Ahoj holky, jelikož tady ještě není zastoupený duben 2008, tak jsem se rozhodla založit nové téma. Taky plánujeme svatbu v dubnu a nevím, jestli není na přípravu moc brzo? Budu ráda, když se tady sejdeme a vyměníme si inspirace ...
Ahoj holky, zdravím při sobotním večeru, dívala jsem se na album Spetry - Peti, máte nádherný pokojíček pro Tomáška, určitě se mu tam bude líbit, a snad tam bude co nevidět! Držím mooc palce, aby vše proběhlo v pořádku, a malý se na svět chystal sám od sebe, aby se mu nemuselo na svět pomáhat... tfuj tfuj, držím palce, a snad už brzo budeš hlásit krásnou zprávu, že je Tomášek na světě, a jste doma... ;-)
Leni, taky jsem se dívala na albíčka, no máte to těhulky moc pěkný.
My jsme byly s Pájou a ještě dalšíma novomanželkama, co měly svatbu na stejném místě jako my s Pájou, ve Slavkově u Brna, v pátek na dámském dýchánku, bylo to fajn, vzpomínaly jsme na ten náš svatební den, prohlížely fotky... tak už se některé známe osobně, a je to super.
Takže jediný netěhulky nebo bezdětný jsme já, Pája a Matonka, jo? No téda... a co Brambora, ta už je taky těhulka? Jestli jo, ani jsem nepostřehla...
Mějte se krásně, opatrujte se, a ať vás bacily neskolí, já jdu po 14ti dnech nemocenské v pondělí do práce, nechce se mi, ale co se dá dělat.. :-|
Krásný večer, a pěknou neděli!
spetra: moc moc držíme palečky ;-) Kamarádce se 10.10. narodil chlapeček, tak máme dalšího kamráda. Přejeme Ti s Kubou, abys měla rychlý, co nejméně bolestivý porod a mohla už se kochat tím malým uzlíčkem v náručí ;-)
Ahojky. přeposílám zprávu od spetry. Všechny vás moc zdraví..
Vykoukl jsem na svět dnes 3:20 hod. Moje chlapecké míry jsou 54 cm a 3,95 kg. Tatínek byl s náma a všichni jsme v pořádku. Tomáš Hejhal..
Jinak vám ještě vzkazuje, že to byla rychlovka. Kontrakce prý nastoupily po té tabletě po 2 minutách a za 3,5 hodiny byl na světě.. Moc vás všechny zdraví spetra i Tomášek..
Tak to je krásný, Peti, veliká gratulace!!! Ať je Tomášek zdravej, silnej a dělá Vám s manžílkem jen a jen radost! Je to super, že vše proběhlo bez problémů, jak psala Miri, ať Tomáškovi vše vychází tak, jako to vykouknutí na svět! Je to paráda!!! ;-)
Také moc gratuluji k narození kloučka !!! Ať se mu na světě líbí a dělá vám jen samou radost :-)
Úplně to ještě mám v živé paměti,ale nebylo to tak rychlé.
Mě teď trápí Vánoce.
Co budete kupovat manžílkům? Poraďte mi nějakou inspiraci.
Mějte se krásně,papa ;-)
Ahoj holky ;-)
spetře velká gratulace, malý je pěkný chlapák, nojo, to je to přenášení :-) Ale je to dobře ;-)
petula: já ještě vánoce neřeším, měla bych, ale letos to budou jen malé pozornosti, páč chybí korunky :-(
petulo- tak to přesně řeším. Chci stihnout nakoupit na vánoce teď, do toho výbavička, tak je to docela zajímavé..Chybí mě inspirace, co koupit k vánocům..A nejen manželovi. Loni jsme vybraly společně aku- vrtačku. Měl z toho opravdu hroznou radost. Zatím jsem mu koupila boxerky. Ještě plánuju nějaký pěkný pyžamo, triko atd..
kryserko- Zuzi, máš pravdu, také musíme šetřit penízky. Výbavička spolkne hodně peněz.. :-) Jak se vám dáří s Kubíčkem?
