Ahojky babie , já mám sice už po svatbě, ale taky jsem jí měla v Říjnu minulího roku a bohužel si někteří myslí, že je ještě čas na zařizovaní. Nás tady na beremese bylo asi jenom pár co mělo svatbu v Řijnu tak nezoufej a čekej on se někdo přihlásí ;-) Jestli chceš zatím pokecat tak se přidej k nám Říjen 2007 :-)
Ahojky, Babie, tak to si piš že je ještě čas :-) , my jsme se např. rozhodli pro svatbu necelé 3 měsíce předem. Tak jak psala Miska, určitě vyčkej, bude vás určitě více. ;-)
PS:přeji krásné, pohodové přípravy ;-)
Hele podle mě čím dřív začneš zařizovat tím líp ;-) Já na to měla taky necelej rok a pořád si říkala jak mám moc času a, že v Září se už budu jen nudut a těšit na svatbu, ale realita byla ůplně jiná jelikož jsem měla co nejvíc nakvap :-)
no ja mam nevyhodu pac sem jeste tehu a v kvetnu me ceka porod... :-) takže budou i jiny starosti než jen svatba, tak sem zacala driv abych mela jistotu ze bude misto v hotelu a tak..sem na tohle densj puntickar, jako ja kdyz neni po mojem jak to chci ja taky je spatne :-D
Jasně že je to super měsíc ;-). Pokud už začínáš chystat teď, tak buď v klidu, nemůžeš na nic zapomenout :-) . Tenhle server je naprosto úžasná věc, nebýt ho, určitě by naše svatba neměla tolik nečekaného a krásného. :-)
děkuju ;-) vážně mi onemocněl bratr a prodělal operaci srdce v německu, měl mi jít za svedka, a ja sem proste rekla ze se bez nej nevdam pokud tam on nebude....takze proto 8-)
Jéje, ty jsi těhule??? Tak to gratuluji ;-) . S mimčem to bude trochu náročnější, ale i to se dá zvládnout ;-) . My jsme to chtěli nejdříve také naopak - nejdříve mimčo pak svatba.
My jsme svatbu dlouho nepovažovali za důležitou, stále jsme si říkali, že pro nás žádný papír není důležitý. Ale když se dlouho nedařilo, tak se rozhodli pro svatbičku a rozhodně toho nelitujeme. Ale mít své děti na svatbě má určitě také své kouzlo. :-)
Ahoj všem, já bych měla mít svatbu 18.října 2008 v Brně na zámku. Myslela jsem, že budu všechno zařizovat tak měsíc dva před svatbou ale teprve až teď mi kolegyně v práci říká, co a jak zařizovala pomalu rok dopředu tak jenom zírám !!! Skoro se snad začnu aji bát 8-( Ale né moc se těším, v říjnu bude krásná barevná zahrada :-) Je mi 24 a příteli 25 a budeme spolu v den svatby přesně 2 roky :-D
Holky v Řijnu budete mít nadherný fotky se žlutím listím, to jen tak někdo nemá :-D Mě na svatbě bohužel pršelo (samozřejmě štěstí) a mrzlo a já to naštěstí vůbec neodsonala a na fotkách po tom není ani památka :-)