22.9.2007 Ostrava II.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
To je fikaný ... můžeš mi to poslat do IP bych věděla a nemusela to tady potom sálodlouze hledat? Děkuji pěkně x-) Tady nám začíná hezky vykukovat sluníčko x-) už je i po dešti a není tak zamračeno ;-)) Jj tak nugetu jak kdy, raději nekupuji bo bych chodila pořád a pořád bych ujídala, pak bych byla jak vepř. ... za chvíli mrknu, teď to jdu tady lehce pouklízet ;)
Profilova fotka
Tak já po obídku dneska jsem si pochutnala :-) písnu do IP ale raději koukni do nějaké kuchařky abys to dobře zavařila a nechytlo penicilin. Ta nugeta je "zdravá" jinak ji taky nekupuji to nejde si dát jen "1" lžičku :-N
Profilova fotka
ahoj holky, lin: chudák Gábinka, to musí být pro takového prcka hrozné když se nachladí, hlavně když ani neví jak by vlastně měl smrkat :-( a nemůže si říct co ho trápí, snad se brzo uzdraví já jsem dneska v práci lítala jak kybernetická myška, to je tak, když se někdo fláká na dovolené místo toho aby chodil do práce :-D ale myslím, že většinu jsem už zvládla a zítra nějaké dodělávky a můžu se pustit do normální práce ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, to nám ten týden rychle utekl co? Já mám dnes už pátek, zítra mám dovču 8-) Jinak mám pozdravovat od Pand, je chudák nemocná, má horečky a byla u dr. vyfasovala ant má zánět prs tak snad ji ant zabere a brzy bude zdravá, no je toho na ní moc, ale má tam maminu tak alespoń si může dovolit ten luxus a na chvilku zalést do pelíšku.
Dobré dopoledne ;) Katy, tak to vypadá že to tady zítra bude mrtvé :-D páč já mám také nahlášenou dovču ;-) Ó jé, Pand si taky vybírá co může, hlavně aby ji ant brzy zabraly a byla OKá, ještě že ty maminky jsou a že pomůžou, když je nejhůře!!! Já uzavírám dochajdy, mezi tím máme nějaké předávačky a faktury .... takže celkem fofry ;-)
Profilova fotka
Ahoj při čtvrtku :-) S tou Pan je to jasné, já to psala, ať si skokne pro antibiotika,to je celkem časté ten zánět prsa, mi se naštěstí zatím vyhýbá. Pan: nenos podprdy s kosticí!!! brání průchodu mléka a pak z toho jsou záněty!! :-( My máme v sobotu vítání občánků :-D tak jsem zvdavá na ten cirkus, vítání je top poslední co by malého zajímalo:-)
Saly, achojky ;) tak na vítání pořádně foť a pak se pochlub tetám z Ovy 8-))
Profilova fotka
Ahoj holky, já dnes toho mám taky celkem dost, venku hezky, snad i zítra bude a vyrazíme někam na výlet. Saly: jaktože je to v so? já myslela, že to bývá přes týden, jinak v po chceme vidět fotky :-)
Katy, u nás je dnes ňáko lehce pod mrakem. A mě je stále zima :-( nevím proč .....
Profilova fotka
jak je venku netuším, na pauzu dnes asi nepůjdu se mi nějak nechce oběd mám sebou. a odpo chci hopnout s mamkou po obchodech.
svítíííí u nás právě vylezlo sluníčko a je to bájo x-)x-)x-) Já dnes taky půjdu nakoupit.
Profilova fotka
Tak holky říkaly, že je venku perfektně, lehce sice pofukuje, ale je to prý příjemně. Co jdeš nakupovat?
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky, chudák Pan, snad bude brzo OK a bez antibiotik dneska teda počasí venku nic moc a to jdu ještě na 6 na angličtinu, tak bych to viděla, že pak rovnou do postele ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, tak mame doma veselo , mala ma plno kapek do nosu je to boj ji je kapnout . A dostala antibiotika, tak snad brzy zaberou . pristi tyden budou vysledky steru tak se uvidi co dal . Zatim se prelecuje zanet v nose, uchu a ocicku . V noci nespi , porad place jak nemuze dychat . Hruza . Uz jsem docela unavena . saly : ted uz by jsi ty zanet dostat urcite nemela. Pokud kojis . To se hodne dela ze zacatu jak se zacinaji poradne nalivat prsa a dite tolik jeste nevypije a ty neodsajes. Ale ty s tim problem nemas, tak se nemusis snad bat :-) A Pan ma zanet nakonec , jo ??
Profilova fotka
Ne, vítání je u nás vždycky v sobotu po svatbách, aby měli tatínci a babičky fotky..určitě budem fotit(jak to malý celé prořve:-) ) Ahoj Lin: chudáček malý, a´t se z toho co nejrychleji vylíže.Používáš odsávačku na vysavač? Všichni okolo mi to vychvalují, já nevím, malý neštěstí ještě rýmu neměl.. No já žádný problem s kojením neměla, až na to, že už kojím jen z jednoho prsu :-) zatím stíhá, i kdyby to teď přestalo, tak mi to líto nebude, 3 měsíce kojení stačí, ale ráda bych to dotáhla aspoň do šesti..
