Ahoj Zuzko,
moc se omlouvám, měla jsem zmeškaný hovor - akorát jsme byli s malou na Bulovce na očním - jak měla to oko, tak jí dělali proplach a sondáž, bylo to fakt hnusný, nás poslali na chodbu, malá hrozně plakala, když nám jí vrátili, tak jí i tekla o oka krev,ale naštěstí to protažení pomohlo a je oko v pořádku. Ale na tvůj hovor jsem úplně zapomněla a sms mi teda nepřišla žádná. Jinak se máme dobře, s Anetkou chodíme na rehabllitaci zadíček, takže doma cvičíme, což se jí moc nelíbí, ale je to sluníčko. Akorát to zabere dost času, taky aby byt nevypadal jak po výbuchu, vyprat, vyžehlit, uvařit, dokud je hezky tak chodíme i 2x denně ven a přiznám se, že když v 19 vykoupeme a malou nakrmím a David jí odkrkne a dáme do postýlky, že se zřítím v obýváku u televize a koukám buď doblba nebo rovnou usnu. Jenže ve 22 je další krmení, takže jít spát se nevyplatí, tak to nějak do té desáté vydržím, v půl11 padnu do postele a ve 2 už zase znovu....takže přes den se k PC nedostanu ani náhodou a večer jsem KO. Dnes je vyjímka, malá spinká, asi jak se ochladilo a protože máme dnes první výročí svatby, tak jsem si řekla, že nebudu dnes dělat nic a hezky si to užiju. Oběd mám, na večeři prý půjdeme (jestli malá dovolí..) tak vegetím. Je akorát 10:19 - to už jsem loni touto dobou stepovala před obřadní síní a vidíš rok utekl jako voda.
Jak se máš ty??
Ahojky Ivi........
volala jsem ti, jestli se stavíme a poté psala sms, ale to už je jedno.Jsem ráda, že se máte dobře, já jsem ztahaná jako pes, tak písnu více později, pa
Ahoj Zuzi, tak jsem po 14 dnech u počítače. Jak se máš? Co v nové práci? Já jsem puťka domácí - kromě malé, domácnosti a procházek nestíhám nic, představ si, že ještě nemám svoje fotky v krásném albumu, stále jen v tom prozatímním, všem ostatním jsem je udělala a na nás nevyšlo....
moc Tě zdravím, Iva
Ahojky Ivi...
V práci pohoda, celkem to jde, doma super, Vašík je hodný...
Na mateřské"dovolené" se nestíhá nic.Kde že jsi to říkala, že bydlíte?Co když se někde sejdeme na chviličku, abych viděla malou a tebe?
Užívej si hlavně malé, za chvíli vyroste a bude z ní puberťák :-D :-D :-D :-D
Ozvi se papa Zuzka