Nevěsty z dubna 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Holky naše téma byla zřejmě zrušená.
ahoj dáši a krásný den :-)
Holky, ahoj, jen na skok k vám :-) Přišel mi mail z beremese, že ta diskuze není smazána, je jen na chvíli ztracena a snad se to brzy napraví...
tak to je super zpráva katwind :-)
Profilova fotka
katwind to jsem ráda :-)
Profilova fotka
Holčiny, tak jsem myslela, jak tady budete debatovat co jsem se dívala na Harryho a koukám, že nic. :-) Kde jste kdo? Dneska mám tak skvělou náladu o 360 stupňů lepší, než včera.Sice mi ten můj místo apríla provedl menší neplechu, ale nakonec jsme se tomu moooc zasmáli.. :-D :-D Ale já na něj musím ještě dnes něco vymyslet.. ;-)
Profilova fotka
ahoj holky, je tu nekdo?
ahoj andy jsem tu :-)
Profilova fotka
ahoj kal, jak se dnes mas?
Profilova fotka
posilala jsi mailika ohledne te kytky?
dnes ráno jsem šla s pesanem ven, nasnídala se a pak šla znovu spát,před chvíli jsem vstávala. Takže jsem toho zatím moc nestihla. mejlíka jsem zatím neposílala, stavím se tam osobně. a jak se máš ty?
Zdravím
Profilova fotka
jde to, nejak na me vcera padl splin a tak jsem se rozhodla, ze natru dvera a tak... a tak jsem jeste vecer nakoupila vse potrebne a v noci zacala... jde to hrozne pomalu, protoze to musi dlouho schnout, smrdi mi to v celem byte, ale prece jen se citim alespon trosku lip... ;-) Asi se necitis dvakrat dobre,ze? :-(
Článek se načítá
Já sice nemám svatbu v dubnu ale potřebovala bych takovou menší radu
Profilova fotka
ahoj stromboli, budes mit svatbu ve slavkove na zamecku?
nene budu to mít ve Vyškově na radnici
Profilova fotka
pokud budu vedet, rada poradim... ;-)
andy jsem spíše unavená, tak proto jsem šla spát. jé ty jsi teda podnikavec, to znám, když chci něco udělat, tak to musí být hned :-) ahoj stromboli, co potřebuješ? ;-)
Profilova fotka
kal, presne tak, kdyz se pro neco rozhodnu, tak nechci cekat.. :-) Tak hlavne,ze ti alespon neni spatne a rika se,ze spanek pomaha, ne?
ne pomohl, cítím se docela dobře. :-) Ty jsi měla nějakou předlohu do toho květinářství?
my s přítelem máme svatbu na začátku června a přítelova babička je v nemocnici a nevypadá to s ní moc dobře do svatby zbývají 2 měsíce a já nevím kdyby se něco stalo co mám dělat jestli se svatba přesune nebo co dělat už máme vše zařízeno fakt je to taková blbá otázka ale bouhžel realná
Profilova fotka
mela jsem neco maleho, ale moc jsme se podle toho nedrzeli, spise jsem to mela jaky chci tvar, jaky druh kvetin, jak moc volne nebo utazene... byla to opravdu jen napoveda... ale jsem si jista, ze podle obrazku dokazi vytvorit cokoliv... Pak dej vedet, jak jsi dopadla.
Profilova fotka
stromboli, nevim, jak bych se v dane situaci zachovala. Myslim, ze toto rozhodnuti by mel spise udelat pritel - je to jeho babicka a vi konkretne jaka je situace a vztahy a tak.. s tim ti bohuzel nikdo neporadi. Ale babicky by si jiste neprala, aby jeji nemoc narusila vasi svatbu..
Stromboli to je velice nepříjemné. Hodně záleží jak by v takovém případě reagovala rodina.
Díky
Profilova fotka
kal, uz vis jak si nechas udelat vlasy?
Profilova fotka
stromboli, neni vubec zac.. hlavne ti budeme drzet palecky at vse dobre dopadne ... :-)
Stromboli moc držím pěstičky ať vše dobře dopadne ;-)
andy nechám si udělat drdol , od půlky hlavy budu mít rozpuštěný vlasy. Byla jsem na zkoušce. akorát bych ten drdol chtěla v den D trochu níž. Fotku nemám
Profilova fotka
taky mam takovou nejakou predstavu, jen musim domyslet predek, protoze na minule zkousce se mi to v predu vubec nelibilo a naopak bych chtela drdol vis.. :-)
a ty půjdeš ještě na zkoušku?

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?