Ahoj, vidím, že řešíte Vánoce... manžílkovi koupím letos nějakou pěknou pořádnou cestovní kabelu, středně velkou, bo má jednu ještě snad ze studentských let, a že je to už nějakej pátek, a ta je teda děsná, tak mu koupím novou, pak taky asi nový autopotahy do auta, aby ten náš stařeček Forman měl aspoň něco novýho... ale uvidím, kolik to bude stát, taky teď šetříme, na různý vyšetření, zákroky atd... a pak třeba taky nějakou tu výbavičku. No a pak nějaký drobnosti, podle toho, co mi padne do oka. Můj manžel nečte knížky, takže kupovat mu dárky tohoto typu je o ničem...
Jinak jsem přemýšlela pyžamo taky, a nějaký tričko, klasika, to dávám každej rok.
Tak dobře holky vyberte!
Lidunko, fotku změníš tak, že si najedeš nahoře na stránce na Nastavení, a vložíš tam novou fotku, nic složitýho.... :-D :-D
Tak se mějte mladé paní fajn, některé už máte půlrok manželství za sebou, my co jsme se vdávaly 26/4 nás to čeká v neděli... plánuju uvařit nějakou dobrůtku, zatopit na chalupě v kamnech a válet se... :-D
Krásný víkend všem!
lenajsek- tak to je pravda, co pořád vymýšlet. Nějak mě dochází fantazie. Pyžama, prádlo, to kupuji každý rok. Teď jak řešíme výbavičku, tak ani nic nekupujeme pro sebe.
Ahojky holky, děkujeme za gratulace. ;-)
Vánoce letos nehodlám moc řešit.... všichni máme Tomáška... ;-) Pak koupím MM nějaké oblečení, neboť jeho skříň je nějaká prázdná....
Ahoj holky, tak jsem k vám přišla nakouknout.
Péťo, gratuluju k Tomáškovi, hlavně ať je to hodný miminko x-)
My jsme byli včera na utz a u nás to vypadá na holku, tak jsem zvědavá, manža trochu zklamanej, hrozně si přál kluka, ale to se nějak poddá, hlavně aby bylo všechno v pořádku.
S dárkama to je každoroční problém, navíc půlka rodiny slaví v prosinci narozeniny, takže to je taky radost, už mě nenapadá co vymýšlet za dárky, u nás to je letos jednoduchý, kupujeme na mimčo, ale co koupíme my ostatním, to je ve hvězdách, protože samozřejmě jako každý rok nikdo nic nechce a nepotřebuje, tak to se pak výborně nakupuje :-(
Tak se tu holky mějte, jinak je hrozný jak to letí od svatby, zase se zastavím. :-)
Péťo, a nějaká fotečky by pro nás nebyla?? ;-)
my si letos pořídíme sprchovou zástěnu na vanu a nějaké drobnosti, už to máme domluveno. hlavně je super, že jak už nesloužím, tak první Vánoce budeme opravdu spolu a v klidu. na to se těšíme nejvíc.
Holky ahojky, jen nakukuju a všechny zdravím..
S těma penězama je to u nás taky nic moc, takže to letos fakt nebudeme nějak přehánět. Navíc jsme se rozhodli rekonstruovat náš byteček 1+1 tak, aby se nás tam případně vešlo i víc, tak to bude pak náš velkej dárek. Snad se to povede jak si představujeme.
Kettinko, tak holčička, jo? Uvidíš, jak ji manžel bude milovat, hlavně, že je vše v pořádku! ;-)
Miri, letos si chci pořádně užít Vánoce v klidu, žádný šílení, pečení, obrovskej úklid a pod... prostě klídeček, a hlavně, abysme byli spolu, a zdraví...
Mějte se fajn, zase se zastavím, všechny zdravím! ;-)
Ahoj holky,
tak jsem vás zase jednou přišla zkontrolovat :-)
spetra: tak jakpak s Tomáškem zvládáte? Je to dřina, viď? Kojíte? Normálně bys mi nevěřila, co jsem sehnala, plínku s autama, manžílek z ní byl nadšenej :-D
lestep: leni, zrovna včera jsem Ti psala mejlík ;-) nějak teď nestíhám :-( Včera jsme byli na očko a čtyřměsíční prohlídce, už máme 66cm a 7960g, no "drobínek" a to jenom kojím, žádná umělá výživa :-)
ahojky. zdravím vás všechny. jak se vám daří? Jak zvládáte listopadové počasí?
