Kdyby byly ve stejné chvíly spuštěny všechny tři servery, jak byste se postupně zaregistrovávaly/i? Jeké bylo vaše pořadí? Svatba, bydlení, miminko? Nebo jinak? Napište...
tak u nás dlouhodobě střecha, řešíme to velmi postupně a ještě dlouho budeme, výhledově současně se střechou beremko, ale momentálně to ani jeden z nás spíš neřeší, no a pak někdy ten kůň, tak dejme tomu za tři nebo čtyři roky a současně s tím stále střecha :-N
bydlení (ale o existenci nějaké modré střechy jsem dotěď neměla ponětí...), aktuálně svatba- takže beremese... no a o koníkovi jsem slyšela a bylo by fajn se tak třeba za rok registrovat i tam:)
Jsem asi nějak konzervativní, ale tohle pořadí mi, myslím, dost vyhovuje :-D
jsem asi vyjimka :-D
nejdriv KONIK, pak beremko, ale jen sporadicky, a na strechu jsem se jeste nedostala. I tyhle udalosti u me mely toto poradi: dite, svatba (ac byla planovana jeste pred ditetem), bydleni nakonec
nás čeká teď svatba, takže Beremko. a co bude dál, netuším. jsme teď v podnájmu a nevíme, zda budeme žít dál v Praze či se vrátíme na Moravu, takže tipuju, že pak bude Koník, ale třeba se pletu. :-)