22.9.2007 Ostrava II.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
Profilova fotka
Ahoj holky . Katy: To ja bych taky nechtela dvojcata , ale je fakt ze nejhorsi jsou prvni dva roky a pak mas klid. Ale ja bych si pokud nekdy budu mit druhe dite ,chtela uzit zase to miminko co nejvice. A ne to mit najednou !! Jija : Vsechno nejlepsi k dnesnim narozeninam !!! Hodne stesti , zdravi , spokojenosti , lasky a zivotnich uspechu . A at se ti splni co si sama prejes . Treba prave ty dvojcatka :-) Vse nej !!
Profilova fotka
Lin: já taky si užít 1 mimčo a pak až dítko odroste evnt. další. I když 1 trimestr si většina ženských moc neužívá, je jim blbě, točí se jim celý svět, alespoň holkám v mém okolí ano, i když ty jsi taky tuším celkem dost zkusila co?
Profilova fotka
Jojo ja taky Kači , na to jedine bych se snad ani netesila !!! Aůle pak to stoji za to . Ja zase vsechny co znam kolem sebe , tak tem nic nebylo a ja jim zavidela. Ja si pomalu neuzivala skoro cele tehotenstvi .
Profilova fotka
Lin: ty jsi byla i hospotalizovana, pak jste měli novou kuchyň a už to bylo co? :-N ale zase teď si to vynahrazuješ ne? malá je hodná, hezká, zdravá :-)
Profilova fotka
Jo hodna i protivna, zdrava i rehabilitace , hezka je !!! Jen kdyby v noci spibkala, to je hruza ze nespi !!
Profilova fotka
Lin: to chce odvar z makovic :-D ale už má věk, že se to za chviličku zlomí a bude to OK :-)
Hezké dopoledne ;-) dneska honička od rána :-S hned ráno sem byla na odběrech krve na alergologii, hned mi sestřička udělala stěry i z úst a nosu a do příštího pondělka budu na vážkách co mi najdou :-x dnes si chci zavolat i na to kožní na to řezání /Katy ty víš čeho/. Jinak víkendík byl sice pracovní, ale jinak fááájn ;-)) Katy, při našem štěstí nám bude bídně celé těhu, ale pak budeme mít dítka samé andílky ;))
Profilova fotka
Ahoj Ivi. tak pak písni kdy jdeš na to kožní budu na tebe myslet a držet palce :-) ale vše dobře dopadne uvidíš jsem zvědavá co ti najdou na alergologii. Otec jak byl se senou rýmou, apod. tak na nic takového prý netrpí jen na čoku, mouku, luštěniny skoro na vše,a le problémy má jen jak kvetou stromy jinak ne :-D Já to taky vidím, že těhu budu trpět jako koník, jen doufám že po 1 trimestru se to upraví jak se všude člověk dočte.
Profilova fotka
Holky, nebojte se , nebudete trpet , t jsem si za vas vsechny vybrala ja !!! Fakt !! Slibuju vam to :-) Ivi ?? A copak te trapi , ze budes litat na kozni ??
Profilova fotka
Lin: no povíme si :-N dneska se mi vůbec nic nechce a není mi 2x asi zase je blbý tlak, už mě to smolí jsme nějaká malátná, přitom piji dost
Profilova fotka
Nazdárek holky, tak vás zdravím opět z domu!!! Jak se všechny máte?
Profilova fotka
Nazdárek Egypt is returned :-) tak jak bylo povídej, přeháněj :-) my se máme fajn ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
No, bylo super. Krásně teplíčko - bylo pořád kolem 36, moře mělo 27 ;-) . Koukli jsme i na pyramidy, super. Akorát nakonec mne pěkně dožrali na letišti v Ostravě. Celníci nám zabavili 4 krabice tabáků do vodní dýmky!!!!! ]-( ]-( ]-(
Profilova fotka
Vasha: a proč vám ho zabavili? Oni vám lezli do kufru? A na ty pyramidy jste měli 1 denní výlet nebo 2 denní? Jste byli v Hurghadě?
