Nevím jestli se to stává jen mě,ale poslední dobou mi beremko pěkně blbne. Kliknu třeba na album a najednou se mi ukáže,že album je prázdné,pak kliknu znovu na album a fotky tam jsou. Příspěvky někdy vkládám i několikrát než se mi zobrazí v diskusi. Proč to tak je? :-(
Obcasne vypadky su sposobene tym, ze na strankach sa akurat vtedy pracuje, teda obsah je trosku pomotany, albumy vypadnu a pod. Nie je to nic nezvycajne, staci trosku vyckat a stranky sa vratia do normalu.
Co sa tyka vyhladavania, to je spravene cez google, a ten pracuje samostatne, takze nemame vplyv na to ake odkazy najde aaktore uz nie...povodne vyhladavie, ktore bolo spravene cez tieto stranky, ich vsak velmi zatazovalo, a preto to bolo presmerovane na google
Kaczka85, ale ted nevim jestli myslime to same, ja kdyz si rozklinu sve albu a vidim tam i fotky, tak to tam take nemam... ty si to musis rozklinout ve vyberu tvych alb,... mas tri alba a vedle toho napsane nazev alba a šedě počet fotek, název majitele a kdy bylo vytvoreno... pod tim je... smaz tohle album, zmen udaje v albu, pridej fotky do alba...
pokud to nemas ani tu, tak nevim kde je chyba;)
martinka.t: právě koukám, že to je fakt jediný způsob, jak tam ty fotky vložit - dřív býval odkaz pro vložení fotek do alba i přímo v albu, mezi popisem a prvníma fotkama. Ten asi kaczce85 chybí :-N
ahoj,mam problem.kdyz chci vložit nové fotky do alba,tak se mi tam vloží a když se tam pak znovu podívám, už tam nejsou!nevite čím to???
děkuju!!!!!!!!!