Taky se těším na fotečky a dojmy.
Dnešním dnem jsme se stali oficiálně majiteli našeho bytečku. Katastru to teda trvalo skro 1,5 měsíce. Síla. A teď zas úřady a změna bydliště. Už se to hezky rýsuje. Příští týden snad přijdou obkladačky a bude se obkládat koupelna a záchod. A osazovat sprcháč, pak snad dorazí instalatér a osadí záchod, umyvadlo a někdy koncem srpna spotřebiče v kuchyni. Za obkladačky jsme se trochu prohli. Čekala jsem méně a to to mám ještě s velkou slevou :-S . Holt půjdeme škemrat k strýci o prašule, pač asi nestačí. Ale ne zas o moc. Jen na to nejnutnější.
Sim, a co vaše malá. Jak dopadlo to vyšetření? Doufám, že je zdravá jako rybička. A jak vůbec "malá" větší, zvládá to, když je mamka hodně pryč?
Ahoj holky...
tak s enám též blíží roční výročí uf..povím vám ,ale že to slavit nebudeme!
Protože když sme si chtěli ,nebo spíše is každý měsíc jako vzpomeneme na šestadvacátýho , tak se vždycky něco stane a pěkný večer žádný není!
takže na to prdíme i te´d!
j ekrásné,že si vzpomeneme, že si dáme pusinku a pod. ale abych tase něco kupovala jako min. měs. -sexy košilku jsem sehnala na slony a co ztoho bylo? nic hádka a vyhodila sem jí natruc samozřejmně že!
:-D
Koukám,že je tady další miminko -tak to moc gratuluji!!!!
od pondělka máme dva týdny dovolenou a příští sobotu odjíždíme na chatičku i s pejskem a snašima*-jsem zvědavá,jaký to bude ;-) nikdy jsem s mamkou nikde nebyla..
No a momentálně peču už druhý korpus aještě jeden mě čeká na dort-koupili sme bráchovi véélikánskej kaktus za 990korun!9.2kilo má! nemohla sem to skoro ani odtáhnout domů! za prvé píchal,za druhé je hrozně velkej a neforemnej a za třetí nejsem rambo :-D
No a tak sem se rozhodla,že udělám dort stejnej,jak je ten kaktus i tak velkej!tak jsem zvědavá,jak s emi to povede ,-) no maximálně řeknu,že se to při převozu převrátilo v autě ne :-D :-D :-D :-D
terjar jo a gratuluji oficiálně jako majitelům ,-) bytečku
Ahoj holky,my si pred chvili dovezli Vikulinku z nemocnice x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) Tak uz jsme vsichni doma jako spravna rodinka x-) x-) x-) x-) x-)
NO lepsi darek k vyroci bych si prat neohla
Evi maly je moc krasny,ja uz se kukla na knika,bylo mi jasne,ze tam hodis fotky ;-) TAk jeste jednou moc gratuluji a at jste brzo zabehnuti-ja porad jeste zabehnuta nejsem.Nejak nezvladam vareni :-D Ale dneska prijedou nasi a mamca zustava na dva tydny apak tu mame tchana na dva tydny,tak se zabihat nemusim :-p
Ahojky holky :-)
Evi: Malej je krásnej klučík :-) Moc Ti to jako mamině sluší ;-) Taky ještě jednou gratuluju a ať jste pořád tak šťastní a zdraví jako do teď x-) x-) x-)
Simi: Sem zvědavá jak to zvládnu já :-N No i když doufam, že to nebude snad nic strašnýho... Ale samozřejmě záleží na tom, jestli bude Tomík hodnej nebo ne.