Profilova fotka
Protože prý můžeš převézt na osobu jen 250 gramů tabáku a my měli každý 6 krabic. Přejížděli to rentgenem, jinak by na to nepřišli. Ach jo :-( :-( :-( Na pyramidách jsme byli jen 1 den, a ze Sharm el Sheiku jsme tam jeli 8 hodin, no šílené. Ale stálo to zato!!
Profilova fotka
Ahojky Vasha. Tak to je skoda s tim tabakem. To by me taky pekne vytocilo !! ]-(
Profilova fotka
Dobré ranko :-) my si dnes trochu pospali, co taky v takovém počasí dělat, že? Moc gratuluji Pan k Petřičce a Jije k dnesšním narozeninám :-) My byli na chatě, počasí nic moc, včera ale bylo hezky, tak jsme se aspoň nadýchali čerstvého vzduchu...
Profilova fotka
Vasha: to jsou opičáci řekla bych že už někdo jiný bafá :-D a jak dlouho jste byli na pyramidách? Saly: venku je pěkně hnusně ani nemluv! Včera tu taky bylo škaredě, ale na horách prý bylo hezky i v jeseníkách. Rostou ještě hřiby nebo už je po?
Profilova fotka
Jéje, Pan už má holčičku? Tak to hodně gratuluji!!! A Jije taky - všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky!!! Ahoj Saly, jak se má Tomášek?
Profilova fotka
No pocasi nic moc, ale my se porad zlobime, horko nelibi se nam to , zima taky ne. Me to treba ted vyhovuje aspon neni parak a zase neni silena kosa :-)
Profilova fotka
A jak se libilo malemu cviceni ?? nevim jestli uz jsi to nepsala a ja to neprehledla :-)
Profilova fotka
Lin: já mám sice teplo ráda, ale ty hice v srpnu mě už taky pěkně otravovaly!
Profilova fotka
Holky, musim za malou je strasne protivna. Takze bezim. Zatim se mejte . Papa
Profilova fotka
Lin. papa a zase nakoukni :-)
Profilova fotka
Katy: na pyramidách jsme byli asi jen 2 hodiny. Pak jsme jeli na sfingu, do parfumérie a papyrusové dílny, nak národní muzeum s pokladem Tutanchámona a nakonec vyjížďka po Nilu.
Profilova fotka
Tak v kolik jste vyjeli a v kolik se vrátili zpět? A ryby jsi pořádně pohonila? :-D
Profilova fotka
vasha: my nějak s malým a s kočárkem se na hřiby nedostaneme..ale máme takovou zásobu od tchýně, že mi to ani nechybí..už jsem si letos hříbků užila dost, tak mě napadlo, že dnes uvařím hřibačku..nevím co furt vařit :-( Tomášek se má asi dobře, je hodný, houpe se v houpajdě a prohlíží si hračky, v noci dobře spal,tak co chci víc, že? Lin: malému se cvičení líbilo střídavě oblačno..ze začátku jo, pak dostal hlad, tak jsem kojila, no a pak zas se mu chtělo spát..je to dost udržet jejich pozornost celou hodinu, no a mace se líbilo, jen jí vadilo, že musí nahlas upívat, to je totiž dost tragické :-p
Profilova fotka
Saly: sice na hříbky jsem se ptala já, ale nevadí :-D chceme za 14 dní na chatu, ale myslím, že už bude prd, já tedy hřiby nemusím, ale sbírám je ráda :-)
Vashi vítej zpět ;-) fajn že jste si odpočli a jen škoda toho tabáku. No ale museli jste s tím počítat že vám to projde tak max 50 na 50. Páč oni by u toho rtg museli být fakt slepouši aby neviděli ty krabice :-(( Katy, já na houby taky moc ráda. Ale prostě nemám na to vůbec čas - snad příští rok 8-)) Dnes sem nějako Gregor, sice sem spala dost, ale ten den je jakýsi divný. Chce se mi spát, zima mi je ... :-p ale práce jde od ruky - alespoň něco, když né nic
Profilova fotka
Ivi: asi špatný tlak! mě se chce taky spát, je mi zima, ale na rozdíl od tebe mi práce moc nejde od ruky, nic se mi nechcem, ale snažím se :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?