Tak u nás to bude asi zajímavý,otec se nějak (nevím od koho) dozvěděl (nebo mu to došlo samo),že nepozvu jeho rodiče a prohlásil,že jestli je nepozvu,tak on na tu svatbu nepůjde a prý je zvědav,kdo mě povede.Nutit ho tedy nebudu,je to jeho rozhodnutí,asi čeká,že ho budu přemlouvat,ale to se hluboce mýlí... 8-)
Drsný to asi je,ale já otce stejně moc nemusím...jeho rodiče jsou hrozný pokrytci a jejich návštěvy(tak jednou za rok) začínají těmi slovy: Co my jsme pro vás všechno udělali...To fakt nesnáším,buď to dělat chtěli,nebo ne,vůbec s nimi nejsem v kontaktu,prostě rodinné vztahy.Oni si myslí,že vše vykompenzují penězi,mou mamku nemají rádi...
Nikde nikdo :-D Elisabeth,na kdy vy máte ten termín svatby? My máme zamluveno a na další přípravy si počkáme po Novém roce,přítel mi povídal,že budu vyběhávat hlavně já :-) Ale to až tak dobře nepůjde,když prstýnek i oblek si bude muset zkusit,oznámení by měl aspoň vidět a na matriku s doklady stejně bude muset taky :-)
Iris přesně nevím,ale na 100% červenec :-D .Buď 14.,nebo 21.Příští tejden bych to už chtěla zamluvit ;-) .
No a s tím přítelem-to máme asi stejný,taky to bude z tý vyběhávací části na mě.Holt na to nějak nejsou,ty chlapi ;-) .
Přítel pořád říká,že toho lítání má hodně,tak aby toho neměl ještě víc.Ale to zvládneme :-) Takže chcete pátek?My máme sobotu kvůli pážatům,v pátek tam nejsou :-)
Iris no jo,vlastně,vy máte hrad ;-) .To budete mít určitě moooc hezký ;-) .
Já ti nevim,jestli je pátek tak dobrej nápad.Začínám se bát,že spousta lidí se nám ani nepříjde kouknout na obřad,protože budou v práci... :-( :-( :-( .Já nevim,kdyby se vdával nebo ženil někdo,koho mám ráda,tak bych si vzala klidně volno,abych to viděla,ale můžu na to spoléhat? :-(
Pokud o to budou opravdu stát,tak přijdou,aby viděli,jak vám to sluší. ;-) Kamarádka se vdávala ve čtvrtek a my jsme si to tedy ujít nenechali!Pátek je pěknej den.
;-) ;-) jé,děkuju za uklidnění,snad to tak bude :-) .
Iris ty už máš hrad a restauraci zajednaný? Asi jo,viď?Řekla bych,že na Křivoklátě bude docela nával...
Ahoj, taky se hlásím mezi červencový nevěsty :-) chceme to mít 22. ale termín ještě zamluvenej nemáme. Už jste přemýšleli na kolik vás svatba vyjde? My jsme včera zkoušeli sestavit předběžnej rozpočet a součet nás nemile překvapil ;-)
Byyz ahoj,vítej do klubu :-D :-D .
Taky jsem dělala předběžnej rozpočet - cca 50.000,-. :-o Ale to je jen obídek,šaty pro mě(přiznávám se dobrovolně-napsala jsem tam 7.000,- ;-) ),oblek pro přítele (půjčení),boty pro oba,prstýnky,poplatky,foto úplně nejlevnější varianta,oznámka to samý,kytí a kadeřnice. Určitě se ta částka vyšplhá ještě výš,to si nedělám iluze :-(
Ahoj holky, my dělali rozpočet a předběžně nás vyšel na 66 tis. Kč. Ale je fakt, že jsem taky trochu nadsazovala, kdyby náhodou. No, jsem zvědavá, jestli nezkrachujeme :-)
Elisabeth: máme zamluvený termín na hradě,loveckou chatu,kde bude hostina a večerní grilovačka i ubytování pro cca 40 lidí..O rozpočtu mi ani nemluv,už jsem psala tu částku i do diskuse o financování svatby,chceme se vejít do 40000,--.Máme spoustu věcí přes známé a tak.Třeba za ubytování pro 40 lidí dáme 4000,--.Možná se to o něco zvedne,ale platíme si to sami,tak se to moc přešvihnout nedá...
Byyz: Vítej mezi námi!
Elizabeth. To jsem tam započítala. Právě jsem taky nejdřív měla rozpočet kolem 50 tis a pak jsem zjistovala, na co vsechno jsem zapomnela. Ta cena me docela desi, ale pritel me uklidnuje tim, ze se neco vybere od svatebcanu...
Aajko je to fakt děs :-o :-o .Mně je navíc fakt blbý po někom něco chtít :-( .Vim,že je to normálka,že dostaneš svatební dar,nebo místo něj nějakou korunku,ale nějak se toho nemůžu zbavit :-( :-| :-S
Jsem divná :-D 8-) 8-) .
holky,my taky zápasíme s rozpočtem a asi se budu zdát divná,ale řekla jsem si,že už te´d začnu kupovat mašličky,stužky,možná i košíčky na koláčky...sice jsou to serepetičky,ale třeba se to pak bude hodit...uvidíme...já se vždycky pro něco nadchnu a za pár dní to přehodnotím...a co se týče svatby,tak jsem poslední dobou nadšená skoro ze všeho....
iris...tu cenu za ubytování To závidím..já se při levnější variantě dostanu k deseti:-(...
Iris tak to se máš,ta cena za ubytování je fakt super :-) .Taky pořád přemejšlim,kde koho známe ;-) .Bohužel mě nic moc nenapadá :-S .Ale ještě není všem dnům konec! :-D
Macinko já jsem taky rychle nadšená a pak mě to taky obvykle rychle přejde.Ale taky jsem přemejšlela,že nějaký "blbostičky" už začnu shánět teď.
Jsem za tu cenu fakt ráda.Počet ubytovaných bude upřesněn před svatbou :-) Taky přemýšlím,že začnu shánět něco už dopředu,třeba ubrousky,stužky,svíčky...prostě to,co vydrží :-) Abych měla pocit,že se to blíží ;-)
My naštěstí ubytování nepotřebujeme, všichni bydlí poblíž a těch pár kamarádů, co ne, ubytujeme u nás v baráčku.
Já zatím přemýšlím, do jaké barvy budu svadbičku ladit, abych už taky mohla něco pořizovat. :-)
já bych právě nějaké ty šatičky už chtěla...i když pak může přijít nová kolekce a třeba budou mít šatičky úplně jiný barvný nádech...takže zatím budu kytku ladit s přítelovou košilí....a v dneční době jdou sladit barvičky k sobě,že se o tom ani nezdá..