš, pak si vzpomeneš i na to, co nevíš ;-)
i.frulova: tak držím palce při ultrazvuku, určitě si nech udělat fotku, je to hezká památka, mám je všechny založené v prckově knížce
Já jsem dnes zjišťovala, zda mi v květinářství udělají kytku podle obrázku a souhlasili, tak tam půjdu příští týden obrázek ukázat. Příští týden už chceme konečně objednat oznámení. Jinak mám změnu v kadeřnici a vizážistce, nabídla se mi známá, tak jsem to přijala, už se těším na zkoušku. A prstýnky se kochám každý den :-D
Mě slíbili, že mi udělají dort podle fotky (mám v albu), jen chci o patro míň a místo živých kětin cukrové, včera mi přišly figurky :-)
Teď přemýšlím, jak vyrobit jmenovky, chci aby se dali zavěsit na skleničku
Ahoj holky, tady jsem nebyla let....Už se nám to blíží, vůbec nechápu jak to rychle uteklo....Za chvili budeme stat pred oltarem :).
Já nemám teď na svatbu ani pomyšlení...ve středu jsem udělala poslední zkoušku a za 14 dní státnice?!! No, to jsem zvědavá jak to stihnu se naučit, když jsem od rána do večera v práci :(.
Moc gratuluju k mimísovi, to bude paráda :).
Ahoj nevěsty 7.8. 2010, jsem tu prvně, ale po přečtení vašich příspěvků jsem dostala chuť taky něco napsat. Jste tu moc fajn parta a protože už jsem taky mamina od dvou malých dětí, tak snad budu mít podobné starosti jako Vy.
Pro l.frulovou mám taky velkou gratulaci k těhotenství a pokud nebudeš mít prsa o dvě čísla větší jako jsem měla já hned ve třetím měsíci, tak s bříškem se většinou dá pochlubit tak kolem devatenáctého týdne těhotenství. A těhotenská nevolnost mě osobně trápila od sedmého týdne do dvanáctého.
Jinak abych neporušila pravidla debaty a mluvila k tématu....koláčky by mi měla péct maminka a taky jsem je chtěla co nejméně sladké, takže jsme je zkusili upéct a jsou fakt super. Já bych chtěla tak měsíc před svatbou napéct perníčky ve tvaru srdce a dát je pak společně s koláčky do krabiček na výslužku.
Ahoj tesra a ostatní. Mně budou péct koláče kamarádky od babičky, co pečou na akce. Minulý týden jsme od nich zkoušeli různé výrobky a byly vynikající. Tak tohle snad dopadne dobře ;-)
tesra: to je paráda :-( Tak to mě možná blinkací rána ještě čekají, co?
Jinak mám první obrázek ze sona :-) Je tam váček 1,5 cm. :-)
Jinak prsa už teda pořádně cítím...Tak snad se mi vejdou do korzetu...
Dneska mi přišla cenová nabídka za kytky a líčení a účes. si dělají srandu...daly byste za účes, zkoušku, a líčení i se zkouškou 3500,- ? Mě to přijde hrozně moc... :-(