Ahojík vespr,
já se také vdávám v prosinci 2009, takže se přece jen někdo našel. Naše svatba bude malá, spíš jen formální, máme už malého chlapečka. Zítra si jdu vybírat šaty, ještě nemám úplnou představu jaké, nejsem žádná modelka, většinou chodím ráda v černé, což ke svatbě nejde :-D takže uvidím, co nakonec vyberu. Kožíšek určtiě....a co ty?
jééé, tedy je to takový fofr, že jsem se v tom úplně stratila.
Mám neuvěřitelnou radost, že nejsem sama :-D jj to znám, rifle a mikina a tak jsem pořád. Ale jedno odpoledne jsem vběhla do salonu a super, šatičky, kytka, všechno na jednou a to mě vyhovuje :-)
tak už mám taky, navěsila na mě všecky možné, zjistila jsem, že řžádné ze mě 50kg neudělají :-D polichotila, že mi princeznovský typ sedí, nakonec jsem si vybrala áčka, musím uznat, že po zašněrovaní do téměř bezdechu, nejsou tak špatné...dokonce mi vnutila i závoj.....a co ty? budeš mít nakonec nějaký ten kožíšek???
já a závoj :-D tam možná ve filmu :-D navíc mám vlasy nakraťunko, budu mít asi jen nějakou čelenku ještě jsem to nějak neřešila, ale boty začínají být problém :-S super a u koho jsi si vybrala?? jj kožíšek, mám několik nabídek, tak uvidím, zatím jsem nevybrala
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale řeším problém okolo svatby. Zjistila jsem, že jsem těhulka, takže svatbu budem muset trošku uspíšit, takže bude zimní či brzojarní (termín porodu mám koncem června). Můžete mi poradit, kde se dělají obřady i v zimních měsících? Pokud možno Střední Čechy, ne radnice a ne kostel. Zámky jsou bohužel povětšinou zavřené, takže fakt nevím kde. Můžete i prosím poradit,třeba, kde budete mít svatby vy? MOc mi tím pomůžete, díky.