Teď nám tu v pátek měnili okna, tak jsem měla celej víkend co dělat. V sobotu jsem je musela všechny umejt a všude utřít prach a tak celkově to uklidit. Ještě něco musíme domalovat a bude to snad už hotový. Ještě sem teď Dádě objednávala dětskej pokojík, tak s tim ještě bude trochu práce, ale určitě to pak bude stát za to :-)
ahoj holky,
Evčo, maličkej je opravdu kouzelnej. Máš krásný fotečky. Manžílek už mě taky uhání. V srpnu jsme byli u známých a měla 4týdenní štěnátka zlatého retrívra. Samo se do nich hned zamilovat (touží po pejskovi), ale já mu to nedovolila. V novém bytě si to neumím představit. A pejsek potřebuje pohyb a my jsme oba celý den v práci. Tak jsem mu řekla, ať si vybere. Buď pejsek nebo miminko. Ušila jsem si trošku bič. Samo řekl, že mimčo. a teď mi už celkem dává nůž na krk :-D . Zatím se mi to podařilo oddálit až po reko, což bude v září/říjen. Já se chci trochu zaběhnout, abych taky viděla, jak budeme vycházet s penězi a zas mu mají v práci něco přidat. Ale už je dost neúprosný. :-D
Maicky, s úklidem mi povídej. Jsem zničená. Pořád v bytě uklízím a chlapi dělají bordel. Už máme hotové i stropy, skoro, a bude se dělat zbytek elektriky a pak hned podlahy. Nakonec přijde koupit linka a objednat bezpečnostní dveře a taky vestavné skříně a máme to. Koupelna s WC je úúúúúúúúúúúžasná. Ani jsem to takto nečekala. Mám nafoceno, jen to zmenšit. Ale s časem je to hrůza. a ještě chodím uklízet, abych si něco přivydělala.
Evi gratuluji k miminku, čekala jsem jaké bude datum narození a strefili jste se na naši svatbu x-) , já jsem na koníkovi už skoro rok, tak zdovolením si tě najdu a omrknu krásný mimčo, ještě jednou moc moc blahopřeji a užívej si to, my už máme skoro půl roku uteklo to jako voda :-(
Evi a kdy hodis zazitky z porodu??????
Maicky a co ty?Ty jsi uz posledni na rade ;-) Jak valcis s briskem?Mas krasny tehu komplet,jsem se kukla k tobe do albicka x-)
Vikulka ma ted prdiky tak trpi,mam tu mamcu,tak ta je sni zrovna na prochazce a manza cely srpen skoro dovca,tak ted prisle s veru z bazenu a spi a ja mam veget az do zari :-D Jo a taky uz mame pro veru asi 5darku na vanoce,uz pomalu zaciname nakupovat hracky a tak co je v akci,at to pak neni silena palka a schovavame na pudu.
Jina nase Viktorka uz ma pres dva mesice a pristi tyden mam termin porodu ;-)
Tery,uz se tesim na fotky bytecku.
Ertepla a co vas maly?Kdy mu pribyde sestricka? :-p
jéjej nestraš, uvažuju, že bych 2. chtěla taky kluka, mám spoustu hader a o hoku bych se moc bála, ted budem mít půl roku a jsem ráda, že to zatím zvládám, o 2 se budem bavot až tak za 2- 3 roky podle penízků a doby. to je zatím daleko, tak si užívám toto, a maicky už to má zež za sebou?
Ahoj holky,
děkujeme za chvály. My na prdíky občas taky trpíme, ale horší je, že máme doma žrouta :-D Doktoři by chtěli, aby jedl podle tabulek, což se nám moc nedaří. Za dva týdny nám vyrostl o 7 cm. Bude to obr po mně. :-D
evi,doktori jsou volove,deti neji podle tabulek,ale podle potreby,tak to nesleduj ty tabulky ani ty rustove ;-)
A jaky byl ten porod teda?????????
My doma teda zrouta nemame. a taky neji podle tabulek :-D
Tak první bolesti jsem ucítila ve 3:45 18.7. byly hned po 5 minutách, ale slabý, jako menstruační. Pro jistotu jsem v sobotu dopoledne jela do Písku, tam řekli, že to k porodu zatím není a poslali mě domů.
Znovu jsem jela do porodnice v osm večer,to už jsem špinila.
