Ahoj vsem :-),
jaro tuka na dvere, takze se blizi akce zvana velky jarni uklid. Behem ni budou smazana vsechna temata, ktera jsou zamcena dele nez mesic, a dale se pak pomazou/slouci nektera duplicitni nebo neaktualni temata. Zmeny v tematech, krome vymazu zamcenych temat, zkusim zachytit ve Zmenovniku :-)
Jarni uklid se bude tykat take alb, takze pokud mate v albech neco, co tam nepatri, tak si to radeji smazte samy ;-)
Jarni uklid zacne pravdepodobne za tyden, takze pokud si chcete neco zazalohovat z uzamcenych diskusi, tak prave ted je ta prava doba. Predem upozornuji, ze smazane diskuse uz nejdou obnovit...
Diky za pochopeni, jdu shanet hadr a kyblik :-)
Zirafka
Ahojky "Žirafko", chci se zeptat, jak by šlo zálohovat něco z uzamčených diskuzí???? Díky za tip.
A ať Ti to jde od ruček ;-) a všichni to přijmou a pomohou s "úklidem".
Musím říct, že super nápad, ale drobná poznámka, za kterou možná budu kamenována. Ani nevim, jak to popsat, ale - je tu spoustu témat z dřívějška, možná z doby, kdy server začínal a kdy se skutečně probíraly jen otázky spojené se svatbou (př. komu kytice, zvyky, tradice, řazení aut atd. atd.). Já osobně zatim svatbu neplánuju, ale plánuju jí s kamarádkou a některá z nich jsem využila, protože ty opravdu původní příspěvky jsou tak nějak lepší. Problém těchto diskusí je ale právě to, že jsou dlouho zamčená a tudíž dle těchto pravidel odsouzená k zániku. Postupně jsou možná duplicitně nahrazena, ale už to neni ono. Šlo by s tím něco?
připojuju se ke skafi - má pravdu. ty původní diskuse byly nejpřínosnější. nešlo by udělat třeba nějakou "old" kategorii nebo něco na ten způsob?
spíš bych se možná zaměřila na ty nově vznikající duplicitní témata a mazala tyto. nedá se stará zamčená diskuse třeba otevřít a obnovit?
jinak přeju hodně sil na úklid, už je to potřeba :-)
Jasie - zalohovat starou dobrou metodou - Ctrl+C, Ctrl+V, zadna jina tady zatim nefunguje ;-)
Skafi a Ikarkulka - jasne, tyhle stary a informacne hodnotny temata zustanou zachovany ;-) Cilem uklidu budou prave predevsim nove duply a podobne, stara temata jdou otevrit a obnovit :-) To mazani temat bylo hlavne o pokecech typu Zari 07, Jen tak si povidat milion a podobne ;-)
Princez - kdyby bylo potreba, ozvu se ;-) Dik za nabidku :-)
Souhlaasím se skafandrikem, protože dnes to tu jsou samé témata typu: Holky z Dolní Lhoty, Ročník 1845, Kdo se jmenuje Kunhuta... a podobně. Zdá se mi to o ničem.
adminacky nase mile, co takto uklid beremka. Joj hrozne sa viem vytocit, ked narazam na stare temy (teda - hlavne stare temy, o nove sa pekne starate :-) ) a su tam v teme nazvanej napr. Brno kveten 2006 dva prispevky - preco sa to nezmaze? Nikomu sa tym uz neprospeje a len to tam prispieva k neprehladnosti. A preco sa nemazu uz zamknute temy? Ja viem, ze su v nich odkazy na fungujuce temy podobne, ale tym, ze sa tam stare zamknute nechaju, je v tom strasny chaos a clovek sa v tom strati |-| |-|
tem nazvanych 'vyvazky' som nasla aspon 8....takisto miesto a datum svadby nie je vzdy v kolonke miesto a datum, ale i v 'obrad' popripade 'ine' a lezie mi to tam na nervy :-p :-N
planujete robit nieco s tym?
cutty, zamčená témata mažu zhruba po měsíci (kromě témat vykecávacích, ta se nechávají déle).
a co se týká starých témat s málo příspěvky, tak ta jsem promazávala před zhruba dvěma měsící.
nj ale stale su tam mimozne a zdablovane temy :-| Ak to pomoze tak Vam mozem, aj ostatne holky, hadzat ich linky do IP alebo sem, ked na take temy natrafim ? :-) Jasne ze je na Vas adminoch potom posudit, ci su na vymazanie alebo prehodenie do inej temy alebo co, ale pomohlo by to