zdravím...
vybrala jsem si (tedy vybrali... :-) ) termín 31.5.....i přesto,že prý květen přináší smůlu.....
zvolili jsme taky venkovní obřad v krásném altánku.....i přesto, že může být v květnu příšerné počasí....
tak ted nevím, zda to nebylo unáhlené :-N
snad nebudeme ale sami, co mají takové bláznivé nápady :-)
velina: neboj taky určitě na něco "výhodného" natrefíš, zjistila jsem že to chce chodit jen tak nic neplánovat a jenom se dívat a pak je toho plno, ale když pro něco jdeš tak to není :-S
jo to máš pravdu chtěla jsem si objednat od adidas vlizelín včera jsem jí psala a ona už nemá na bazaru žádnou nabídku tak asi žádnej vlizelín nebude to je pech kde ho teď za takhle super cenu seženu fakt nevim 8-(
tak se pak nezapomeň pochlubit až dorazí
já jsem se rozhodla, že výzdobu nechám na restauraci, jsem technický typ, takže bych to ani nedokázala naaranžovat, takže se nebudu pokoušet a nechám to na nich, akorát jim řeknu jakou barvu budem chtít :-)
http://www.horalka.estranky.cz/fotoal...
Ahojky, posílám odkaz na pani, která dělá krásné a levné šperky udělá na přání přesně šperk ke svatebním šatičkám. Kamarádka si u ní objednala šperky k šatům co si bude brát na mojí svatbu a tak mě napadlo pani taky oslovit má skvělé ceny a je moc příjemná zkuste to :-D hezký den pa
tak já mám nakonec bižu od harman-art, náhrdelník stejný co mám v albu a náušnice a náramek dodělaný v tomtéž stylu, původně jsem chtěla od http://www.mimibazar.cz/bazar.php?alb..., kamarádka měla šperky od ní a dokonce je i jedna z nevěsta na stránkách ;-)
Ahojky, koukla jsem na ty šperky a jsou nádherné. Já jsem si objednala soupravu v salonu, ale když jsem viděla tyhle ručně dělané tak to v salonu zrušim a raději si objednám svoje vlastní :-D
Ahojky, tak jsem zase o kus dál - nechala jsem si poslat závoj - ještě na něj nažehlím kamínky, aby se krásně leskl a ještě mám bižuterii z Marcipánu (kupováno v Diplomatu)
martina: moc krásná bižu :-) a taky závoj, já budu mít podobné lemování akorát jenom pod lopatky, včera jsem si ho objednala od jedné paní z MMB tak jsem zvědavá jak bude vypadat ;-)
ahoj jija: termín už je na 100% ve 13h budu vdaná pani :-D jen musíme dořešit to co nám chybí. Včera jsme řešili auta a zasedací pořádek u hostiny, miláček to vše naplánoval asi za půl minuty on si s ničim hlavinku moc neláme. D nes si jdu nechat navrhnout svatební oznámení. Přeji hezký den papa
Tak v pátek už mi dorazil objednaný závoj a je opravdu takový jaký jsem chtěla. Jen ho asi doozdobím pár nažehlovacích bílých a vínových kamínků - kamarádka to loni měla a závoj se pak na sluníčku překrásně leskne
tak já čekám tento týden prstýnky a závoj tak doufám že všechno v pořádku dorazí :-)
velina: takže nás všechny předběhneš ;-) ale alespoň pak bude z koho tahat zkušenosti
:-D tak out z toho nebudu, ale domluvili jsme se s budoucím manžílkem, že nebudu dávat nikam na net fotky z naší svatby :-( nepřeje si to a já jako jeho žena to budu tolerovat, ale určitě napíšu jaký to bylo 8-)
tak hlavně když napíšeš jaké to bylo, fotky jsou osobní a ne každý je chce vystavit ;-)
já jsem myslela, že třeba taky pak hned někam mizíte, my mizíme hned v pondělí na svatebku tak se na to už moc těším :-)
já těch dnů blbců mám taky požehnaně je to buď v práci nebo okolo svatby takže nic moc už aby bylo jaro a sluníčko potřebuju trochu vyrazit do přírody a ohřát se načerpat energii a taky trochu relaxovat :-D
jo relax to chce určitě, já budu mít relax za 14 dnů - jedem na víkend na jižní moravu pro víno na svatbu tak doufám že se pak dostanu alespoň po 2 do auta :-D
jééé tak to bych taky potřebovala :-D Moravu aspoň na týden :-D ze sklípku bych ani nevylezla jenže tady u nás na severu nic takového není jedině exkurze někam do továrny :-)