Už si mě tam nechali. Dali mě na pokoj s dvěma holkama,c o už měly mimča u sebe. V jednu hodinu jsem byla na chodbě, protože jsem tam nechtěla těm miminkům dělat vyrvál, všimla si mě sestra a říkala, že si mě zkontroluje, otevřená jsem byla na jeden prst. Šla jsem na pokoj a prožívala si bolesti až do rána, ani jsem nehlesla, nechtěla jsem budit maminky a ty mimča. Nikdo si mě nevšiml, ráno mi dali snídani.Od šesti ráno ty bolesti už byly nepříjemný a po té snídani už jsem měla ve sprše pocit na tlačení. Pořád si mě nikdo nevšiml. Poslali mě na monitor na porodní sál, udělali monitor a pak mě kontrolovali vnitřně, to už sestra šahala pro jistotu dvakrát a říkala, vy už tam máte hlavičku, tak přivezla stolek s nástroji a odešla. Byla jsem zase sama.
Říkala ať si v kontrakcích už tlačím, pode mnou dlaždičky, no super.
Už jsem měla hlavičku skoro venku a musela jsem na ně volat, protože tam nikdo nebyl. Pak přilítli a za chviličku byl malej venku. Nástřih mi dělali mimo kontrakci, takže jsem ho cítíla.
Chválili mě jak krásně tlačím a jak jsem pohodová maminka, že se po porodu hned směju
Tedy Evčo, to je děs běs v těch našich nemocnicích. Nemám slov. A co Vašek, byl s tebou?
Sim, určitě je hodím na modrou střechu. Včera jsme dodělali strupí, jupí. Už tam jen naskládat takové minerální kostky, ale to až budou kabely od elektriky. Nejdřív se prý musí udělat podlaha, protože elektrika povede i podlahou. Takže budeme shánět PVC. Jen teda nevím kdy. Máme to našlapaný a příští sobotu jedeme na dovču. Taky musíme pro všechny spotřebiče. A dnes nám skoro u baráku konzertuje Madonna, fakt super. Kdybyste to viděly. všude zátarasy a někteří lidé tam jsou už od včerejška. Má přijet 45 tis. lidí a metrem. To teda nevím, jak se dostanu dom. Po práci jdu uklízet a přijedu tak v půl osmé a Madonna začíná snad od 8. A pouštěj jen na občanku. To se asi nevyspíme. Možná měli udělat nějaké referendum pro lidi, zda jí tam chtějí či ne. Prostě bordel.
Ertepla, ty jo, už půl roku??? To je neskutečné. Jára včera přišel s tím, že ten jeho kolega čeká mimčo. Asi teprve 3. týden. Snažili se v červenci a hopla, vyšlo jim to okamžitě. No taky s jejich sexuálním apetitem. Se i stydím, když mi Jára vypráví, co všechno dělají. Nestačím se divit...
Ahojky holky :-) Tak se na Vás jdu taky podívat, co se tu událo novýho :-)
Teri: Tak to už za chvíli budete bydlet :-) To je paráda ;-) Já jsem si v sobotu s tim úklidem dala... Měla jsem toho plný brejle. Manža v práci a já tu na to byla sama. Večer mi bylo dost zle, ale naštěstí jsem se z toho vyspala a Tomášek to v bříšku ještě vydržel :-)
Ertepla: Já mam termín 24.9, takže si ještě nějakej čásek počkam :-) Dneska je to přesně za 6 tejdnů.. Ještě docela doba :-N Páni, malýmu už je půl roku =-) To je fofr jak to utíká. Za chvíli ti bude zdrhat :-D
Evi: Tak to sis užila svý v porodnici... ]-( To já musim říct, že ve Strakonicích jsem nebyla vůbec sama, za prvý tam se mnou byl manža a za druhý neustále okolo chodila sestra a pořád se mě ptala, jak se cítim a co je za změny a tak. Doufam, že teď to pude vše normálně a zase budu rodit tam :-)
Teď už si ale užíváš malýho, tak se na veškerý ty bolesti rychle zapomene ;-) A jak píše Simi, kašli na tabulky ]-( Dáda taky nejedla podle tabulek a jakej je z ní pěknej cvalík :-D Ne, že by byla přejedená to ne, ale je prostě pěkná :-) Já jsem taková byla taky a pak jsem z toho vytáhla, takže si z toho nic nedělam ;-)
Jinak my se příští týden chystáme sestavit dětskej pokojík :-) Tenhle tejden ho vymalujeme a položíme plovoučku, pak dorazí nábytek, tak ho sestavíme a Dáda může bydlet :-D Hurá hurá hurá :-) Už se těšim, až jí ho budu vymalovávat a zdobit. Už teď mam spoustu nápadů, jen doufam, že se to všechno v pohodě stačí 8-)
Maicky, taky se těším až budeme konečně zařizovat. Takhle nemůžu moc pomáhat a zatím dělali řemeslníci nebo Jára a já podávala nářadí a štvala jsem ho až na mě skoro křičel ]-( . Člověk se tak snaží a ti chlapi to neocení :-D . Ale pak už jsem mu to dělala schválně, protože byl krásně nervozní :-D :-D :-D
O úklidu ani nemluv, už mám mozoly. Uklízím v práci, u těch lidí, v bytě a i u rodičů.
