janis - tak to je kráááásný! To je vyznání lásky! x-)
My se tam nechtěli navzájem psát, ale paní na OP mi poradila, že je to dobrý při vyzvedávání pošty, takže jsme se tam nechali zapsat.
A koukám, že červené nehty jedou ;-) :-D
Holky, tak mě se dělá další opar, se už na to můžu vy...., fakt!!!!!!
Celou dobu nic a během těhu už potřetí! Je tohle normální!!!!!
Nejvíc mě štve, že vypadám jak debžůtek a nemůžeme se milovat, ach jo!
knedlu - jo, kvůli oparu, protože manža je na to náchylnej, takže se ani nehubičkujeme, aby to nechytl.
Holky, dneska jdu s našima na oběd na Svatomartinské husy a víno, ale myslím, že bez vína, naši mi ho nedovolí ;-) :-D
Jůů a volal kameraman, že máme video, tak si tam pro něj asi skočím, nemůžu to vydržet! A jsem teda zvědavá, kolik si za to řekne.
Kolik jste platily vy?
Foogy: aha, kvůli manžovi :-) Naši jdou taky dneska na husu a na vínko :-) Ale tady je dneska krásně, tak půjdu jezdit :-) My jsme za video neplatili nic, točil nevlastní brácha, tak netuším :-)
Ahojte holky,
teda ta holcina mi prijde uplne na hlavu....mela by spis nez svoji matku pozorovat sebe.....je to uchylne me prijde .....takto hlidat svoje rodice....no nic kazda jsme nastesti jina.
Nehtiky...tak to zavidim, ja k vuli sportovani mam stale nehty na kluka, na svajbu jsem si nechala udelat francii a jak se rika ..jsem se ani neposkrabala, behem 2 dnu jsem si znicila dva nehty takze jsem musela na opravu a a ni mi ten gelik nedrzi....asi kvalitni zaklad....takze ja a nehtiky.....neeeeeeeee
OP - tak me se nikdo neptal a dal mi tam manzela automaticky, no ja jsem zjsitila ze ..neni termin do kdy neni to ani v zakone a pani mi rika at klidne za manzela prinesu ten formular, ze on si ho musi pouze osobne vyzvednout...takze dokud ho nedonutim se vyfotit a zajti si pro vyrizeny doklad tak bude litat se starym :)
Ridicak snad uz pristi tyden....ale predstava ze jdu zase za tou hubatou urednici me uz ted....vadi......baba jedna :)
Jani...to je pekneeeeee vyznaaniiiiii........apropo ja dostala k nsemu mesicnimu vyroci krasnou kyticku a listky do divadla takze se jdem pristi patek divadlovat......je pekne ze si vzpomel....ale na otazku jestli to tak bude delat kazdeho desateho......se nejak rychle zasil do decaku :) Doufam ze nedopadne jako nas tata ktery zapomel vyroci 35 let ..jeste ze ma me a jsem mu ro pripomela .
Jooo ty fotoknihy jsou uzasne, vcera jsem je ukazovala manzilkovi a je uplne nadseny......libi se mu ty z DMka tak .....uz jsem si stahla aj ten software ale bojuju jak vybrat fotku na obal...snad na to prijdu - pokud muzete pomoct budu rada :)
Tak ja jdu papat dopracovat a ....pak vecir zase hura do posilovny (ale boli me po vcerejsku cely clovek....ale paradni bylo ze jsem zasla s klukama na pivo a bylo to supr) :)
Barčo, nestíhám se divit, kde bereš tu energii a chuť každý den chodit cvičit. I když je fakt, že před tím, než jsme začli plánovat svatbu, jsem taky každý den hned po práci letěla ke koním a domů jsem si přihnala večer. Teď jsem ovšem nějaká líná :-)
Holky, tak kachničky i husičky byly výborný, jsem si teda pošmákla a mimís taky, pač kopal o 106 :-) :-D
Tak pro video mi dojde mamka, já se tady z obchodu nehnu, to je děs.
