Ahoj :-)
Nove nevesty se vetsinou pridavaji spis do tematu Nevesty v Olomouci, protoze uz je tam toho vic, da se tam najit spousta rad ;-)
Hodne stesti, at je vas tady vic co nejdriv :-) ;-)
Já sem asi patřím jen tak napůl:) Jsem ze Svitav, svatba bude v Lanškrouně a můj snoubenec je od Olomouce. A hoooodně věcí na svatbu zařizujeme právě v Olomouci. Jo, a abych nezapomněla - po svatbě budu Olomoučanda:)
kaspaci: kde bydlel ten kámoš? Já mám chlapa z Velké Bystřice
Holky mám novej úlovek,blok na přání od svatebčanů,je z ručního papíru a jsou na něm dva sloni,pak hodím fotku ;-)
rurunka: tak to tady musíme udržovat :-D
Holky řeším problém jak to udělat. Svatbu máme v kulturním domě,v patře je oddací místnost a dole je sál s kuchyňkou kde budeme mít svatbu. Od domu to máme cca 250m,kolona aut nepřipadá v úvahu. To by první auto stálo u sálu což je mega blbost. Nevím jestli třeba by nebylo lepší kdyby ženich a spol vítal svatebčany u toho kulturáku a já bych pak přijela autem s rodiči a svědkyní. Předávání kytice totiž bude ještě asi v civilu,protože chci ať mě všichni vidí až na obřadu.
Ten kámoš bydlel v Doloplazech, myslím (nebo možná vedle - jak se jmenuje ta vesnice, kde byli vojáci nebo něco)?:)
A do Velké Bystřice jezdíme na zmrzlinu - nemá chybu:) A do Mariánského jsme jezdili na chatu. Jo a do Bystřice na přehradu a do parku jsme jezdili randit:)