čau holky, tak jsem zrovna zjistila, že v pondělí plánují čd stávku, nesnáším odboráře a všechny jejich výmysly ohledně jejich výhod, nikdo jich nemá tolik co oni a furt je jim to málo ]-( to je abych si v pondělí vzala dovolenou :-(
Krásné zlaté a bronzové dobré ránko x-)
Hokej nekomentuji, to bych se rozčílila jinak mám ze všech radost! Teď se tu lopotím v práci s účtem - kapáneček zase neposlouchá. Takže sem si přišla na chvíli odpočinout za váma a pak alou zpět do pracovního poměru ;-)
A opět změna ... Katy, snad budeš moci ..... včera sem probírala s R kdy jet do Ovy a jelikož bych už přijela opravdu koncem března - což je relativní šance že bude krásně a že budeme chtít začít dělat na stavbě (ještě chybí dole betony) abychom se pak nehnali, přijedu už příští týden - asi ve čtvrtek 4.3. mrknu se po spojích. R by mě zavezl do Brna popř na vlak či bus a v neděli by pro mě zase přijel. Dej mi pls vědět zda ti to tak vyhovuje - abyste nejeli na chaloupku ;-)
Katy, přijela bych nejspíš SA protože podle toho co sem se dívala jsou levnější než dráhy, cesta z Brna do Ovy na ČD je za 217,- a se SA za 160,- a volno je.
Přijela bych na ÚAN do Ovy ve čtvrtek 4.3. v 17:20 a odjížděla bych v neděli 7.3. ve 14:00.
Může být???
Ahoj holky,
tak já před chvíli dorazila z PL byla jsme na čumendu kočárku a mám trošku změnu, bude to jiný typ. Ale dobře se s ním jezdí a má vše co by měl mít. :-)
Ivi: klidně dojeď na chatě nebudeme, tatík se teď neuvolní takže v pohodě. Jinak my na hokej nekoukali jen jsme slyšeli v rádiu, že to byla hrůza, ale zase Sablíková je šikulka a má další zlato, tatík říkal, že havárka jak jsm ehráli on koukal.
Katy, a nevadí že budu u vás otravovat už ve čtvrtek? Ono to cestování zabere dost času :-( hlavně si objednej krásný počasí ať můžeme něco pofotit i v ZOO. V pátek bychom se tam mohly jít mrknout, možno by s náma šla i kámoška z Poruby s kočárkem. Tedy nevím zda jí to vyjde. Pak na obídek, procournout město a pak další program nechám čistě v tvé režii.
Mmch, co Matýsek a rybičky????? Jak se jim daří. A o kočárku mi pak popovídáš ju ;)
Ivi: nevadí proč by mělo? jáý bych v pá doporučila oběd u řeka a dopo procourat město a ZOO buď po obědě nebo v so pokud to nevadí. Možná i na hradě bude nějaká akce nevím a počasí musím ukecat, zatím pořád sluníčko. :-)
Matýsek je už OK min. týden byl něak až hodně apatický, nehrál si, moc nelétal, sce jedl, pil, i mlsal, ale nebyl to on, ale od min. čt už je to zase náš lump. A rybkám došlo včera světlo tak musíme zajít koupit jsou tam chudáci skoro po tmě a moc se jim to nelíbí.
Katy, no tak abych vám moc nenarušila soukromí :) když tak mě vypakujete :-D :-D :-D Že by na Matýsko lezlo jaro???? Tak já si tedy doma bloknu lístek tam i zpět a bude to. Už se těším, snad se něco nepokazí .....
Neboj nebudeš nás rušit, však můžeme na oběd vzít P. sebou nebo do ZOO, ale kdoví jestli se na nás bude cítit :-D já se taky už těším. A co bylo s Mateskem netuším, hlavně že je OK, už jsme chtěla volat na veterinu a poptat se, jsem hledala na netu všechny možné nemoci andulek a nic právě na něj nesedělo, tak asi neměl náladu, asi nějaká depka :-D
No jestli jste ho nenaštvali, to by pak měl důvod s váma nemluvit :-D :-D :-D ale hlavně že už je oká ;-) Hele a už máte rybičky??? Já se zítra Katy stavím v galanterce na něco se poptati, tak mi pls co nejdřív odpověz na IP. Nebudeš dnes večer na skype??? Já sice budu žehlit a dělat pořádek ve věcech, ale budu mít PC zapnutý a budu na příjmu. A je u ZOO nějaká dobrá restaurace???? Já už se tááák těším na tygry, lvy a další zvířátka x-) x-) x-) jako malá holka na cukrle. S R sem mluvila, takže mě hodí do Brna a pak i vyzvende. Takže si tedy zarezervuji ty lístky ;-))
Ahoj Ivi,
já včera byla na joze a pak jsme už PC nezapínala , ale dneska nebo o víku můžu být na skypu. Fotky jsou moc hezké líbí se mi to. Jen budu muset kouknout do šatníku mamky co tam má, kolegyně mi slíbila krásné šály a voály.
