No, uvidíte.Myslím si, že by to neměl být problém.Protože v tom katalogu jsou prstýnky, u kterých je napsáno, že jsou upraveny podle přání zákazníka. Taky jsem se byla ptát u nás ve zlatniství, kde je mají a bylo mi řečeno, že většinou se dělají dámské s kamínkama a pánské bez. Já mám totiž už strašně sdlouho vyhlídlé jedny od primossy, které mě naprosto uchvátili už na střední škole v nějakém časopisu. Jinak mi spolu budeme příští rok v květnu 6 let, tak si myslím, že je čas. 8-)
Ahojky!
Já obhlížím prstýnky zatím jen na netu,od Retofy jsou krásné,ale taky nechci kamínky.Primossa má taky krásný,ale něco jiného to bude,až to půjdeme obhlédnout sami :-) To nám pak třeba padne do oka něco jiného.Rozpočet zatím nemám,asi ho dělat ani moc nebudu,jen za ty hlavní věci,protože cenu za nákup surovin vážně neodhadnu.
Na zásnubák taky čekám,asi bude na vánoce,aspoň se přítel se o něčem takovém zmiňoval.
Coli,držím taky palečky,ať máte svatbu v 07/06.
Ahojte holky. My jsme dali za prstýnky 9 tisíc. Jsou z bílého zlata a docela široké. Kámoška ale pořídila docela pěkné zlaté prstýnky za 4 tisíce, takže hodně záleží na značce a na karátech.
marinko já mám k těm hodně levným nedůvěru, vím že třeba záleží na značce, ale pořád si říkám, je to divné že jsou tak levné :-| Tak raději připlatím, ale je pravda, že to mi taky třeba nemusí spokojenost zaručit :-S
clea: No, já bych si levné asi taky nekopila, protože laik nepozná, jestli jsou opravdu celé zlaté, nebo třeba jen pozlacené. My jsme si řekli, že prstýnky jsou na celý život a proto se vyplatí do nich investovat trochu víc..
ahojky,jsem zase na školení,dnes je to sice už zajímavější,ale stejně mi to nedá a musím být i tady ;-) .Jen kdybych se na chvíli odmlčela-sorry a díky za pochopení :-D
jo jo :-( ]-( , myslela jsem,že už dnes budeme sami něco dělat,ale my zase jen dřepíme a posloucháme.je jasné,že tak se nikdy nic nenaučím :-( ,docela mě to štve, mám plno dotazů,ale neni kdy to řešit
no to teda,ja to tu mam fakt desny,dva dny jsem prisla domu jen uvarit a spat.tak je tu od nadobi az po neustlanou postel.ale je tu vikend,tak to se zvladne.ted je hlavne volny net-milacek dela strechu,tak jsem rychle tady,jak jinak :-D