22.9.2007 Ostrava II.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
Profilova fotka
Ahoj holky, konečně pátek už se mi zase nechce :-( :-N Lun: tak jsme domluveny, navíc včera volali z pálenice u vás, že máme vypáleno, že máme dojet tak se s tatíkem domluvím kdy tam pojede a přisáčkuji se. A cukrovíčko ráda ochutnám, jen aby vám pak něco zůstalo i na vánoce? :-D Už máš všechny dárky nakoupeny?
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsme se dneska vratily po trech dnesch z nemocnice . Byla jsem na infekcnim s malou na podezreni na zapal plic nastesti se to neotvrdilo a ma "jenom" horsi prubeh chripky a byla dost dehydratovana, tak jsme dostavaly infuze , teda ja ne :-) Ale uz jsme doma, tak jsem rada . Bylo to silene. V 13 hod . ji dali infuzi az do pulnoci a musel ajsem ji udrzet na jednom miste . Narocne. a jeste jsme musely byt jen v jednom pokoji a nikam chodiot . Ale uz jsme doma a snad se uz douzdravi doma :-)
Profilova fotka
Ahojky, kat- o.k., jsem domluveny. tak dej pak vědět, kdy i pro pálenku jedete. jsem teda nevěděla,ža pálíte u nás:-) Dárky nemám ani jeden. ale jedem zítra,tak snad něco pokoupíme. Lin- jééjda, to jste si teda užívali. tak hlavně,ať už je brzy líp ;-)
Profilova fotka
Lin: chudák malá, no doufám, že vše bude v pořádku a vyléčí se a už bude zdravá. Pobyt v nemocnici je hrozný i pro dospělého natož pro tak maličké dítko.
Profilova fotka
Kat- a jaké bylo včera plavčo??
Profilova fotka
Lun: suprové, cvičitelka dobře vedla cviky a pak jsme ještě mohla 30 min. plavat tak jsme se pořádně porochnila dokud jsem neměla krabaté prsty :-D už se těším na příště. Tak teď máš rande s Ježíškem jo? My celý vík slavíme v so P. otce narozeniny ve Studni a v ne mojí ségry tak bude fajn. Dneska udělám 2 druhy nepečeného a pak mi zůstanou jen ořechové karamelky a naplnit krémy a finiš.
Profilova fotka
Ahojky, Kat- tak to je super, že to bylo supér:-). tak my dneska jeli nakuppvat, dojeli jsme do Futura a Štěpik se zblil, tak jsem jeli zpátky domů, a před Kr.Polem si blinknul teda pořádně ještě jednou:-(. tak snad to bude dobrý. JInak mě ještě napadlo Katy z té lékárny odsávačka na nosík a bepanthen. ten jsem používala v porodnici malému na dupku a sobě na prsa po kojení. tak L. malého uspává, tak já jdu dělat cukroví, papa
Profilova fotka
ahoj holky, Lin: to je hrůza co sis užila s Gábinkou, doufám, že teď už je to dobré a že bude v pořádku a už nebude nemocná bobek jeden malýy Lun: teda Štěpánek si vybral to blinkání ve "správnou" chvíli, doufám, že už se to nebude moc opakovat já jsem dneska konečně začala taky s cukrovím, tak už mám celkem 4 druhy a snad ještě nějaké další stihnu do vánoc dodělat a když ne, tak holt už něco mám a nebudu se trápit včera jsme měli firemní večírek, ale teda nic moc, akorát jsme se s kolegy nacpali na rautu, poslechli si Petra Nagyho a tu vypadlou ze superstar Konvičkovou (dcera nějaké paní z firmy) a po 10 jsme vyráželi domů, H. dorazil asi hodinu po mě, ale teda v zajímavějším stavu ;-) ale bylo to OK
Profilova fotka
holky, nějako nestiham, ted jsme tu měli M. rodiče, tak mám napečeno, vymalován konečně dětský pokojík, ještě musím dozdobit a pak se budu chlubit. Už máme i vánoční strom na balkoně. Jen ještě doladit nějaké dárky. Co je tu u vás nového? Jak se připravujete na vánoce, máte už všechny dárky? U katy vím, že většínu nebo všechny má.. ale tak ostatní? Já mám tak 50% :-| a to je bída :-N jinak zítra jdem k dr. na 3měs. prohlídku.. jsme v pátek oslavily 3měs. a taky jdem na očkování, tak jsem na to zvědavá.A kdyby byla dobrá reakce, tak bych se domluvila ještě do vánoc na naušničky, ale netuším jestli před svátkama tam ještě dr. bude. Ono jsou vlastně vánoce už za dveřma, to je děs. Tak dneska po uložení malá kapku brečela a ted z chůvičky slyším cizí děti, tak ta naše asi už hajá :-)
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jak po víku? Venku kosa jako z nosa a prý bude hůře! :-( ;-( já už vytáhla kožíšek s ovečkou a bylo nám teplíčko. Lun: co Štěpík snědl, že si ublinknul? Nebo že by z těch pachů ve Futuru? Jija: já letos na vánočním večírku nebyla, zase to bylo až v beskydech a jak jsem slyšela o nic jsme nepřišla, naopak jsme byla ráda, že jsme nebyla. A co jsi napekla? PAnd: přesně tak já už nakoupeno, jen takové nějaké drobnůstky co mi cvrnknou do nosu, ještě Lucce musím něco hezkého koupit a P. pomoci něco vybrat pro tchýni ještě nic nemáme, chtěli jsme něco objednat, ale už to nedojde.
