lukava: to pocasi se ted asi bude dost menit, tak uvidime asi az v patek, ne-li v sobotu rano jak bude. Ja jsem z rozlucky chytla nejakou nachlazeninu, tak uz druhy den lezim..zitra zacina kolobeh, tak abych byla aspon trochu cila.
Ohledne te svickove se taky dost bojim. V restauraci kde to mame ji totiz normalne nedelaji...tak snad to bude k jidlu :) ale rikam si, ze se kdyztak zajime prinejhorsim dortem :)
A s tim spanim....me se uz ted skoro kazdy den zda, ze se neco pokazilo....
děvčata, včera jsem měla loučení se svobodou, bylo to legendární!!!! Jen striptér který měl dorazit nedorazil, volal že to nezvládne něco s autem. Bylo to fakt senzační. Jen to ráno, to ráno bylo trochu kruté :-D A od zítře začínáme péct :-o
Holky, ja mela dneska pilnej den :) Byla jsem se domluvit na nehtech, skocila jsem za fotografem, pak na kosmetice a druhe zkousce liceni (dopadla dobre...jupiii), na matrice odevzdat CD s hudbou, domluvit dorty a zamluvit zeleninovy, syrove a salamove misy. A ted se chystame na dozdobovani cukrovi :)
Jak jste travili posledni pondeli jako svobodne slecny vy? :)
Pel: nejak to tu usnulo....za to ja uz nemuzu skoro spat :-N
Vcera jsme dodelavali cukrovi a dneska si jedu vyzvednout saty, zavest sklenicky na pripitek na matriku a budeme pect slane. Co ty?
já jdu dnes ráno na nehtíky, a odpoledne vezu vyžehlit šaty :-)
docela jsem v pohodě. včera sem byla u kadeřnice a konečně mi někdo ustřihl ofinu jak se mi to líbí, tak sem spokojená
na nehtíky jdu zítra, budeš si dávat umělé? Já se jich trochu bojím abych si nezničila svoje nehty...ale mám dva ulomené tak to asi jinak nepujde :)
Hod pak fotku nehtiku, at se muzeme pokochat :)
to my právě taky. Nechtěla jsem nic divokoho ani křiklavého, jen něco něžného a krásného. a tyhle mi padly hned do oka. děkuji za pochvalu, potěšila. tak sem pak hoď tak fotečku, ať se můžu pokochat ;-)
ahoj holky, já už mám gelové nehtíky 2 měsíce, takže sem byla jen na dodělání :-)
JInak já mám svoje nehtíky opravdu hodně ošklivý, takže to nevypadá tak hezky jako na dlouhých lůžkách :-)
kreo: tyo tak super :-) Petr zítra jede vyzvednout oblečení klukům tak sem zvědavá :-)
jinak já mám zítra volno., jen mám informační schůzku s fotografem :-)
Holky tak už jen dva dny. V pondělí jsem byla na zkoušce líčení a účesu a dohromady to vypadalo fakt hezky.
Jinak zítra toho bude fakt moc.ráno si jedu pro šaty,pak pro první dávku koláčků a zákusků.pak udělat výslužky.zajedu pro druhou dávku sladkostí + pro dort a pak musíme zajet do restaurace kde bude hostina vše to tam uložit + rozmístit jmenovky. no aaž skončíme,tak půjdu na nehty. :-D :-D :-D
Bude to fakt mazec. Ale ještě nešílím tak moc jako moje ségra minulý rok :-D :-D :-D :-D
kreo: Jo,nemůžu pořádně spávat už asi 14dní.Moc starostí
Počasí sice vypadá nevypadá moc dobře,ale pokud nebude pršet a bude jen pod mrakem,budou zase hezké fotky.Žádné sluníčko v obličeji,ozářené fotky,šílené stíny a tak :-D :-D :-D