Tak to máte taky za prá. Je neskutečně, jak to utíká.
O nápadech mi povídej, taky jich máme plnou hlavu.
teri: Jelikož mě nikdo nekontroloval, tak jsem ani nevěděla, že se blíží porod, prostě jsem nepoznala, že je to ono. Ráno jak mě poslali na ten monitor, tak už jsem začala rodit a když jsem už začala tlačit, tak se mě ptali, jestli zavolám Vašíkovi. No za prvý už jsem na to neměla myšlenky, když jsem tlačila a za druhý by to stejně nestihl.
Maicky: ty jsi kojila viď? My jsme na umělém, bohužel se to nějak nerozjelo. No nic mrzí mě to ale snad příště.
Evi, to je škoda, že to nestih. Já bych chtěla, aby Jára se mnou byl, ale nevím, jak bude chtít on. I když člověk si něco naplánuje a pak to stejně nedopadne. Ale hlavně, že jste v pořádku.
Evi,tak aj to ctu,tak ses odrodila sama,ty jsi sikulka ;-) Ale pekne by me nastvalo,ze to manza nestih kvuli nim. I kdyz verim,ze v tu chvili ti to bylo fuk.
Se mnou u Verunky porodu byla sestra hodku a pul na konci a ted samo tam me hlidali porad a byli tam i pediatri a u kazdeho jsem mela manzela. Ja hned jak zacala mit ted konctrakce,tak jsem ho nechala zavolat. Ale taky jsem premysella,jestli mu volat,me porad nejak nedochazelo ani na porodnim,ze uz vlastne rodim,tak to bylo docela cele zmatene.
Tery a proto,ni neplanovat :-D Ja mela rodit do bazenu a nakonec vse bylo uplne jinak a ted me to mrzi,ze jsem mela takovy porod a vse bylo tak hrozne,ze jsem si to neuzila. Zato si teda ted uzivam miminka uz dva mesice,ktere ma 43cm a 2.4kg :-D Takze budu mit miminko jeste pekne dlouho,ale pristi tyden bude nas termin.
Evi,ja Veru kojila dva tydny,mliko jsem mela,ale prsa to nedali a ted mam plno mlika,ale prsa to taky nedavaji. Takze odstrikavam a davam ji to z lahve. Nastesti mam supr trupr pumpu,co mi odstrikava obe prsa najednou,eletktricka,takze za 8minut mam mliko na tri krmeni,tak to jde
Sim, taky že neplánuju, ale manžu bych u porodu chtěla mít. Ale, jak to dopadne, je ve hvězdách ;-) .
Ježiš, ta je ještě maličkatá. To máš doopravdy "novorozeně" dlouho :-) .
Ještě, že už jsou z vás zkušené mamky, mi pak budete radit co a jak.
