Katy: ahoj. Hele, ty jsi mne odhalila!!! :-D :-D :-D Fotky pejska mám doma, puboš už to je teď. Pořád musí něco vymýšlet staré hračky ho nebaví, takže likviduje co může :-S . Ale jinak to je šikulka, jsem moc ráda, že ji mám. Vždycky když s ní jdu na procházku, tak si krásně pročistím hlavu a nadýchám se čistého ostravského vzduchu :-)
vasha: jo pejsi jsou fajn, teď čtu krásnou knihu o psím hrdinovi resp. 2 hrdinách, ale včera to ylo smutné ten starší umřel a tak dojímavě to bylo popsáno až jsme z toho taky brečela. A na jaře uvažujeme o koupi pesana :-)
Je to hodně živé plemeno. Taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec jsem si to rozmyslela, jestli bych takového divocha zvládla. Cora je sice taky divoch, ale ještě je to v mezích. Myslím, že až vyroste, že jí to přejde.
A kdy máš termín? Je fakt, že první měsíc a půl je ten pejsek skoro horší než dítě. Pořád jsem ho musela hlídat, jestli někde neudělá loužičku. Taky je docela vyčerpávající, když nám v noci co hodinu škrábal na dveře a vyl, že chce být s námi. Naštěstí teď už je to v pohodě. Sice semtam zaškrábe, ale pak už spinká celou noc.
TP mám od 13. - 19.4. pokaždé se to mění poprvé to bylo 19, na NT screenu to bylo 13 a teď jsem na 17 tak si vyber :-N
Berete ji do postele nebo má svůj pelíšek?
Takže to bude beranice nebo beránek? :-D
Má svůj pelíšek na chodbě, do postele ji brát nechceme. I když se tam snaží dostat, když jsme nebyli doma, tak si otevřela šoupačky a našli jsme ji v posteli ]-(
Vasha: hlavně aby to byl hodný beránek a nezlobil celé dny. Jak jsem dnes byla u dr. musela jsem se na porodnici stavit pro kopii výsledků z NT (pač jsme bordelář a svůj nemohu najít ani za nic) a na příjmu zrovna měli maminku chudák se kroutila bolestí a sestřička jak ji viděla hned volala dovez vozík je tu příjem. Všichni chlapi co byli v čekárně zbledli a nechápali která bije - no chlapi :-N
To je lumpík! ale pravda pes do postele nepatří taky jsme proti!
ahoj holky,
dnes nedočtu. jen kouknu tady a tu stránku.
Kat- oki, dovez burčák, a když nebude, tak nevoz nic, si dáme vodu :-D.
Vashi- já mám taky panický strach z porodu, ale když jsem tam byla, tak mě domů pustit nechtěli a musela jsem prostě rodit :-D . to zvládneš. já to zvládla s hrůzou a zvládneš to i ty, to se neboj ;-) . je to sice nepříjemná věc,ale brzy zapomeneš ;-) . no já teda ještě nezapomněla :-D
Lun: prvorodičky děkují za útěchu zkušené rodičky :-D asi najdu brloch a zazimuji se jak medvěd a na jaře budu mít drobka u sebe. :-)
Už je proviant v tašce jen abych pak nezapoměla tašku co? :-D příjdeš mi naproti k busu nebo se mám hned k tobě dobývat?
