7.8.2009 - už je to za námi a jedeme dááál :o)

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
holky budeme pokračovat tady ju?
1
9
10
Profilova fotka
Ahoj holky, moc jsem na Vas myslela, ale bohužel jsem se musela postavit osudu Tyden v kuse jsem mela 39,9 horecky, nic mi nezabiralo, brala jsem dvoje antibiotika, ale zadna zmena, po tydnu me hospitalizovali a infekcnim oddeleni, mela jsem rozsahlej zapal plic a zanet pohrudnice Dneska jsem se vratila z nemocnice, podle rengenu jeste nejsem uplne vylecena, jeste bude hodne slozita a narocna lecba, ale jsem moc rada ze jsem doma. Lezela jsem v nemocnici 8 dni, Anetku jsem videla jen za oknem, jsem hrozne psychicky a hlavne fyzicky vycerpana :-( Mějte se krásne, lip než já ;-)
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@janag Jani moc gratuluju k Denisce, je nádherná, a je Ti podobná :-) Přeji hodně štestíčka a hlavně zdravíčka, at Vám roste jako z vody :-)
Jani, já taky moc gratuluji, hlavně ať jste obě zdravé a ty brzy nabereš síly. No a hlavně, ať Vám malá přináší samou radost. Jo a kde jsou nějaké ty fotky?? Nikde jsem nic nenašla, chjooooo :-(
Profilova fotka
Ahojky, jen na chvilku, jdu Vám popřát hezké Velikonoce a příjemné prožití jara :-) Jak se jinak všechny máte ??? ;-)
1
9
10

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?