Svatba 7.8. 2010

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj... Tak se mi po 3 spokojených letech dostalo žádosti o ručku a šťastně jsem souhlasila. Termín chci ale až po promoci, proto jsme zvolili srpen 2010. Od té doby, co vím, že se budu vdávat, otravuju celé své okolí fotkama šatů, dortů, květin, atd... Snad se tu najde někdo, kdo má nyní stejné zaliby :-)
l.frulova: přidávám se k gratulacím k miminku :) Vám studujícím a státnicujícím budu držet palečky :-)
Profilova fotka
Děkuju moc..jste dobrá podpora :-)
taky se přidávám ke gratulacím :-) miminko je štěstí ;-)
Ahoj holky. Co je u Vás u nového? já v pondělí a včera nakupovala o 106 ... máme oba botky, já šperky, podvazek, dále věci na výrobu ozdoby na auto a ještě organzu a vlizelín na ozdobení ostatních aut .... Takže mám z čeho vyrábět ...
ahoj veru: já jsem konečně sehnala kadeřnici a mám hotové vývazky, asi se pustím do jmenovek, jenom jěště nevím, jak je udělám
Takže se maká jako ďas :-D
ahoj holky, tak teda vam povim, ze mi to vubec neleze do hlavy :-( sabinka uz je taky peknej dablik, za chvili nam tu nejspis zacne chodit, ted porad zvatla, no proste muzu se ucit jen kdyz spinka a to uz teda taky moc casto neni, no jestli ja to udelam..
andreasek82: neboj to zvládneš, budu ti držet palečky ;-)
midy diky moc, kez by to pomohlo ;-)
Profilova fotka
Ahojda, tak já hlásím, že jsem tento týden pořídila závoj (půjčený), podvazek (darovaný, modrý) a punčošky. Taky jsem měla schůzku se svatební zařizovatelkou, jak to jinak nazvat, udělá mi nabídku na líčení, účes, květiny komplet a poradí mi co s rautem (co doplnit, co vyhodit)...Chtěla bych květiny do vlasů,tak uvidíme, co z toho bude :-) Jinak s hráškem jdeme na první ultrazvuk v pondělí, tak mi držte palce.. ;-) Já zas držím studentkám ke státnicím... 8-) pa L.
andreasek: neboj, to zvládneš, pak si vzpomeneš i na to, co nevíš ;-) i.frulova: tak držím palce při ultrazvuku, určitě si nech udělat fotku, je to hezká památka, mám je všechny založené v prckově knížce Já jsem dnes zjišťovala, zda mi v květinářství udělají kytku podle obrázku a souhlasili, tak tam půjdu příští týden obrázek ukázat. Příští týden už chceme konečně objednat oznámení. Jinak mám změnu v kadeřnici a vizážistce, nabídla se mi známá, tak jsem to přijala, už se těším na zkoušku. A prstýnky se kochám každý den :-D
Ahoj holky. My se v sobotu pojedeme mrktnout na sv.dortík, pokud budoucí manžel nepůjde do práce ... Ještě takových věcí na zařízení, ufff ...
Článek se načítá
Mě slíbili, že mi udělají dort podle fotky (mám v albu), jen chci o patro míň a místo živých kětin cukrové, včera mi přišly figurky :-) Teď přemýšlím, jak vyrobit jmenovky, chci aby se dali zavěsit na skleničku
Midy: udělat motýlka z papíru a prostříhnout mu vnější tělíčko ...
misaroz no kez by :-) midy, ja mam motylky jako jmenovky na sklenicku, ale koupene ;-)
veru: uvažuju buď nad tím motýlkem nebo nad klasickým obdélníčkem připevněným za drátek, ale motýlek bude asi lepší
ještě mě napadlo srdíčko a "připíchnout" ke skleničce takovým malým kolíčkem, dělají různý ozdůbky na nich, čtyřlístek, srdíčko, motýlka atd ...
Profilova fotka
Ahoj holky, tady jsem nebyla let....Už se nám to blíží, vůbec nechápu jak to rychle uteklo....Za chvili budeme stat pred oltarem :). Já nemám teď na svatbu ani pomyšlení...ve středu jsem udělala poslední zkoušku a za 14 dní státnice?!! No, to jsem zvědavá jak to stihnu se naučit, když jsem od rána do večera v práci :(. Moc gratuluju k mimísovi, to bude paráda :).
Profilova fotka
Ahoj heliku, děkuju za gratulace.. :-) Holky, už dorazily prstýnky, mám děsnou radost :-)
Ahojky holky. 84 dní do svatby a už i ženich mívá šílené sny ... L. máte pěkné snubáčky :-)
Tak to u nás v klidu, přítel, ten je absolutně, já jen o trochu méně. Zato babička už přepočítává koláče :-D Já teď vybírám hudbu, bude to náročné.
Dneska jsem objeli cukrárny kvůli sv.dortíku a máme taknějak vybráno :-)
Super, to je dobře. My máme dortíky taky předběžně vybrané, jenom teď řeším, jak vysvětlit, že chci, aby byly co nejméně sladké.
To chci taky ... protože Jirkovo rodiče mají cukrovku a všichni budou extra přeslazení z koláčků, cukrovíhoho a minizákusků ...
Profilova fotka
Ahoj nevěsty 7.8. 2010, jsem tu prvně, ale po přečtení vašich příspěvků jsem dostala chuť taky něco napsat. Jste tu moc fajn parta a protože už jsem taky mamina od dvou malých dětí, tak snad budu mít podobné starosti jako Vy. Pro l.frulovou mám taky velkou gratulaci k těhotenství a pokud nebudeš mít prsa o dvě čísla větší jako jsem měla já hned ve třetím měsíci, tak s bříškem se většinou dá pochlubit tak kolem devatenáctého týdne těhotenství. A těhotenská nevolnost mě osobně trápila od sedmého týdne do dvanáctého.
Profilova fotka
Jinak abych neporušila pravidla debaty a mluvila k tématu....koláčky by mi měla péct maminka a taky jsem je chtěla co nejméně sladké, takže jsme je zkusili upéct a jsou fakt super. Já bych chtěla tak měsíc před svatbou napéct perníčky ve tvaru srdce a dát je pak společně s koláčky do krabiček na výslužku.
Ahoj tesra a ostatní. Mně budou péct koláče kamarádky od babičky, co pečou na akce. Minulý týden jsme od nich zkoušeli různé výrobky a byly vynikající. Tak tohle snad dopadne dobře ;-)
Já sladký nechávám dělat v cukrárně, nám ho nemá kdo napéct. Ale doufám, že bude dobré.
Já myslím, že bude. Dneska si to ty cukrárny hlídají, přece jenom špatná reklama by je mohla poškodit.
Profilova fotka
tesra: to je paráda :-( Tak to mě možná blinkací rána ještě čekají, co? Jinak mám první obrázek ze sona :-) Je tam váček 1,5 cm. :-) Jinak prsa už teda pořádně cítím...Tak snad se mi vejdou do korzetu... Dneska mi přišla cenová nabídka za kytky a líčení a účes. si dělají srandu...daly byste za účes, zkoušku, a líčení i se zkouškou 3500,- ? Mě to přijde hrozně moc... :-(

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?