Ale zítra jedeme na celý den do Prahy na školení a na prochajdu, tak se hrozně těším, že vypadnu.
baru - ono jde hodně o kvalitu gelu. Mamka měla snad za celých 12 let jenom 3 zákaznice, kterým nehty nedržely, jinak to dycky všem drží.
Dokonce máme kámošku, která v gelovkách hraje i voliš :-D Ale mamka se na ní zlobí :-D
baru - a stou holkou jsi to napsala přesně!
knedlu - no, on se prý opar může přenést i na frndičku a pindíka, víš, tak z toho mám strach :-( ;-)
jani - takže ho taky ještě nemáte, jo?
Holky, dostali jsme opožděně svatební dar, ale úúúžasnej! Jsem nadšená! 2 keramické nože a k tomu 2 prkýnky! A jsou v růžové a oranžové barvě, to je hustýýý! Mám z toho velkou radost!
Dobré ráno, koukám, že jste toho už včera moc nenapsali. Já pokaždý ráno přijdu do práce, udělám si kafčo a vrhnu se na dočtení. A dneska nějak není co číst :-)
Jo Hakli, chodím už na šestou. Vstávám ve 4:20 :-) Ale zase jdu v půl 3 domů. Fakt vám ještě nikdo neposlal žádný blahopřání? Nám je teda všichni dali na hostině nebo poslali po těch, co tam šli. Ale jinak poštou nám taky žádný nepřišlo. Tak uvidíš, třeba vás ještě překvapí. Třeba toho má pošta před vánocema moc a nestíhá :-D
vím, že se tady ptám pořád dokola ale co děláš? Že chodíš tak brzo. To by mě asi zabilo. No ale co se dá dělat, že.
Chodí i dřív lidi, znám kuchaře co chodí na 2 ranní
Ahoj holky, zdravím Vás :-)
Knedluš, tak to teda vstáváš brzy, to by mě snad zabilo! :-D A v kolik teda chodíš spát???
Hakli, určitě vám ještě nějaký blahopřání dorazí, uvidíš :-)
Holky, tak budeme malovat! ;-) Manža s tím sám večer přišel, že si vezme v pondělí dovču a že se prej na to vrhne. Ono se to těm chlapům musí párkrát říct, pak je nechat bejt, ať se na to psychicky i fyzicky připravěj a pak s tím musí přijít sami, jak kdyby to byl jejich nápad - v tomhle je většina chlapů stejná, nemám pravdu!? ;-)
A co máte v plánu na víkend? My kromě toho malování asi navštívíme rodiče.
Hakli, dělám v kanceláři, je to bývalá škodovka tady v Plzni. Ale už se to jmenuje jinak.Jsem v expedici, takže když přijede řidič pro nějaký náklad, tak mu udělám papíry. V kolik chodím spát? No různě, ale tak kolem tý půl 10. Ale zrovna předevčírem jse šli spát asi v osm :-) Ale předtím jsem dělala i tu kuchařinu :-) Ale tam jsme chodili taky až na šestou.
AHojk holky, tak jsme dneska byli na kontrole, všechno je ok, máme další kilčo nahoře, dostala jsem další balení magneska a za 3 týdny kontrola a už mi budou natáčet i monitor a pak tam budu chodit každý týden, než mě převedou do porodnice. Jo a už nám nebudou dělat UTZ, jelikož mi jej dělali v nemocnici, tak je to zbytečné :-( a my se těšili, že si necháme udělat ještě fotečku a uvidíme jak se tam malý mele...
Hakli stavím se příští týden neboj a to budu mít více času :-) a přání určitě nějaké dorazí. My posílali asi měsíc před svatbou a chodit začaly až týden před svatbou nebo až po svatbě. A škoda, že to cvičení zrušili...
Jo a holky, už mám novou občanku i řidičák...
Knedlu tak tě fakt obdivuju, ve 4:20 by mě z postele nedostal snad ani tank