Šílené nevěsty

Ahoj holky,nevím jestli tento pořad znáte ale nedávno jsem na kabelovce narazila na pořad -reality jek v americe zařizuji svatby.Pár se přihlási do této reality a štáb je točí od začátku příprav až po svatební den.No Abychřekla pravdu takhle jsem se už dlouuuuho nenasmála -Co tam ty nevěsty vyvaději škoda mluvit fakt psycho :-D Viděla jste to některá???nebo znáte to...
Profilova fotka
Ja znam tu upoutavku a staci to. Ty jecici hysterky, brecici, nebo rvouci na nekoho ze maji zatrhnuty saty....to je fakt ulet :-D
Profilova fotka
jj, já to viděla ;-) tak někdy se člověk fakt dost pobavil :-D
jo jo pravě dnes jsem viděla díl ve kterém nevěsta se zhroutila protože ji u šatu upadla jedna perlička a misto toho aby vzala sedla a tu perličku přišila (bylo vidět že tam je dírka) tak omdlela půl hodiny ji křísili a pak volali profesionální švadlenu at to přišije :-D
Profilova fotka
takovy nevesty z ty svatby prece snad ani nemuzou mit radost :-| leda tak zaludecni vredy nebo zanet spojivek :-D
Já jsem viděla na zone reality-asi, něvím jistě, nějaký pořad, kde se přihlásí a jmenuje se to nějak: Zařiďtě nám svatbu nebo tak něco...Dva páry jdou proti sobě a ten pár, který zvítězí má svatební cestu někam do karibiku nebo kam :) A spočívá to v tom, že jsou nějaké disciplíny-šaty, oblek, dort, kytka atd. Ten jeden pár řekne, co by chtěli a Ti druzí se do toho snaží strefit a když se strefí, tak mají bod no a kdo má více bodů, vyhrává. Dobrá kravina :-D hlavně tam několik nevěst brečelo, protože jedna měla velikou kérku na zádech a chtěla to mít zadělané a ono bohužel to měla odkryté atd atd :-D
:-D :-D :-D Holky, nedá se na to kouknout někde na netu? Bych to ráda viděla, já si připadám divně už teď, že to jako všechno moc řešim. Ale vidět nevěstu, jak omdlívá kvůli upadlý perličce - to by mě určitě uklidnilo :-D
tet v 20.00 začíná ten pořad na zone reality na kabelovce pokud se chcete zasmát :-D
se spletla je to na zone club
Profilova fotka
kamirka: jo to jsem videla, to je trochu neco jineho. Ale taky dobry, jak se snazi druhe zmast, aby vyhrali, ale nakonec casto breci, ze takovou svatbu vubec nechteli :-D swatka: tak jsem se koukala, tentokrat jsem z toho nebyla nijak moudra...
a to vaše je kde? na tom, co jsi psala? to je ono? příště na to mrknu ;-)
Profilova fotka
To je na Zone Club. Me bohuzel dnes nesly titulky a na anglictinu uz jsem v patek odpoledne trochu utahana, tak jsem pochytila jen neco.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?