Holky, Madonna děs běs. Miliarda lidí, do jedné do rána lítal neustále vrtulník, houkačky od záchranky, řev. Ale Madonna moc slyše nebyla. měli to dobře ošetřené, aby náhodou lidi, co nemají vstupenky, neměli konzert zadara. I když sem tam něco jo, ale spíš jako ozvěna. Ale ta světelná show. Ta byla krásně vidět. Jsem říkala, jak jim poslouží bývalá skládka u nás za domem :-D . Kdyby to Madonna věděla... :-D
Ahojky :-)
Evi: Já jsem nekojila... Kojila jsem 14 dní a pak mi došlo mlíčko ]-( Takže sme taky byli na sunaru. Musela jsem jí kupovat ten Nutrilon AR, protože mi klasickej sunar blindila ven. :-| Takže si z toho nic nedělej. Nepočítam s tim, že bych teď kojila dýl... Je to prej dědičný.. A co vim, tak od nás nikdo nekojil nikdy dýl, než měsíc 8-( Tak si žádný naděje nedávam... Jinak je škoda, že Vašík nemoch bejt s tebou.. :-( Já doufam, že tam se mnou David zase bude. Je teda pravda, že jsem ho nijak nepotřebovala ani u Dády, ale byl to pro něj nepopsatelnej zážitek, vidět, jak se narodí jeho mimi. Aspoň ty chlapi na vlastní kůži pocítí, že už jsou tatínkové :-) ;-)
Simi: Tak to máte doma ještě uzlíčka :-) Ale jistě to všechno dožene ;-)
maicky: já jsem měla mlíčko taky 14 dní a konec. Mamka to měla to samý jako já. No jo co naděláme.
;-(
Taky mě to mrzelo, že tam nakonec Vašík nebyl, ale fakt mi nějak nedocházelo, že už bych mohla rodit, jinak bych mu zavolala.
To slysim poprve ze by tvroba mlika byla dedicna a zda se mi to blbost,ale nevim.
Moje mamka prisla o mliko u nas vsech trech a ja teda mlika mam hafo,segra kojila rok.....takze my dedicni nejsme :-D
Ja si mysim,ze to je na telu a hormonech.
Evi ale neboj,nase Veru je taky vyrsostla na sunaru a je zdrava a chytra ;-) Jen teda byla radne tlusta :-D
Dědičný to asi nebude, jen jsem chtěla říct, že jsme měly s mamkou podobný problém, což je spíš náhoda.
Jinak jsme s bráchou taky oba vyrostli na sunaru a jaký jsme pěkný. :-D
Simi: Mě doktorka řekla, že je to i dědičný, tak fakt nevim :-| No, ale je to fuk, buď prostě mlíko je nebo neni.
Evi: A jak píše simi, malej jistě bude taky krásně prospívat :-) Hlavně, že má chuť k jídlu ;-)
Maicky,ja nevim,mozna to muze byt dedicne. Me tady treba dok.rikala,ze neexistuje slabe mliko. Ze mliko je vzdycky dobre pro mimco,ze leda kdybych byla z afriky,tak muzu mit slabe.A vim,ze nekdo rika,ze muzes mit slabe mliko a mimco nenabira,tak envim :-S
Ahoj holkyyy, teda pardón skoro všechny jen maminy co ;-)
vidím,že sevám daří a že je vše,tak jak má bejt ,-)
Mám moc práce,ale jen sem přišla říct,aby ste drželi palečky,že s euž psychicky připravujeme na návštěvu reprofitu v Brně... snad se konečně po tolika letech podaří a budeme v očekávání .... tak držte palečky ,jdeme sice tam až na konci měsíce,ale do té doby s ebudeme ještě snažit doma sami ,ale stejně od toho už nic neočekáváme ,neboť víme jak sme na tom .. ;-)
Pěkný večer všem papa
Brnanda, tak to budu moc držet pěstičky. My taky pomaličku začneme se snažením. Ještě je sice v bytě spousta práce, ale teď už to snad půjde samo. Tak ať se z nás brzy taky stanou těhulky ;-)