Hledám kamarádku z Dobříše nebo Prahy

Profilova fotka
Ahoj jmenuji se Kačka, je mi 23 let, bydlím u Dobříše a v červnu příštího roku se budu vdávat. Bohužel nemám žádnou kamarádku, se kterou bych se mohla radit a povídat si samozřejmě nejen o svatbě. ;-) Takže jestli jste na tom některá stejně, budu ráda, když mi napíšete :o)
Ahojky,ráda s tebou proberu vše možné.Mě bude za měsíc 23 a vdávám se v květnu :-)
Profilova fotka
Ahojky, děkuju že jsi odepsala :-) Jak si daleko s přípravama? Já jsem se nějak zasekla na začátku, jediné co mám jsou šaty a fotografku. Teďka se chystám na oznámka, tak jsem zvědavá jak dopadnou. Jinak ani nějak moc nevím co dál :-( přítel se snaží mi pomáhat, ale chtělo by to spíš kamarádku :-) A kde se vlastně budete brát? :-)
Ja mam zatim zammluveny termin,bude to 21.5. ve strakonicich,jelikoz pochazim z jihu,tak to tam bude idealni i rpo rodinu,dale mam fotografa,dobreho kamarada,dela i krasne fotecky,pak vaham porad se satama,nevim,jestli jsem vybrala dobre,ale jeste to muzu zrusit,nez se mi zacnou sit,mam hotove vyvazky,svatebni oznameni a rukavicky jsem si koupila a nejake svicky a svicny.\spoustu veci mi jeste chybi.No ja jsem na tom stejne,veskere kamaradky,co tady v Praze mam,tak maji deti a nejak je tema svatba moc nezajima a kamaradka,co se taky bude vdavat bydli na jihu cech a tam se malo kdy dostanu.Me se pritel moc pomahat nesnazi :-( pry to na to mam casu dost,ze to staci vse zaridit az v breznu,haha,chtela bych ho videt :-)Ale kdyz jsem si nasla oznameni s tucnakama a zkusila jsem si to vytisknout,tak jsem myslela,ze to s nim slehne,tak jsem mu rekla,ze to je jeho chyba,ze mi nepomohl s vyberem,tak si vecer sedl k pocitaci a par jich vybral a nakonec jsem udelala to,jake mam v albu :-) a musim se pochvalit,protoze se mi povedlo :-D
Profilova fotka
Termín byl to první co jsem zamlouvala, budeme to mít 25.6. na Dobříšském zámku. Vždycky jsem se chtěla vdávat na zámku, tak mám z toho fakt velkou radost. O svatebních šatech jsem taky dlouho přemýšlela, líbily se mi jedny, ale bohužel byly moc drahý, ale nakonec jsem koupila taky krásný tady na beremku a za dost slušné peníze :-) Já jsem sice z Prahy, ale hnedka po škole jsem se odstěhovala za přítelem do ústí, takže většina kamarádek se na mě vyprdla, protože jsem na ně bohužel neměla čas. Když jsem řekla své nejlepší kamarádce, jesti mi nepůjde za svědka, tak měla velkou radost, tak jsem myslela, že se mnou půjde vybírat šaty a tak. Ale bohužel jsem se fakt spletla, byla se mnou v jdenom salonu a od tý doby se mi neozvala :-( Mě se přítel snaží alespoň trochu pomáhat, ale když se ho zeptám na názor, tak mi většinou řekne, ať to udělám tak jak se to líbí mě :-) Njn chlap :-) Já teďka přemýšlím o hudbě na obřad a nějak si s tím vůbec nevím rady :-( Ty už máš něco vybraného?
S tou kamaradkou jsme na tom stejne,premyslim,ze ji reknu,at se nezlobi,ale ze jsem si to predstavovala,ze mi bude pomahat,ale porad se mi snazi dohodit vselijake jeji zname-cukrarku,aranzerku,fotografa a dj.pritom sestrenka je cukrarka,ja aranzerka a teta taky,tak to dame dohromady,bratranec je dj a muj ex pritel fotograf.Hudbu mam vybranou uz asi 5 let dopredu a chci mit Stin katedral od Petra Muka,moc se mi ta pisnicka libi
Profilova fotka
Stín katedrál je krásná písnička, taky jsem o ní uvažovala, ale na ten obřad bych chtěla jen melodie, nějaké písničky hrané třeba na piano. Zatím mám jednu kterou bych chtěla na 100% a to je haleluja (piano), přímo na obřad, ale dál nevím.
haleluja je moc krasna pisnicka.Ja kdyz jse tenkrat stin katedral slysela v rebelech,jak sli k tomu oltari,tak jsem si rekla,ze to jednou musim mit :-)
Profilova fotka
to je jasný :-D Tak jsem dneska jela koupit stuhy na oznámka a nic jsem nepořídila :-( Nikde nemají ty co potebuju. Nevíš náhodou o nějaké dobré galanterii v Praze?
Ja hodně nakupuju na Národní třídě v obchoďáku a pak mají dobrý výběr na Arbesovo náměstí,ale tam jsou nepříjemné prodavačky,ale výběr mají veliký
Profilova fotka
Tak národní třída mě nenapadla, zkusím tam zajít, děkuji za radu ;-) Nevím, jestli se tu ještě dneska stavím, tak ti přeji do toho nového roku 2011 jen a jen to nej nej, hlavně, ať se ti splní to co si opravdu přeješ...zdravíčko, štěstíčko a lásku samozřejmě také...jo a také hodně penízků...:-)
Spartykaty: veliky vyber v Praze ma galanterie ve Spalene ulici, naproti Maji.
Dekuji,tobe take preji spoustu stesticka,zdravicka,lasky a spousty spokojenych chvil v nastavajicim roce ;-) je to vlastne hned v tom obchodaku,byvalem maji.Ja vim,ze spoustu holek rikalo,ze je to dobra galenterka,ale ja jsem tak lina,tam dojit,protoze do obchodaku mi zastavi tramvaj skoro pred vchodem :-D
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, tak co nějaký pokrok s přípravami? My zatim nic, chtěli jsme se jít podívat o víkendu na veletrh bohužel jsme to nestihli. Jinak tak nějak pořád přemýšlím, kde udělat tu hostinu a pořád nevim :-(
Profilova fotka
@stazi děkuji juknu tam :o)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?