zdravím...
vybrala jsem si (tedy vybrali... :-) ) termín 31.5.....i přesto,že prý květen přináší smůlu.....
zvolili jsme taky venkovní obřad v krásném altánku.....i přesto, že může být v květnu příšerné počasí....
tak ted nevím, zda to nebylo unáhlené :-N
snad nebudeme ale sami, co mají takové bláznivé nápady :-)
NO já si myslím, že v sobotu prostě uvidíme. Na každých stránkách to mají jinak a ještě k tomu se to každým dnem mění. My musíme dát vědět hoďku předem, kde bude obřad - jestli venku nebo na radnici. Odpoledne máme také na výběr, jestli budeme vevnitř nebo blbnout na zahradě.
Nebooj. Nám hlásili, že mají být bouřky a nakonec to vydrželo celý den! Nespadla ani kapka, pršet začalo až v neděli! A kdyby náhodou přišly slibované bouřky z deště, tak jedině dobře. Jednak to přináší štěstí a jednak to jsou jen chvilkové spršky a v tom teplém počasí, to přijde jen vhod! Každopádně se přprav i na vriantu prší, protože, když budeš mít obrvoský deštník, místo, kde se budete brát, hostinu i focení v mokré variantě, tak určitě pršet nebude! :-D
Ahoj nevěsty,
tak už to mám za sebou a ráda bych vám všem popřála aby se sobota vydařila :-D nám vyšlo pošasí naprosto perfektně a svatba stála za to a kdyby se něco náhodou nepodařilo nezapomínejte na to že je to jen váš den :-) a užívejte si ho tak papa držim palečky a těšim se na fotečky
ahoj holky,
no my máme obřad a hostinu vevnitř ale fotit musíme venku, fotit bude kamarádka a ta fakt nemá ateliér :-D
elizabeth, velina: doufám že nám taky vyjde počasí jako vám
velina: tak jaká byla svatba? všechno podle představ?
Ahojky, děvčata, tak jak se cítíte jaké vdané paní? u nás svatba dopadla úplně skvěle - počasí vyšlo úplně krásně (i když v obleku to muselo být opravdu něco ) Kytička byla přesně podle představ, ráno mě učesala a dokoncei nalíčila dadeřnice. Na ořad se sice vyráželo s malým zpožděním, ale stejně jsme měli ještě asi 10 min. rezervu. Nervózní jsem začala být při řečnění oddávajícího, ale nakonec jsem ani nebulela - nějak jsem to zázrakem ustála Oběd i odpolefní párty úžasné a končilo se kolem 01:30. Fotečky určitě nějaké dodám
Ahoooj! Máš moz hezký fotky! Gratuluju. Počasí vám vyšlo úžasně! Jsem moc zvědavá na Jiju, ale zatím se mladomanželka neozývá! A co svatební cesta... jedete někam? :-D
No teď jedeme s kamarády na motorce na KOrsiku - ale to nepovažuji za svatební cestu. Na tu chceme někdy na podzim do nějaké exotiky - zatím vede Kuba nebo Srí Lanka, ale vše se asi ještě uvidí.
Jé, to by se mi taky líbilo. Chtěli jsme jet co nejdříve po svatbě, ale bohužel jsme vybrali míň penízků v darech, než jsme chtěli, takže nejspíš budeme šetřit a pojedeme někdy napodzim. Taky bychom měli Mauritius nebo tak něco :-N
A na motorce jo? To já bych asi nezvládla. Mě stačí, když jezdíme po čechách a stejně musím každou půl hodiu zastavovat. Když jsem byla malá měla jsem několikrát naraženou kostrč a ta mi prostě nedovolí se dlouho vozit. :-S
Ahoj mladé paní tak jak je v manželství mi pojedeme na svatebku v září už se moc těšim teď nás čeká rkonstrukce našeho bytečku a pak bychom chtěli jet k moři mě láká Lefkáda je tam opravdu krásně tedy aspoň podle fotek :-D
Ahojky, v manželství je to jen lepší a lepší :-D Taky plánujeme nějakou svatební cestu, ale mysleli jsme si, že na darech vybereme drobet víc, takže musíme něco došetřit, jestli se povede. Chtěli jsme totiž něco extra, aby to stálo opravdu za to. Než přijdou děti, abychom si to ještě užili. Takže jsme chtěli nějakou exotiku. Ale to se uvidí až podle našetřených penízků nejspíš na podzim...
Ahoj, taky vám to tak rychle uteklo? Tak dlouho se na to připravujeme a po pár hodinách je po všem :-N I když tedy my s rodinou a kamaráda doslavili až tuto sobotu, takže krásný týden ;-) Jak jste na tom s vyřizováním dokladů? Já začala až dneska, no...děsběs
Ahojky, tak jsem se konečně odhodlala, dát na web fotečky.... ;-)
Mě to neuteklo tak rychle, jak jsem čekala. Užívala jsem si to. Bylo to vše nad mé očekávání! Takže jsem se nechala unášet událostmi a tím, co nevycházelo úplně jak má, se tolik netrápila....
Doklady jsem začala vyřizovat až týden po svatbě, ale mě naštěstí čeká jen občanka a pas - a to jen proto, že by měsíc před svatbou propadl.
Manžílek to bude mít horší. Kromě jména mění i bydliště, tak se naběhá :-S
No já začala s doklady minulý týden - měníme oba i bydliště, takže i oba řidičáky, techničáky, o bankách ani nemluvě - no a protože i podnikám, tak si udělám kolečko i po finančáku, zdravotce... No ale vše až po dovče, na tu můžeme vyrazit ještě se starým pasem (může se na něj 3 měsíce od svatby)
Ahojky děvčata, tak jsme se vrátili ze "zkušební"svatební cesty a vše dopadlo na jedničku. Snad takhle vyjde i cesta opravdová - v albíčku jsou přidané nějaké fotky z cesty :-)
Ahojky, chtěla bych trošku oživit toto starší téma a položit otázku jako z psychotestu: jaké je logické uspořádání objektů: oddávající, stůl, případně židle, slavobrána, snoubenci? No vychází mi, že stůl je mezi oddávajícím a snoubenci :-D ale nad kým - čím je ta slavobrána? Nemůžu nějak z fotek, co jsem prohlížela, nic vykoukat...
Taky se chci zeptat, jestli už se úplně upustilo od podepisování v sedě? Na svatbách, kde jsem v poslední době byla, to probíhalo ve stoje, což mi přinde strašně nepohodlné (ten můj svědcovský podpis vypadal jak od dysgrafika)... Jak tento detail vidíte vy?