Ahooooooj holkýýýýýý.......:-)
Tak jsem zase tady......:-) Byli jsme na pár dní v Rakousku lyžovat.....:-) ;-) No to byl klid sakra, dneska už jsem zase zpátky v kanclu....:-(
Ahoj Šáry, jo nějak nezbývá čas. Tak co ty jak zvládáš předvánoční zmatek. Já vůbec ne, jistý to mí rodiče a svatební cesta do Paříže. V práci to taky nějak nejde, začínám uvažovat o mateřské.
Tak mladé paní přeji vám krásné vánoce, bohatého Ježíška a vše nej do Nového roku.
Hodně lásky, zdraví a klidu.
Ahoj Markéta
To se máš.Do Paříže jsem se vždycky chtěla podívat ale nikdy nebyla příležitost tak snad v budoucnu ;-) .My máme teď vánoční horečku a děláme nákupy na poslední chvíli.....nějak jsme si neuvědomili,že vlastně budou Vánoce.Fakt mi to moc nepřijde ,že už je to tu znovu.
Tak listopadky přeju Veselé Vánoce a ŠŤastný Nový rok 2007 :-)
Krásné Vánoce a vše nej do Nového roku.
Holky v Paříži bylo vážně krásně. Moc jsme si to užili, myslím že krásnější svatební cestu jsem si nemohla přát. Ani se mi teď nechce chodit do práce, pořád vzpomínám.
Tak pěkný leden.................... :-)
aktekram: Tak to ti závidím :-( my jsme zatím nikde nebyli.Byli Vánoce,já jsem onemocněla a už se o tom ani doma moc nemluví.Fotečky z Paříže jsou krásné!!!!!!
Ahojky holky :)
Chodíte se ještě?Já spíše na koníka páč se snažíme s manžou o další miminko :-D Zatím se nedaří...
Co vy?Už máme víc jak půl roku po svatbě.Když tak na to vzpomínám chtěla bych se vdávat zase :-N