V ZOO restaurace je jen jedna jinak jsou tam stánky a před ZOO jen Dvořáčci kde dobře vaří, my tam chodíme hl. na tu zvěřinu, ale ta ti vzácná není. Jinak v tomto týdnu ZOO odvážela jedno tygře do Dánska, ale jedno by tam ještě mělo chvíli být pak pocestuje do Berlína.
Katy ahojky :-)
jéjej oni mi odlifrovali tygříka ju? |-| ]-( mají štěstí, že tam ještě jedno zůstalo ;-) Nechám to čistě na tebe a P co vyberete za restauračku. Já bych mohla vzít i něco svého, viz. IP a vyřiď Matýskovi, že si ho taky blísknu x-) x-) x-)
Ještě mám v merku jeden styl focení, leč to nevím jak toho dosáhnout. Musím se na to poptat ;-)
Nevíš co ta Lun s malým? Tady nebyla, tak nevím zda s tím počítat nebo jak.
Ivi: myslíám, že Lun bude moc ráda a přidá se. Teď se neozývá je trošku nemocná a její manža si vzal volno. Ale bude jistě ráda pokud to výjde.
A bude pak Mates v National Geography? a jak budeš fotit v ZOO (jako že budeš na 100%) tak na jaře vždy začíná soutěž fotíme v ZOO a mají tam moc hezké ceny tak pak můžeš soutěžit. :-)
Já ji tady právě dlouho nevěděla, tak se ptám co a jak. No čoveče, když bude způsobný model tak se možno i do National Geography dostane ;-) :-D))
Tak v ZOO si ráda zafotím, to je pravda :-) jen aby vyšlo trochu počasí. Pak to dostaneš vše úkolem a jakmile bude soutěž vypsaná dáš info 8-)
Na IP napíšu asi večer, zítra nemožu ... hodně práce. Na skype budu odpoledne. Když tak písnu sms aby ses přihlásila ju?
Ivi: jo písni smsm nebo prozvoň a já se na skype přihlásím, odpo většinou PC vypínám a jdu se ven projít, nebo čtu a pak už většinou nezapínám.
Dělala jsem halušky s bryndzou, poprvé jsem dělala vlastní těsto a ne z pytlíku a jsou 100x lepší jako pravé ve slovenské kolibě, jsou nebezpečně dobré je mi jasné, že furt budu chodit dlubat do hrnce |-| :-N
ahoj holky,
byli jsme tento víkend na návštěvu u kamarádky v Praze a když už mluvíte o ZOO tak jsme si v sobotu zašli do té pražské, super jako vždy akorát jak je ještě únor tak všechny pavilony zavíraly brzo a nestihla jsem ani indonéskou džungli a na tu jsem se fakt těšila, no snad někdy příště :-)
Hezký podvečer,
Katy je mi to moc líto ale padá tento víkend |-| |-| |-| před chvílí mi volala mamka že zemřel strýc. Pohřeb bude nejspíš v sobotu a prostě ... nemůžu odjet. Rezervace si zruším, no a jdu mrknout do kalendáře na nějaký jiný termín. Možno by to šlo třeba i v týdnu. Ale přesněji to budu vědět až podle práce. Ale neboj, přijedu určitě dokud je Piškotek ještě v bříšku x-)
nezlob se prosím, mě to hrozně mrzí |-| |-| |-| jenže smrt si neptá kdo má jaké plány ;-( ;-( ;-(
ahoj holky,
jdu zas po delší odmlce. mě stihlo nachlazení. naštěstí to rychle odešlo, tak jak rychle přišlo. v úterý mi bylo asi nejhůř, Luki přijel domů z práce dřív, ve středu byl ještě doma, ať si trochu spočnu a poležím si. bylo už mi naštestí líp,tak to ylo fajn. teďka už jsem v poho.měla jsem hlavně strach,aby to ode mě nechytil Štěpánek, zatím vypadá v pohodě.
