Jaké by bylo vaše pořadí? beremese/modrý koník/modrá střecha???

Zobraz úvodní příspěvek
Kdyby byly ve stejné chvíly spuštěny všechny tři servery, jak byste se postupně zaregistrovávaly/i? Jeké bylo vaše pořadí? Svatba, bydlení, miminko? Nebo jinak? Napište...
1
2
Profilova fotka
Beremko a potom střecha a pak koňík ;-)
Profilova fotka
Koník,beremko,střecha :-)
strecha, beremko a pak nekdy konik
tak u nás dlouhodobě střecha, řešíme to velmi postupně a ještě dlouho budeme, výhledově současně se střechou beremko, ale momentálně to ani jeden z nás spíš neřeší, no a pak někdy ten kůň, tak dejme tomu za tři nebo čtyři roky a současně s tím stále střecha :-N
jo a ve skutečnosti chodim jen na beremko a bčas si něco přečtu na některé z těch dvou stránek, občas přispěju, ale většinou jen tady
tak moje předava by byla střecha, beremko a časem koník, a skutečnost zatím je beremko, střecha a koník asi někdy časem.... :-)
Profilova fotka
BRMS, MK zároveň s MS :-)
beremko-strecha-konik (mimi zatim jeste neni, ale snad brzo bude x-)
Ja beremko a pak snad strecha a konik :-)
Profilova fotka
Bydlení, svatba, druhé bydlení, mimi (doufám :-)) )
bermko, bydlení, snad až za nějakou dobu bude modrý koník :-)
Profilova fotka
beremko a současně koník a střecha, páč jsme dělali byt, když už jsem byla těhule ;-)
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
BRMS, MS, MK
Profilova fotka
beremko, střecha, ale koník zatím ne:-)
Profilova fotka
svatba, bydlení, miminka :-)
beremko, lezu pro inspiraci na střechu a na koníkovi jsem byla ne kvůli mimi, ale v diksuzích jsem našla to, co jsem hledala :)
Profilova fotka
beremko, inspirace na strese a mrkam na odkazy holek na konika s kterymi si pisu v diskuzi nebo IP, na prihlaseni na MK si jeste pockam...
Profilova fotka
brms, koník, na střeše sem ještě nebyla :-N
brms, mk, ms ;-)
bydlení, svatba, mimčo ;-)
bydlení (ale o existenci nějaké modré střechy jsem dotěď neměla ponětí...), aktuálně svatba- takže beremese... no a o koníkovi jsem slyšela a bylo by fajn se tak třeba za rok registrovat i tam:) Jsem asi nějak konzervativní, ale tohle pořadí mi, myslím, dost vyhovuje :-D
Profilova fotka
jsem asi vyjimka :-D nejdriv KONIK, pak beremko, ale jen sporadicky, a na strechu jsem se jeste nedostala. I tyhle udalosti u me mely toto poradi: dite, svatba (ac byla planovana jeste pred ditetem), bydleni nakonec
Profilova fotka
nejdriv konik, pak beremko a ted zaciname strechu a dalsi konik je na ceste :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
nás čeká teď svatba, takže Beremko. a co bude dál, netuším. jsme teď v podnájmu a nevíme, zda budeme žít dál v Praze či se vrátíme na Moravu, takže tipuju, že pak bude Koník, ale třeba se pletu. :-)
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My nejdřív bydlení, teď beremko a za nějakou dobu koník :o)
Profilova fotka
beremko, konik a strecha
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?