Hezké mrazivé pondělní dopoledne :-) Pandi, tak mě chybí ještě pár dárků - taky mám tak 50% a ten zbytek chci zařídit tento týden, pak o víku vše zabalím a je to 8-) Katy, vytáhla si už ovečku? Já si od našich musím dovést kabátek s kožešinkou. Páč tady na to nemáme místo, tak je prozatím u našich. Přeci jen je hodně objemný a tady by nám to zabralo místo, které nemáme na rozdávání. Já v sobotu převlékla postýlku, vysála, uklidila, vyleštila zrcadélka, pračky vyprala 3pračky a na mě čeká žehlení. Vytáhala sem i barvičky na sklo - tak si budu jeden večer hrát ;-) Jinak včera jsme byli v Pze na hokeji v Tesla aréně na zápase : Sparta - Zlín, fandila sem Moravákům a nezklamali x-) takže jako výlet to bylo super ;-)
Profilova fotka
Ivi: ty jsi taková fanda do hokeje, že jsi jela až do Práglu? Lucka tak byla od pátku a otrávená, v so večer mi volala, ať ji mrknu, zda je co nejdříve ráno volné Pinďolíno, že už tam nechce být ani o min. déle a do večera, kdy měla rezervaci nechtěla čekat :-N Jé malování na sklo, to bude hezké, já jsme na to kopýtko tak u nás nic takového nenajdeš :-( ;-( Jo ovečka je objemná to máš pravdu, ale hřeje, teď v šatní skříni mám prostoru zato v šatně kabátů jsem to musela trošku tam potlačit aby mi tam vešel :-D
Článek se načítá
Katy, no až takový fanda nejsem :-D ale Sparta má nadaci hasičů a policajtů, no a na 2kola věnovali nějaké volné vstupenky. Hasiči vypravili autobus, takže to bylo super. Jinak bychom nejeli, víš. A bylo to hezký, hned v úvodu děkovali hasičům a záchranářům - že nasazují životy pro druhé apod. a pak zahráli i hymnu. Prostě, je dost že to někdo ocení!
Tady je o tom více : http://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=...
Profilova fotka
Ivi: tak to je hezké, alespoň někdo kdo poděkuje a he vděčný :-)
Jj docela se divím, protože to každý bere automaticky a nikoho nenapadne co se může stát. Mě se třebas ptají, zda nemám strach - nemám, protože se vše dovídám až tak s týdenním spožděním :-D :-D :-D
Profilova fotka
No je pravda, že bych 2x nadšená nebyla mít doma hasiče, strach ybch asi ěmla přeci ze všech povolání je to hodně rizikové, teď otázka kolikrát jsou u ohně a jak je rozsáhlý, nebo jestli spíše vyprošťují a pomáhají u dopravních nehod. jak dlouho tam R. už pracuje?
Katy, mě už to abych řekla pravdu nepříjde. Jezdí ke všemu - oheň, havárie, otevírání bytu, vyprošťování osob apod. navíc je lezec, takže veškeré úkony ve výškách. Strach mám, když vím že mají lezecký kurz kde šplhaj po skalách a výškách. Navíc, kolikrát se dostanou i k havárkám kde je řidič pod vlivem drog či alkoholu - a to ještě horší. Kdysi byli na havárce a všude plno použitých jehel :-S u hasičů je něco kolem 10ti let.
Profilova fotka
Ivi: tak to už má nárok na výsluhu ne? Kamarád je taky teď u hasičů a celkem mě překvapilo kolikrát jede k ohni, spíše jsme čekala, vyprošťování, odemykání bytů, havárky, apod.
Profilova fotka
Ahoj holky, kde je kdo?
