Praha - Chodovska tvrz / 1.5. ani 8.5. se neoddava = statni svatek / 15.5. nase datum :-( taky neoddavaji az 22.5. a to se nam uz nehodi, bohuzel patky nepripadaji v uvahu, kdyz si uvedomim ten husty provoz v Praze, tak pri me smule bych svou svatbu prosvihla :-)
tak ted mi volala moje kadernice, ze mame stesti, ze nemame svatbu v cervnu (nas puvodni termin), bo je tehotna a ma na cerven termin porodu... Jen teda nevim, jestli v 8. mesici bude schopna prijet ke mne domu a delat mi hlavu.... Jojo, ted kolem me se bud pary rozchazeji nebo jsou tehulky 8-) Tak asi si budu muset zajistit kadernici, kdyby ty moji nahodou bylo spatne a nebo odjela rodit o mesic drive... a to sme teprve na zacatku planovani, co bude tyden pred svatbou??? :-D
oldana_to je fakt mazec! nereknu..holky, co maji termin treba v srpnu, ale nechapu, proc treba kvetnove terminy nemuzou vypsat driv..a to jsem nadavala, ze my AZ 1.12...
kdyby nam rekli 16. ledna, tak si zacnu hrat ruskou ruletu s plne nabitou zbrani :-|
Jako kdyby člověk nechěl mít dobrého fotografa a šaty, tak 3 měsíce předem stačí... :-| Ale když si vezmeš, že Wagi má třeba na rok dopředu dost plno... :-p
petulik79_matrika ta je vsemocna..jakmile rekne ne, je vsechno v tahu..hlavne nechapu, o co jim jde...je to sobota jako kazda jina, stejne by museli oddavat a statni svatek? prace na 30 minut? nemyslim si, ze by je to zabilo...nereknu patek nebo ctvrtek, ale sobota?
proste ach jo, no nic, pritel je ted na matrice a je tam docela dost lidi, tak cekam, co na nas zbyde .... dnes je prvni den, kdy oznamili terminy na pristi rok ... takze jsme nemohli bez terminu ani nic zarizovat, tak me tak trochu bere depka ...
gemny: si prave rikam, ze asi nevydrzi nade mnou stat takovou dobu a hlavne prijet ke mne domu. Uz mam kontakt na jinou kadernici, kterou mi doporucila kolegyne. Tak ji zkusim, jestli by mohla byt jako nahradnice. Ale to pak bude znamenat 2 zkousky ucesu, achichjo 8-) a hlavne moje kadernice je sehrana s vizazistkou, kterou sem si domluvila, ale nejak to vykoumam :-D sou to preci profesionalky... hlavne, aby bylo vse v poradku a ditko bylo zdravi... ;-) sem rada, ze to vim takhle dopredu a muzu se predpripravit na krizovy plan :-D :-D
gemny: :-D :-D :-D to je fakt ;-) ale kdyz to tak pozoruju, tak ted bylo hodne plodne obdobi :-D ta kadernice je ve 2. mesici a u nas v praci je jedna kolegyne ve 4. a druha ve 2. nebo 3. :-D :-D :-D Tak snad ja do svatby zustanu imunni :-D :-D
Nj, to abych zacala brat nejake vitaminy... Byt tehotna-to je tak to posledni co by mne ted mohlo potkat... :-p
Mel nedavno pritel skoro v tom nejlepsim nejake poznamky na deti...Jsem mu odpovedela, ze o deti nejde, ale jestli se v kvetnu nevejdu do satu, tak si to seredne odskace ... :-p :-D
vsechno mam nastudovany...tahle povera vznikla diky tomu, ze pokud se manzele brali v maji,tak byla velka pravdepodobnost, ze hned otehotni a rodit bude v zime, kdy byl docela mazec sehnat doktora kvuli pocasi, zavejim a taky uz dochazely zasoby jidla, takze nemela spravnou vyzivu a nakonec treba porod neprezila...
proto se rika: Svatba v maji, nevesta do roka na mary..
Pritel rikal, ze pokud tam neni nic o zenichovi, tak do toho jde :-D
Ale na druhou stranu rikal, ze mame plynovy topeni a Thomayerku za rohem, takze svatba v kvetnu bez obav:)
Gem-ja jsem to slysela jinak. Ze nevesta teda hned otehotni a v dobe zni, kdy je nejvice prace, o tom jeste nevi a proto jsou z toho dost komplikace, popr. smrt nevesty...Ale to je fuk, zne nejsou a silnice uz take prohrnujou ;-)
lucy222_asi byla jedna z nas falesne mystifikovana:) hlavne ja uz z toho pc mam ocicka jak angorak...precetla jsem tvuj prispevek jako: a silnice uz take prohnojujou... :-o si rikam, proc proboha? :-D
Na tohle mám pro všechny stejnou odpověď! Když se nás někdo zeptá, proč zrovna v květnu - že v květnu se přece nikdo nevdává/nežení...tak odpovídáme "právě proto"! Tím diskuze končí...a ono to funguje...dál se neptají :-D ;-)