Ivi- je mi líto strejdy, těšila jsem se na návštěvu, ale smrt si nevybírá. přeji upřímnou soustrast |-| |-| .
snad ti to ještě vyjde než Piškotek vykoukne na svět ;-)
JIja- tak volno si brát nemusíš,jak jsem slyšela. ale prý se to přeložilo na jiný den, ještě že jsme doma a nikam nemusím! a sešla ses v praze i s Pand?
Mám novinku:-). Štěpánke nám včera předvedl ukázkové první krůčky x-) x-) . Luki měl radost,že byl u toho,že ho viděl,spíš byl on u něho,jak začal capkat:-). byli jsme na návštěvě,já si odskočila na wc a mezitím Štěpi udělal pár kroků. no takže máma to pročůrala:-) :-D .
Kat- tak se domluvíme my spolu na tu návštěvu. sakriš,jsem ještě nevolala té kámošce na ty rifle, hned to zítra napravím.
Ahoj holky,
u nás vík OK, jen jsem měla dom. vězení nejede výtah, ale venku bylo tak nádherně že jsme se i přesto vyškrábala. Včera jsme byli v divadle na Zvoníka od matky Boží a je to moc krásné hodně doporučuji. :-) ale včera jak jsme šla po schodech nahoru nevím zda to tím bylo způsobené nebo ne mě tak začalo píchat v tříslech a na stydká kost, že jsme málem brečela bolestí.
Ivi: tak to je mi moc líto, upřímnou soustrast. Nic se neděje, dojedeš později, alespoň už bude snad smontovaná i postýlka a pokojíček.
Lun: já mám celkem tento týden volno zkusím se zeptat tatíka, zda nejede na POrubu že mi vyzvedl ty ušáky, abych se netahala, ale zase tak těžcí nejsou abych je neunesla že? Asi bych zase dojela nějak po obědě nejlépe mi pasuje ut, st, pa.
Jo a měa by být od včerejška Pand v OV tak se můžeme nějak sejít plánuje tu být 14 dní.
ahoj holky,
hlásím, že už jsem v OV :-) nezajdem zakočárkovat? Můžou se připojit i ty zatím bezkočárků :-D
lun: no tak to je paráda,... a ted už neuděláš vůbec nic co? :-D
Krásné slunné lehce větrné pondělní dopoledne ;-)
Já si už stornovala lístky, ale peníze vybírat nebudu - páč je použiji na jiný den.
Já vám tak závidím, že můžete jít ven na procházku - je tam doopravdy nádherně, i když tady to fučí jako na větrné hůrce :-o
Ivi: my už byli na špacíru, vyšli jsme za sluníčka, ale už se zatahuje, tak asi možná i prschne. Tak tento týden 100% nedorazíš? Já dneska musím objednat jogu na čt tak ať vím, zatím ji mám stornovanou.
Katy, na 100% neee. To už bych musela zítra a to nestíhám. Klidně si objednej cvíčo, já se doma mrknu do kalendáře a na směny jak slouží Romča, abych věděla jaké dny mě může odvést či přijet pro mě do Brna.
OK tak si ve čt dám pořádně do těla :-) dneska jdu taky ode dnešlka začíná 2x týdně a ráda bych do porodu vydržela a prav. chodila, snad mi to k něčemu bude. :-)
Mám nahoře 8-9 kg každý mi říká že mám jen břicho, že v obličeji, přes paže jsme nepřibrala tak nevím á si připadám jako tank,i když v porovnání s jinými na joze co jsou třeba o nějaký termín za mnou mám menší bříško, jedna ale je obézní vypadá už 2,5 měs. jako by měla užuž rodit a beztak porodí až po mě :-D
Ale jako přes boky se už rozšiřuji, nevím zda je to tuk, nebo se mi už roztahuje pánev a tělo se připravuje k porodu.
Katy, to se spíš tělo připravuje na porod a rozjíždí se ti pánev. Toho se neboj, to se ti pak zase pěkně smrskne x-) Podle fotek máš doopravdy jen bříško. Moc ti to sluší ;)