ahoj holky,
vasha: gratuluju k práci a budu teda držet palce ať seženeš i něco jiného, když se Ti tam až tak moc zase nelíbí a obdivuju jak umíš být tvrdá k pejskovi a nepustit ho do postele, já jsem spíš takový měkota, na mě kocourek zamňouká a já hned dělám co chce ;-) i když v posteli s námi nespí, v noci totiž otravuje a budí nás
katy: tak beran je dobré znamení, to je mamka, ona je zrovna toho 19.4. ;-) a duben je fajn, alespoň než bude horko mimčo povyroste
jojo služebky do Prahy byly studijní i když ne vždycky, někdy to byla fakt služebka ;-)
pan: máš už nějakou přesnější představu který den v týdnu bys mohla dorazit? já mám totiž v listopadu první dva víkendy plné a začíná mi to vždycky už v pátek :-( takže můžu od úterý do čtvrtku
lun: nevím jestli holky zrovna utěšuješ nebo je spíš víc vyděsíš :-D
já jsem dneska doma konečně uklidila, protože jak jsem se učila tak už byl všude hrozný bordel, ještě sice nemám všechno, ale to hlavní už jo :-)
vasha: máš v IP ;-) jejda no ty máš ale den ti povím :-N
katy: oki tak dej pak vědět... a na jaký den se teda domluvíme?
jija: no já bych byla raději pro týden než víkend... jelikož o víkendu asi budem s malou objíždět rodinu... budem ji mít jako vystavovací opičku :-D takže raději přes týden, kdyby to nevadilo.
no já mám doma taky bordel.. ale už to neřeším.. :-N
tak co takhle středa na srázek?
Ahoj holky,
mě je den jedno já si v poslední době už nic raději moc neplánuji, pač jsem KO ale raději bych taky volila přes týden než víkend.
Včera jsem byla u Lun a má pozdravovat už se těší na srazík a Štěpík je moc šikovný pořád se jen smál, hrál si a chvilku neposeděl, chlebík rozdrobil všude kde se dalo :-N a už začíná mluvit. :-)
Lun: včera jsme hned musela koštnout medík a je bomba něco úplně jiného než z obchodu s takovou asi za chvíli dojde :-N jo a sklenici co jsme vytáhla měla vytlačenou včelku ta je asi dost archivní co? Kdysi v tom se med prodával, ale dnes nevím jestli takovou sklenici seženěš. A hned víš co ve sklenici máš :-)
Ahoj holky,
taky v rychlosti zdravím, malý spí, tak jdu něco dělat. jen se mi moc nechce :-N
Holky prvorodičky, já vás nějak nechtěla vystrašit. Já tím jen chtěla říct, že panickou hrůzu z porodu jsem měla(pořád mám) taky. ale když už jsem tam byla na tom sále a brečela, že chci domů, že to nezvládnu, tak mě domů nechtěli pustit a L. taky po mě "křičel",že teď přece nemůžu jít domů, že už za chvíli bude Sašenka s námi, tak mi nezbývalo nic jiného než rodit :-D. ono to není zas tak hrozné jak se zdá, záleží jaké budete mít bolesti a jak ty bolesti zváldáte. Takže asi tak,no. už vás tady strašit s tím nebudu ;-)
Já jsem pro srazík taky klidně přes týden. o víkendu si Štěpánka užívá tatínek:-)
Kat- ty sklinky s včelkou jsou originál, taťka je někde kupuje. vypadá to v tom hezky, sice jich moc nemá, ale jsou super. tak až dobereš, tak je dovezeš a příště do nich třeba zas dostaneš medík, pokud budou umyté a nedostane je někdo jiný ;-)
JJ, včera to bylo s Katy fajn. malý opravdu neposedí, pořád ho musím hlídat. včera rozdrobuil všude chleba, dneska ráno rohlík, takže jsem hned vysávala:-)
Lun: tak to jsou ty sklenice parádní já nekoukala na všechny zda jsou všude včelky a včelí sklenice už nedám! Vymyji a dorazím s něma a hned mi natočíte nebo půjdu k těm sudům sama a jak to může dopadnout ze včerejška znáš :-N a Štěpíka vezmu sebou ať mi pomůže jistě se rád přidá :-D :-D :-D
Pand: jak jsem psala já mohu kdykoliv tudíš i ve st jen nevíme zatím kterou st. I když pokud dorazí i Ivča asi by ji více pasoval čt. další den má slíbenou ZOO :-)