kaci ja prave netusim, my mame spoustu prace na domecku, takze penizky jsou potreba :-| jenomze zase bychom chteli mimco, takze to se tak 2 roky nikam moc nejuknem...uvazujeme o Holandsku mam tam totiz cast rodiny a pritel tam nebyl..jsou tam paradni plaze na takovych ostruvcich malych, ktere jsou jako vesnicky tak mozna tam ;-)
Tak to určitě vyražte.-) Aspoň na pár dní.
My už v baráčku rok a půl bydlíme,ale pořád je co dělat.Chce to hold pomaloučku. Hlavně když je střecha.-)
Teď zrovna plánujeme terén kolem baráku a doufáme, že ho do svatby uděláme. Po svatbě se taky chystáme na miminko. Nechceme už čekat. Peníze pořád lítaj,ale taky si řikám, že pokud se nám podaří hnedka otěhotnět,tak se nějakou chvilku pořádně nikam nedostaneme,tak chci ještě něco vidět a užít si to jen sólo.
terez, nemam právo nikoho odsuzovat.-) Řídím se heslem jaký si to uděláš, takový to máš.-) I kdyby to nemělo vyjít, tak si odneseš krásný vzpomínky a začneš znova, to je hold život. A je jedno jestli ti je 20, nebo 30. Sice mam za sebou několik vztahů, tak se můžu pochlubit nějakou tou životní zkušeností,ale to mi nezaručí nýnejší vztah až do smrti. Je to stejně jen o lidech. Buď o ten vztah stojí, tak o něj pečujou a nebo ne, pak se rozvedou.
bjondo, vítám tě.-) Jsem z okolí Prahy.
Já jsem Iva:-), jak jste daleko z přípravama? Já si pořád říkám, že mám čas, stačí, že máme zamluvený termín na úřadě a místo. Tak snad to není málo :-)
Já doufám, že malou:-) ... Ne vážně, my jsme tak trochu zvláštní dvojka. Nejdřív jsme si pořídili 2 děti a teprv se berem. Obřad i hostinu máme Na Čeladné, byli jsme tam na výletě a učaroval mi jejich zahradní altán. Tak snad nám vyjde počasi:-)
Ahoj ivco, ja jsem terka ;-) s pripravama jsem docela snad daleko ikdyz nevim :-D mame misto, hostinu, saty, a takovy nejaky ty doplnky, cekame na oznameni, ale prstynky jeste nemame ;-) co ty? kde to mate, jak to mate? :-)
Ahoj Terko, no ty už máš šaty?? Mě všichni děsí, že musím co nejdřív, protože červen je nejžádanější měsíc. No asi příští týden vyrazím, teď mě skolila chřipka. Máme to, jak jsem psala na Čeladné v penzionu U holubů, byly tady na webu na něj fajn ohlasy. Pan provozní byl fajn, zamluveno máme a jídlo budem vybírat koncem března.
terez, tak to jsem ráda.-)Moji rodiče jsou manželé 30 let, chodí spolu od patnácti a pořád se moc milujou.-)
Takže věřím, že pravá láska na celý život existuje. Jen jí najít a nenechat si jí uniknout! .-)
Ten altánek na Čeledný jsem viděla na foto! Móóóc se mi to líbí.-)
Že jo? Když jsem tam jela se svým skoromanželem, tak brblal, co jsem si to zase vymyslela, ale jakmile ho spatřil, podlehl. A to je u něj co říct, protože je spíš realista, romantika ho moc nebere? Holky, jak to máte s obřadem? Docházíte k obřadu oba postupně s rodiči nebo jen nevěsta a ženich už čeká?
Ivčo, pravdou je, že červen je nejžádanější,tak bych být tebou začalo prozkoumávat zatím aspoň nějaký modely na internetu a až se uzdravíš tak zaskoč do salonu. Šatky asi vždycky najdeš,ale nebude takový výběr.-(
ivco jj saty uz mam, ale neboj v pohode se vylez a urcite pak sezenes ;-) k oltari me povede tatka pujdeme posledni a pred nama povede pritele jeho mamka a on tam na me bude cekat..jestli tam dorazim :-D
Ten můj taky nejni žádnej romantik,ale svatba pod širym nebem ho uchvátila.-)
Ivčo, jak půjdeme? tak to jsem zatím neřešila.-) Ale myslím si, že nejdříve by mohl jít ženich s maminkou, pak svědci(Chci aby stáli po stranách a nezacláněli výhled na nás.-))) ) no a pak moje maličkost s tatínkem.-)
Já si taky myslím, že šaty určitě seženu, i když kdyby bylo na mě tak jdu do barevných, ale to by miláček asi nerozdýchal. :-) Jo a ještě máme i floristku. Dělá právě pro ten penzion a nakonec jsem zjistila, že ksme byly skoro sousedky. Bydlí v té samé vesnici, kde jsem bydlela u našich. Vá že úžasné ěci a vyzdobí i altánek. Upřímně jídlo je sice důležité, ale kytky miluju... :-) :-) tak na tu vyzdobu se těším asi nejvíc.
Jééé, já taky miluju kytičky. Taky jsem si zamluvila paní od nás z květinky.-) Co plánujete za kitičky? Já jsem nadšenec růží a nebo orchidejí,ale třeba mi květinářka doporučí něco jiného.-)