tak holky...přesně měsíc a je to tu...pomalu se dostavuje nervozita, šimrání v bříšku jen si vzpomenu na svatbu..dnes si od rána říkám: tak za měsíc touhle dobou, už budeme na cestě na obřad.. :-D
Ahoj nevestinky,
taky uz zacinam byt lehce nervozni :-)
Dnes jdu na druhou zkousku saticek,tak se moc tesim. Uz mam skoro usite populnocky a deticky co budu mit na svatbe uz maji usite saticky,tak se mi to celkem rysuje.
A jak pokracujete s pripravami vy?
bibendu: mně čeká finální zkouška šatiček 10.8. a pak už jen v den D :-) 9.8. zkouška líčení, jinak už je vše snad zařízené, sháním pouze ubrusy na kulaté stoly na terasu restaurace kde bude odpolední mejdan..nejradši bych nějaké ty papírové, ale asi se to ani nevyrábí bo jsem na to nikde nenarazila :-|
kacitko: Tak jsem si byla zkouset svoje svatebni saticky a protoze jsem trosicku pohubla v pase ani trochu mi nesedeli :-(
Tak jsem si musela vybrat jine ale nastesti byli volne saticky pro ktere jsem tam uplne na zacatku sla a predtim mi nesedeli ale ted uz ano .-)tak vlastne to byla vyhra :-)
Zda se vyrabeji kulate papirove ubrusy netusim,jeste jsem je nikde nevidela
Mohu se zeptat kde budete svatbu mit?
jééé tady se to krasne rozjelo!!!:-)
bibendu no tak to je paráda! to je uplne super!:-)
kacitko o kulatych ubrusech jsem videla jen na stylovainspirace cezet ale tam jsou satenovy a celkem drahy..:-(
alkapinka: jj, ty saténové jsou drahé jako čer :-| já chtěla nějaký jednorázový jen aby to vypadalo čistě a hezky a ono prdek, nejsou k sehnání, leda že bychom je vystříhali z rolí ale ty jsou stejně jen 1m široké a to je málo, malý průměr
jj rozumim, taky jsem mela predstavu kulatych stolu... ale ja uz nesehnala ani ty stoly...tak na ubrasy jsem se nedostala, tak bohuzel nemuzu radit.. a neslo by koupit takove ty "igelitove"(kusovky) a zastrihnout je do kulata? :-N
asi to necháme plavat, jedná se jen o stoly na terase restaurace, uvnitř budou klasické stoly do "U" a venku to lidi přežijou, alespoň se nebude nikdo muset bát, že by je děti strhly nebo tak něco :-)
bude dobře ženich říká, že to máme u toho nahoře objednaný :-D prozatím mě uklidňuje pohled na tuto dlouhodobou předpověď : http://www.treking.cz/sluzby/pocasi.htm
;-)
týden do dne D, obloha vymetená hotvý azuro..to by se mi taky moc líbilo, vysílám tam nahoru prosbu za pěkné počásko pro nás všechny.. holky a co nervozní, jste? včera jsme dostali první blahopřání a když to bylo nadepsané novomanželé R. tak mě to nějak dojalo, ta pravá nervozita asi přijde teprve příští týden...tak držím všem pěstičky, ať se nám to vydaří a nepršííííí ;-)
ahoj, taky jsme dneska rikala ze tohle pocasi presne za týden.. to je fakt jak na obednavku...
ja byla silene nervozni, ale tenhle tyden se to ve me nejak zlomilo, a jsme uplne v klidu, coz me desi:-D:-D:-D
jj presne a kdyz nevydrzi, tak by mohlo byt pristi tyden zase v patek treba prvni den hezky a tepla:-D:-D
heleď přesně, před týdnem jsem byla nervóznější víc než teď až jsem si předevčírem říkala jestli je to dobře být teď tak v klidu :-D ale nemám strach, že by se ten stav nevrátil, ono to přijde, přijde
už máš všechno?
no ja si ho privolavam, kdyz jsme nervozni, vic si to uzivam:-)
jj uz mam opravdu vsechno, ted tu jen dolepuju instrukce( budou na dverich) a dosiju š pricucky na serpy u aut.. a krome nakupu den pred na pohosteni mam opravdu vse:)
a co tY?:-)
jj uz i zaplaceno, dneska prisli pokyny k "nalodeni"(odletu) a byla jsem z toho celá tumpachová, doufam ze nezustanem viset na letisti:-D:-D
a co vy?:-) jéé to cekani ale tak rychle utece:-)
a mas rozlucku?:-)
jéé a kampak to bude to nalodění :-D ? letíte z čech či z německa? my budeme vybírat až po svatbě.. jj rozlučka je zítra, už se těším navíc je prima že má být hezky
jedem tyden po svatbe, a jedem do egypta... je to takovej kompromis:-) chtela jsem neco echt... a na vic echt nebyli penize:-D:-Dtakze mame luxusni egypt.. ja teda chtela emiraty.. ale bohuzel ty, do last minutu, nedavaj...:-((
jj letime z cech, vim ze z (pro nas rakouska) je to levnejsi.. ale neumime ani jeden jazyky, tak pro nas bude drina nalodit se v cesku:-D:_D nez s eto naucime sami:-)
mame to pres invii ale zajezd patri firo... ja se nebojim, ja jsem toho nalitala.. jenze s rodicema... ty mi rekli, tamhle jdi, tam to posli, tamhle si stoupni.. jdem se nalodit... jenze ted jedu s manzou.."sama" a manza v zivote neletel, takze ani netusi jak to chodi na letistich.. takze mam strach aby jsme se spravne nalodili, a vylodili:-D:-D
jinak egypt je snad "jedina" zeme( z tkaovych tech klasickych) ve ktery jsem nebyla, a ani se mi tam moc nechtelo, kuli tem koralum u plaze... tohle je snad jedinej hotel co ma klasickou pisecnou plaz... tak uvidime:-) rada se valim v takovym tom brouzdalisti a nechavam se omejvat vlnama:-) a to v koralovym jaksi nejde:-D:-D