Kryserka- ahojky, jo, zase písni, budu se těšit.. :-) To je opravdu drobínek.. :-)
lenajsek- držíme s pupíčkem pěsti,aby se vydařilo vše, jak si přejete a prožily jste vánoce v klídku a pohodě..
ahojky ketti- tak to blahopřejeme k holčiče. Manžel z ní bude nadšenej. jak se jinak daří? Jak se cítíš? V kolikátém jsi týdnu??
Nám se daří dobře. Začínáme 33 týden. Utíká to hodně rychle. Malej je trošku níž, než by měl být, ale porodní cesty jsou naštěstí uzavřené, tak se hodně šetříme, odpočíváme. Únava je teď holt na denním pořádku, ale to je normální. Byly jsme s manželem na ultrazvuku. už máme 2200 g. Je to pěknej macínek. Tak se manžel všude chlubí, že už jsme tak velcí.. :-)
kryserka- tu plínu jsem viděla někde na netu. Máme s medvídkama a kačenkama. Ale ty bílý jsou stejně nejlepší. :-)
lestep: joo, tu medvídkovou mám taky. Já už teď používám jenom ty obrázkový, bílý jen jako podložku, pusinku a na kojení už jen s obrázkama, jich mám totiž asi 15, se mi nějak nasbíraly :-)
A holky, ještě mě napadlo, co si udělat stránku na koníkovi jako snažilky, těhulky a maminky z beremese duben 2008? Ať máme pěkně přehled o bříškách i miminkách?
Ahojky:)tak koukám, že jsem asi před týdnem napsala sáhodlouhý příspěvek a on tu není, musela jsem za malým, tak jsem to nezkontrolovala:(jeee to je krásný, tak už pomálu budou na svět přicházet ostatní mimi:)
spetra-samozřejmě se také připojuji, téééda, moc velké gratulace, hlavně ať Tomášek roste a je zdravý:)
Jinak všem těhulkám přeji ať jste v pohodě, máte hooodně zdravíčka a vše je bez problémů. A nemůžu zapomenou na Kubíčka:)tak též přeji hooodně zdravíčka, tééda, ten už je velikej:)))))
Lenajsek, co napsat, tolik bych ti miminko přála(asi to už posloucháš od všech)ale věř tomu, že se to povede!!!!
Dnes už je medicína daleko, naštěstí. Stále na tebe myslím, ať se vám to podaří:)
já opět popádím, lítáme skrze starší domy, jestli nekoupit nějaký rozumě, mezitím pomálu zařizujeme stavbu a uvidíme, jak to dopadne. Buď starý nebo nový...Malej byl teď furt nemocnej a mě se opět udělaly modřiny po nohách a tak lítám po testech. Zatím vše v poho ale teď budu muset na plicní a tam se já strašně bojím(skrze taťku)ať něco nenajdou....tak uvidím, jak se v pondělí dr rozhodne, snad se to umoudří a začne to ustupovat:)koukla jsem na koníka, jééé tak to já se taky nepřidám, D už bude mít 2 a půl roku a další zatím mimi být nemůže:(tak se hlavně všechny moooc opatrujte a přeji hooodně zdravíčka, Peťka
Ahoj holky, zdravím všechny, jak se daří? V neděli nám začíná první advent, toto letí... :-)
Jinak hlásím novinku, budeme mít nový přírůstek do rodiny! (Novější ojeté autí!!! :-D ). Místo našeho starošuka Formana budeme mít Seat Toledo, o tři roky mladší auto než to naše, ale o 100tis km najeto míň, silnější motor, zachovalejší... od manžela kamoš z práce nám ho nabídl, za dobrou cenu, tak jsme dlouho váhali, protože k Formanovi se nám vážou vzpomínky, a máme ho moc rádi, posloužil nám super, nikdy nás nenechal ve štychu.. ale už je to stařeček, a manžel tvrdí, že cítí, že už není v nejlepší kondici. Asi 20tis bysme do něj museli vrazit, včetně komplet generálky motoru, aby nám ještě pár let vydrželo, a není jistý, jak dlouho by to ještě bylo... tak jsme zvolili trošku perspektivnější variantu, už i kvůli mimču, kdyby bylo, tak ať máme spolehlivý auto. Tak mám radost, ale na druhou stranu jsu i smutná, ale vím, že už je pro našeho Formana čas jít do "penze"... :-)
Jinak u nás kromě tohoto nic nového... Máme se fajn, občas se pohádáme, ale pak je zase klid... :-) Asi jako všude.
Mějte se fajn, všechny moc zdravím!