To je fikaný ... můžeš mi to poslat do IP bych věděla a nemusela to tady potom sálodlouze hledat? Děkuji pěkně x-) Tady nám začíná hezky vykukovat sluníčko x-) už je i po dešti a není tak zamračeno ;-))
Jj tak nugetu jak kdy, raději nekupuji bo bych chodila pořád a pořád bych ujídala, pak bych byla jak vepř.
... za chvíli mrknu, teď to jdu tady lehce pouklízet ;)
Tak já po obídku dneska jsem si pochutnala :-) písnu do IP ale raději koukni do nějaké kuchařky abys to dobře zavařila a nechytlo penicilin. Ta nugeta je "zdravá" jinak ji taky nekupuji to nejde si dát jen "1" lžičku :-N
ahoj holky,
lin: chudák Gábinka, to musí být pro takového prcka hrozné když se nachladí, hlavně když ani neví jak by vlastně měl smrkat :-( a nemůže si říct co ho trápí, snad se brzo uzdraví
já jsem dneska v práci lítala jak kybernetická myška, to je tak, když se někdo fláká na dovolené místo toho aby chodil do práce :-D ale myslím, že většinu jsem už zvládla a zítra nějaké dodělávky a můžu se pustit do normální práce ;-)
Ahoj holky,
to nám ten týden rychle utekl co? Já mám dnes už pátek, zítra mám dovču 8-)
Jinak mám pozdravovat od Pand, je chudák nemocná, má horečky a byla u dr. vyfasovala ant má zánět prs tak snad ji ant zabere a brzy bude zdravá, no je toho na ní moc, ale má tam maminu tak alespoń si může dovolit ten luxus a na chvilku zalést do pelíšku.
Dobré dopoledne ;)
Katy, tak to vypadá že to tady zítra bude mrtvé :-D páč já mám také nahlášenou dovču ;-) Ó jé, Pand si taky vybírá co může, hlavně aby ji ant brzy zabraly a byla OKá, ještě že ty maminky jsou a že pomůžou, když je nejhůře!!!
Já uzavírám dochajdy, mezi tím máme nějaké předávačky a faktury .... takže celkem fofry ;-)
Ahoj při čtvrtku :-)
S tou Pan je to jasné, já to psala, ať si skokne pro antibiotika,to je celkem časté ten zánět prsa, mi se naštěstí zatím vyhýbá.
Pan: nenos podprdy s kosticí!!! brání průchodu mléka a pak z toho jsou záněty!! :-(
My máme v sobotu vítání občánků :-D tak jsem zvdavá na ten cirkus, vítání je top poslední co by malého zajímalo:-)
Ahoj holky,
já dnes toho mám taky celkem dost, venku hezky, snad i zítra bude a vyrazíme někam na výlet.
Saly: jaktože je to v so? já myslela, že to bývá přes týden, jinak v po chceme vidět fotky :-)
ahoj holky,
chudák Pan, snad bude brzo OK a bez antibiotik
dneska teda počasí venku nic moc a to jdu ještě na 6 na angličtinu, tak bych to viděla, že pak rovnou do postele ;-)
Ahoj holky, tak mame doma veselo , mala ma plno kapek do nosu je to boj ji je kapnout . A dostala antibiotika, tak snad brzy zaberou . pristi tyden budou vysledky steru tak se uvidi co dal .
Zatim se prelecuje zanet v nose, uchu a ocicku . V noci nespi , porad place jak nemuze dychat . Hruza . Uz jsem docela unavena .
saly : ted uz by jsi ty zanet dostat urcite nemela. Pokud kojis . To se hodne dela ze zacatu jak se zacinaji poradne nalivat prsa a dite tolik jeste nevypije a ty neodsajes. Ale ty s tim problem nemas, tak se nemusis snad bat :-)
A Pan ma zanet nakonec , jo ??