Profilova fotka
Saly : U nas na vitani normalne byli vsechny deti uplne v klidu !! Nikdo neplakal :-) No ja kojila mesic a pul , taky vice z jednoho a taky to stacilo mala prospiva i bez toho . Jojo odsavacka na vysavac je super. Mala mela rymy od mala . Hlavne kdyz se tlacily zoubky a bez te na vysavac bych to neodsala . Ale ted nepomohla ani ta na vysavac , proto uz jsme museli na vysetreni . Ma rymu co nejde odsat a tak ma na to antibiotika, prtze prave kvuli te ryme mela zahnisane i to ocicko a ousko .
Profilova fotka
Ach jo holky, me uz chybi to malinke miminko . A ja bych za par tak chtela jeste jedno , ale ten muj muz je zasadne proti a me to tak stve .
Profilova fotka
Ahoj holky, jakto ze tady dneska nikdo neni ??
ahojky ;) Lin, páč já s Katy máme dovču :-) Pand je marod a ostatní nefím kdepak se toulají :-N
Profilova fotka
Ahoj Ivi :-) Acháááá !!! Tak to je mi jasne !! A do kdy tady bude klid po pesine , kdy vam konci dovca ??
mě končí dneska :-D a Katy taky :-D takže v pondělí tu budeme opět obě dvě a v plné síle. Katy určo, já možná ;-) páč mám pracovní dovolku :-)
Profilova fotka
eda chvili teda delsi dobu jsem tady nebyla a tolik veci mi uniklo :-)
Profilova fotka
A jak sis uzivala dovolenou ?? Ja uz se tesim az bude osm , a mala pujde spinkat je dneska nejaka nevrla . A ja musim hodne zehlit , takze to asi padne na dnesek . A jeste musim uklidit Zitra mame oslavu tatka ma 55 let tak jdeme k nasim na obed .
Profilova fotka
ahoj holky, přeju pěkný víkend, já jsem se rozhodla dneska odpočívat a relaxovat a nic nedělat ;-). včera jsem cestou domů potkala v autobusu tetu a tak jsem šla s ní na vínko, teda pil H. který přijel autem a já jsem musela řídit zpátky :-) lin: neboj určitě O. povolí a budu i druhé mimčo, jenom to chce chvilku počkat, až budu úplně nadšený z toho jak bude s Gábinkou chodit sportovat a dělat lumpárny (teda alespoň na tenhle věk se u dětí hrozně těší H.) ;-) saly: tak jak dopadlo vítání? byl Tomášek hodný nebo to prokřičel?
Profilova fotka
Ahoj, tak my jsme zpátky, malý byl úplně úžasný :-) celou dobu koukal jak vyjevený co se to tam všechno děje..a ani nekviknul, řvaly tam asi jen 2 děti..bylo to mooc příjemné.Sice s dárkama se moc nevytáhli, dostali jsme polštář ve tvaru příšerného hrocha :-D a největší prča byla, že pan"oddávající" byl náš učitel z gymlp,kt.nás oba s M. učil a kolega mé tchýně, tak máme i společnou fotku :-) malý spinkal i během oběda, tak jsem v klidu pojedla..no já jsem s dneškem spokojená.Jsme s malým sami.M.má nějakou Team building akci do zítra..tak doufám, že malý brzy usne, zatím je plný dojmů,tak řve jak tygr:-)
Profilova fotka
Ahoj, jsem cerstve zasnoubena a hodne dosti uz uvaujeme o svatbe, ale diky tomu, ze zijeme mimo CR, nejdrive bude tak v roce 2011, nejpozdeji v roce 2012. Mate z Ostravy nejake doporuceni na krasne misto k obradu a k hostine, ja jsem si zatim vybrala slezskoostravky hrad, moc se mi libi.
Profilova fotka
Ahoj, ale pozjišťuj si termíny, vím, že tam oddávali jen jednou měsíčně a termíny byly hned plné,my jsme tam taky chtěli, ale nedostalo se na nás....
Profilova fotka
jo a ještě tě chci jen upozornit, že poplatek za obřad na nádvoří je 20 000.Což je teda celkem dost :-(
Profilova fotka
Saly, dekuji moc, ja to chci v malem sale a tam je poplatek 6000Kc,to se da akdyz ne tam, tak zamecek v zabrehu je moc krasny a vis o nejake hospudce, restauraci nebeo jinych prostorach, kde by byla hezka svatba?
Profilova fotka
To je specifické v tom ti neporadí, pže každý má jinou představu.Ale pokud jste mimo ČR, tak máš nejlépe nějakou, kt.má webovky, ať si to můžeš prohlédnout a nějak s nima komunikovat.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?