Ahoj holky, snoubenky, nevěsty :)
Plánujete někdo svatbu na tohle datum? My ano, ale ještě nemáme potvrzené úřadem tak uvidíme jak to dopadne.
Jsem zvědavá jestli už taky trochu plánujete nebo jsem to jenom já kdo skoro rok předem zjištuje věci okolo ;-)
jitka: tak my to budeme mít podobně. ale ani si nepronajmeme kuchaře, ale jen nám uvaří oběd a večer už se bude jen grilovat. A kapela taky nebude, máme dost písniček na PC. A pak se také dostávám na rozpočet 45-50 tis.
A co tedy budou ty největší položky, když pořád zůstaneš na těch 45-50? My máme kuchaře známého, takže možná proto si ho chcem pronajmout a večer aby připravil raut a griloval prase. My a nikdo ze svatebčanů to asi dělat nebude.
Tak za jídlo mám zatím kolem 20tis, za prstýnky, výzdobu, obřad, oznámení atd.16tis. a oblečení 10 tis. ale ještě by to mělo klesnout za obřad a právě oblečení.
Ahojky,taky se přidávám k tak krásnýmu datu :-) zatím to nemáme potvrzené materikou ale místo pro obřad i hostinu už máme :-) aspoň nějaké pozitiva,jinak nic víc zatím nemáme :-( Prstýnky máme zatím vybrané na netu.Uvidíme jak budou vypadat ve skutečnosti a hlavně jak budou sedět na prstě...chtěli by jsme kombinaci bílého a žlutého zlata x-)
mallina: tak to je pěkné. Ze mě si pořád utahuje, že když už budu mít všechny výhody typu: kadeřník, nehty, šaty atd. že mu snad neseberu i pěkný prstýnek a nedám mu jen kroužek pro symboliku, i když ho stejně asi nebude nosit.
A kde jsi koupil oblek? Sháníme čokoládově hnědý s proužkem nebo bez, klidně i na půjčení. Ale na chlapa výšky 190 cm a široká ramena a celkově velká postava. Žádný velký tintítko.
malinna:tak to toho máš docela hodně... ;-) my jsme zatím rádi že máme zamluvené místo na obřad a hostinu..jinak vše budeme shánět až po novém roce.k Vánocům si chceme pod stromeček dát prstýnky :-) výhodou je,že tam kde chceme mít hostinu už vše mají jen se domluvit na barvě..docela se to ulehčí a vypadá to opravdu krásně :-)
Tak máme úspěšně po zásnubách. Rodičům už jsme to taky oznámili a bylo to moc fajn. Obavy byly zbytečné. Moc ta svatba všechny chytla. Začínají spořit a společně plánujeme kde to udělat. 30. prosince jdeme vyzkoušet jednu super restauraci s velkým salónkem, co má vlastní bar a taneční parket. To by mohla být ta správná volba. Na seznamu hostů jsme se taky již shodli, takže paráda.
Tak ta restaurace nevyšla, ale vybrali jsme obratem jinou, kde mají i hotel. Novomanželé mají svatební apartmá zdarma a hosté ubytování s 50% slevou, takže paráda. Taky jsme dnes byli u faráře. Vybrali jsme si krásnou kapličku Znovuzrození Panny Marie. Farář byl moc fajn. A vypadá to, že ty přípravy na svatbu v kostele taky nebudou špatné. Moc mě to dnes bavilo. :-)