Ne, vítání je u nás vždycky v sobotu po svatbách, aby měli tatínci a babičky fotky..určitě budem fotit(jak to malý celé prořve:-) )
Ahoj Lin: chudáček malý, a´t se z toho co nejrychleji vylíže.Používáš odsávačku na vysavač? Všichni okolo mi to vychvalují, já nevím, malý neštěstí ještě rýmu neměl..
No já žádný problem s kojením neměla, až na to, že už kojím jen z jednoho prsu :-) zatím stíhá, i kdyby to teď přestalo, tak mi to líto nebude, 3 měsíce kojení stačí, ale ráda bych to dotáhla aspoň do šesti..
Saly : U nas na vitani normalne byli vsechny deti uplne v klidu !! Nikdo neplakal :-)
No ja kojila mesic a pul , taky vice z jednoho a taky to stacilo mala prospiva i bez toho .
Jojo odsavacka na vysavac je super. Mala mela rymy od mala . Hlavne kdyz se tlacily zoubky a bez te na vysavac bych to neodsala .
Ale ted nepomohla ani ta na vysavac , proto uz jsme museli na vysetreni . Ma rymu co nejde odsat a tak ma na to antibiotika, prtze prave kvuli te ryme mela zahnisane i to ocicko a ousko .
A jak sis uzivala dovolenou ??
Ja uz se tesim az bude osm , a mala pujde spinkat je dneska nejaka nevrla .
A ja musim hodne zehlit , takze to asi padne na dnesek .
A jeste musim uklidit
Zitra mame oslavu tatka ma 55 let tak jdeme k nasim na obed .
ahoj holky,
přeju pěkný víkend, já jsem se rozhodla dneska odpočívat a relaxovat a nic nedělat ;-). včera jsem cestou domů potkala v autobusu tetu a tak jsem šla s ní na vínko, teda pil H. který přijel autem a já jsem musela řídit zpátky :-)
lin: neboj určitě O. povolí a budu i druhé mimčo, jenom to chce chvilku počkat, až budu úplně nadšený z toho jak bude s Gábinkou chodit sportovat a dělat lumpárny (teda alespoň na tenhle věk se u dětí hrozně těší H.) ;-)
saly: tak jak dopadlo vítání? byl Tomášek hodný nebo to prokřičel?
Ahoj, tak my jsme zpátky, malý byl úplně úžasný :-) celou dobu koukal jak vyjevený co se to tam všechno děje..a ani nekviknul, řvaly tam asi jen 2 děti..bylo to mooc příjemné.Sice s dárkama se moc nevytáhli, dostali jsme polštář ve tvaru příšerného hrocha :-D a největší prča byla, že pan"oddávající" byl náš učitel z gymlp,kt.nás oba s M. učil a kolega mé tchýně, tak máme i společnou fotku :-) malý spinkal i během oběda, tak jsem v klidu pojedla..no já jsem s dneškem spokojená.Jsme s malým sami.M.má nějakou Team building akci do zítra..tak doufám, že malý brzy usne, zatím je plný dojmů,tak řve jak tygr:-)
Ahoj, jsem cerstve zasnoubena a hodne dosti uz uvaujeme o svatbe, ale diky tomu, ze zijeme mimo CR, nejdrive bude tak v roce 2011, nejpozdeji v roce 2012. Mate z Ostravy nejake doporuceni na krasne misto k obradu a k hostine, ja jsem si zatim vybrala slezskoostravky hrad, moc se mi libi.
Saly, dekuji moc, ja to chci v malem sale a tam je poplatek 6000Kc,to se da akdyz ne tam, tak zamecek v zabrehu je moc krasny a vis o nejake hospudce, restauraci nebeo jinych prostorach, kde by byla hezka svatba?
To je specifické v tom ti neporadí, pže každý má jinou představu.Ale pokud jste mimo ČR, tak máš nejlépe nějakou, kt.má webovky, ať si to můžeš prohlédnout a nějak s nima komunikovat.