Čauky holčiny,já jsem se úplně lekla,že nebudeme moc kecat =-) a najednou už tu máme dvojku :-D
Wtipná:Když to takhle sečteš,tak je to hrozná cifra,vid?Co by za ty prachy bylo =-) ale zas na druhou stranu,vdáváme se "snad" jen jednou,tak co by jsme se nerozšouply 8-( :-D :-D
x:woman : wow, takže já budu dřív než ty.. no páni, ono už je to skoro za dveřmi :-D
A jak si to představuješ tu svatbičku? Kolik lidí, a tak? Sem zvědavá tak písni.. 8-)
Holky musím se vás taky zeptat.. jak to máte s fotografem a kamerou? Bude vám to někdo točit známý nebo profík? U nás nastal zmatek a menší problém :-( Já vždycky všem dělávala svatby dvd, videa oslav a tak.. a tak nemám kdo by mě udělal svatbu na dvd :-. To je pech.. A co vy?
Ahooj holkyy...tak dneska jsem se byla jen tak mrknou v salonu, vystavené tam moc kusů neměli ale mají katalog, kdyby se mi něco líbilo, tak vedoucí by mi je prej dovezl :-D
sorboni: já budu mit kameramana kluka, který studuje filmařinu, takže natáčí normál i filmy, takže jsem zvědavááá :-) a fotaka nemáme ale to zařídí prej MP :-)
my budeme mit fotogravku profesionalku a video neresime, stejne bysme se na nej moc nekoukali... ale nekdo tam urcite natacet bude nejaky to home video.. :-)
Achojkyyyy Terkoooo,ty mě dnes úplně přehlížíš :-( :-( :-D :-D
Sorboni.My jsme hodně dlouhou dobu přemýšlely,jak to uděláme s fotografem a s kameramanem =-) nakonec jsme si našly fotografku (úžasnou) a bude nám fotit cca od 11h.-17h.Kameramana mít nebudem,ale home video ano :-D