Ahojky, jsem tu teprve krátce, ale moc se mi tento server líbí. Svatbu bych už teď ráda zařizovala, ale zatím mám jen své sny a představy, co by se mi líbilo. Ráda bych si tímto způsobem našla někoho na povídání, ať už o svatbě a jejích přípravách, nebo o módě, chlapech, práci a životě okolo nás. Bydlím kousek od Čáslavi a ráda bych třeba i někdy někam zašla na kafčo poklábosit. Kamarádů je hodně, jen kamarádka schází, tak snad tu nejsem takhle sama a někdo na povídání se objeví.
Snad jsem nikoho nenaštvala založením tohoto tématu, ostatní téma už jsou rozjetá a vejít jen tak do rozhovorů ... tak jsem to zkusila.
Díky Zuzka
No, my jedeme přes noc z 24. na 25....takže to se asi nemineme...ale můžeš stát u silnice a mávat nám :-D
Jedeme autem, je to podle moji zkušenosti nejpohodlnější...teda kromě letadla, ale když už bych někam letěla, tak teda rozhodně ne do Chorvatska, že... :-N 8-)
ahoj, já jsem tady. jsem tady často, ale chodim spíš do slepičince, jak jsem se přistihla. je tam tak nějak víc živo :-D
novýho u nás nic, ale co u tebe???
u mne taky nic... :-( vse pri starem....
nasla uz sis novou praci nebo aspon hledas? vim zes chtela po svatbe dat vypoved, ale uz nevim zda se tak stalo?
a jak jde manzelsvi? :-)
nového celkem nic, teda mám novou práci, ale už od listopadu.
manželství jde výborně, už jsme oslavili rok a já mám pocit, že se teď máme rádi asi tak jako když jsme spolu začali chodit. prostě to fakt klape.
já bych ráda svůj domek, ale manžel mě ještě brzdí, že na to zatim nemáme. tak to je jako můj sen teď.
co ty?
já teda budu muset jít za chvilku spát, ráno brzo vstávám, ale chvilku vydržim. ;-)
:-) tak to je fajn a kde delas?
a co mimi? jeste neuvazujete?
ja tak nejak se v tom stale placam... stastne rozvedena, dum porad ve vystavbe... ja porad cekam ze to hezke prijde... :-p
v jedný takový poradensko-konzultační firmě.
hele, tady je šílená bouřka, hrozně to tady mlátí, já musim vypnout noťas a odpojit se z netu...
dopíšu to zítra a asi spíš do ip, ju?
tak zatím dobrou ;-)
Ahojky, chtela bych tuto diskuzi ozivit:) a trochu vyuzit:) nasla bych tu nejakou holcinu na spolecne navstevy fitka? moc se bojim, ze to sama budu flakat...znate to, ve dvou se to lepe tahne :-) Bydlím na Praze 4.