Ahoj safirah, mám pocit, že moc toho zařízeného nemám.... :-| Zatím zarezrvovaný termín, DJ, předběžně kameraman, v úterý máme schůzku s fotografem a do konce roku musím potvrdit restauraci. Že já se chci vdávat :-N
Ahoj katyzak, tak to je paráda, to moc gratuluju!!! To bych to hnedle uspíšila, datum nedatum :). Toho já se právě bojím, musím si dávat pozor, mám už doma sv. šaty a těhotenské opravdu nejsou. :-p
ahoj holky
helik81: tak to jsme na tom stejně ;-) My máme zařízený a zamluvený kostel, hostinu, fotografku, kameramana a já mám rezervované šaty.
katyzak: jéé gratuluji!
jé ty máš koupené šaty? Taky jsem uvažovala, že si je nechám ušít, ale krejčové u nás moc šaty nešijí a pokud jo, tak celkem draze. A na číňany jsem si netroufla, tak mám půjčené. Jinak myslím, že nejdůležitější je místo obřadu a hostiny. Zbytek se vždycky nějak zařídí.
Tak posuneme termín o rok a budeme mít družičku nebo mládence... :-D Už mám jednu svatbu za sebou a dvě dcery 11 a 6 let. Je mi 35 let a už mám poslední šanci na miminko. A docela se těšííím...
Děvčátka jinak děkuji... :-D
Ahoj holky, já se taky vdávám 6.8.2010, budeme to mít na Konopišti :-D Zatím mám zařízený obřad, restauraci, ubytování, fotografa, kadeřnici a samozřejmě šatičky ;-) ale už mi z toho jde hlava kolem.
ahoj heliku, my jsme na tom pořád stejně. Akorát se nám možná rýsuje oznámko. Můj 17 ti letý bratránek studuje na umělecké škole, tak jsem se s ním domluvila a pokusí se nám něco vymyslet. Ukázala jsem mu styly, co se nám líbí a uvidíme x-) Každopádně nás to výjde mnohem levněji než u jakékoli firmy.
Ahojky děvčata,tak termín svatby jsme odložili. Sice se prý děti rodí až po svatbě :-) ,ale mi to stihnem ještě před svatbou. Plánovaně nečekané překvapení. Pa všem.... :-D
Ahojky holky, tak i já se k vám přidávám :-) . Svatbu máme 6.8.2010 na Hrádku u Nechanic.
Tak co už máte všechno připravené?.. My toho ještě moc připraveno nemáme a trochu mě to děsí.. i když švagrová se brali minulý rok - zásnuby měli v únoru a v květnu svatbu - hooodně narychlo, ale svatba byla perfektní ;-)
Ahojky, martooni :), konečně někdo s tímto datem, je tu pořád mrtvo. Já už toho mám, zdá se mi, celkem hodně. Chybí mi kytky, upravit šaty, oznámení a nějaké ty drobnosti :).
No, když jsem tady na beremku četla některé příspěvky nevěst, co se chystají na svatbu v sprnu, tak jsem se zděsila, že skoro nic nemáme. Tak jsem se tomu začala trošku věnovat a něco už máme:
termín - zamluvenej zámek, místo hostiny a ubytování pro přespolní (+zaplacená záloha), DJ, zamluvené šaty (+ zaplacená záloha), objednaný závoj, zamluvená kadeřnice + líčení, domluvená paní na upečení dortů. Teď řešíme oznámení, máme už asi konečný návrh, tak to snad už jen odklepnem a bude to. :-)
Pořád se dívám po nějaký tý výzdobě na stoly a tak, ale ještě jsem se neodhodlala něco koupit. Pokukuju po minivíně a čokoládkách (etikety bychom si vyrobili sami).
Co ty a přípravy ?
V podstatě toho snad asi je hodně, ale nevím....Mám restauraci, obřad, dj, dorty a cukroví, matriku, šaty (skoro - ještě zkrátit) a doplňky, něco málo dekorace, fotografa, kameramana.
Čekají nás ještě boty ženicha, kytky, sv. oznámení (nechala jsem si dělat na míru, čekám na vzorek) dodělat prstýnky (to byla super anabáze, když jsme je byli poprvé vyzvednou, prsten ženicha byl velký no a po opravě jsem zjistila, že mi udělali o číslo menší, tak tam jedu zase :) ), ohňostroj, dodělat vývazky pro rodiče, jmenovky, zkrátit šaty... no určitě bych ještě na něco přišla. Každopádně vývazky, jmenovky, dát do kupy oznámení akytky budu řešit až v červenci. Zbytek bych chtěla dořešit teď, třeba prstýnky :))).
1
1
Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.