Dobré ránko ;-) Katy, možná má - možná nemá. Tahle práce ho baví tak proč odcházet 8-) navíc co si budeme nalhávat, dnešní doba není stavěná na to aby odcházel a hledal jinou práci :-N nic pořádného tu navíc ani není. TAk tady kluci jezdí převážně na ty havárky, odemykání bytů apod. Ohně sice taky, ale teď je spíš klid. Lidi si z nich dělaj služky - nějaká bábinka zavolá že jí utekla kočka na strom a že nemůže dolů apod. Prd leda, kočka je šikovná a jak se tam dostala tak i sleze. Jó kdyby někam padla - to je jiné. Nebo kapitola vosy, včeličky apod. .... volaj, že se jim na zahradě vyrojili vosy ať přijedou. Ježiši, oni stejně můžou jet až večer - až se uklidní a sednou. Pak je postříkaj klasickým sprejem na hubení a je to. Nechápu proč si ty lidi nezavolaj deratizační firmu, nebo nějakého včelaře. Chjo, takhle lítaj po čem prd - peněz to stojí a pak nemaj na kvalitní vybavení apod. Takže byty odemykaj v případě, že je tam malé dítě nebo něco na sporáku - za asistence PČR a když si jen někdo zabouchne klíče tak si řádně celý výjezd zaplatí ze svého a ještě má opletačky. Když se rojí havěť tak jezdí jen na školky, školy, veřejná místa kde je velký počet lidí apod. Já s tím plně souhlasím ;-) Jo a ještě by měli zavést - což by taky zvýšilo rozpočet, že by každá pojišťovna měla přispívat % do rozpočtu hasičů. Jak je to v cizině. Páč jim nedochází, že pokud uchrání velkou část majetku či zabrání jeho zničení, tak pojišťovna nemusí vyplácet ze svého toliko peněz. Ale to je už kapitola jiná, to musí řešit někdo jiný ....
Já sem psala ;-)
=-) =-) =-) tak co se děje ... já píši píši a ono nic :-S :-N jdu pracovat, pak mrknu ;-)
Profilova fotka
Ahoj Ivi: tak volat hasiče na kočku to je spíše kuriozita ne? Ty včely resp. sršně chápu, ale asi bych prvně volala včelaře a co mi poradí, koho zavolat než hned volat. Já z těch bzučících potvor mám velký respekt, ale jejich produkt můžu 8-) když jsme u těch včel včera jak jsme došli z kina jsem měla mlsnou tak jsme si vytáhla jedno cukrovíčko zrovna medové kolečka a ty byly :-) Jinak na film 2012 nechoďte! Kravina na n-tou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Typická americká hovadina, která se vymyká všem fyzikálním zákonům. Al efekty u filmu byly celkem dobré ;-)
Katy, no bohužel ale i to se stává. Volají na kočku, že je na silnici mrtvola - přejetá veverka apod. prostě někteří lidi fakt nemyslí mozkem !!! Jinak na ty včelky je fakt lepší volat včelaře, popř odejít z toho místa, zavřít okna a počkat do večera až se uklidní. Včely si odchytne včelař, sršáně a vosy pak třebas do něčeho chytnout (kýbl s víčkem) a buď je vykouřit nebo postříkat tím sprejem. Hasiči to taky stříkaj - nic jiného na to totiž není. A když se bojíš, tak volat deratizační firmu popř zavolat na hasiče a ti by měli poskytnout kontakty na firmy. Jééé já byla včera u známé a nabídla mi též cukrovíčko - ajajaj to bylo mňamózní x-)
Profilova fotka
Ivi: P. se už těší až dím konečně vše na talířek, aby mohl zobat zatím zobe Mikuláše a chodí na figurky z kolekce :-D v poslední době ho hodně honí mlsná!
:-D nj kolekce je výborná záležitost a arabesky ójé to je sen ;-)) já na mikulajdy dostala čoko Milku - od našich, od brášky sem dostala velkou Milku, no a od R nic - sem asi zlobila :-N :-N :-D musím jít papa
Profilova fotka
Ivi: tak my máme velkou vánoční rodinou mix. Jinak arabesky taky můžu, ale letos nemáme. JInak od našich mi Mikuláš donese se spožděním domácí kalhoty a od P. jsem dostala v balíčku Milky a kaštánky a papučky s ovečkou nové. Jinak mě P. štve, potřebuji s ním mluvit a na mailu není a tel. mi nebere buď ho má ještě v bundě a neslyší nebo si ještě z kina nezapnul zvonění ]-( ]-( ]-(
Nestresuj se ... určo jej má v bundě s vyplým zvoněním :-N hold s ním budeš mluvit až příjdeš domů :-S Jéjej, tak kaštánky já také rááád x-)) Chjo, kupí se mi to tady kupí - musím toho stihnout co nejvíce abych mohla příští úterý začít vánoční dovolenou. Odkdy ty budeš doma držet vánoce???
Profilova fotka
Ivi: já jsem do st a mezi svátky mám dovču, pak ještě leden a pak už jen kuli, kuli :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?