ivi, to je fakt , my nemame nikdy auto a kdyz neco potrebuju fakt nekam zajet tak je fakt ze se taky musim doprosovat vzdycky a nekoho prosit . A to je o nicem .
Posilam odkaz s fotkama u Saly :-)
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Lin, tak ono by to normoš bylo v poho. Ale je to daleko, tak si myslím že R přemýšlí ... no já nevím no. Kupoval si je za svobodna, takže to "naše" není. Je to jen jeho auto a já si jej půjčuji. Takže pokud mi je zapůjčí tak zapůjčí, ale když se ho už několikrát ptám a on mi neodpoví, je jasné jaký na to má názor
na fotky mrknu později
Ivi: no my taky nemáme auto a je to naprd to máš pravdu, ale dá se bez něj i žít ;-) a kam jedeš do Brna nebo někam dále?
Lin: fotky jsou hezké, Tomík je obřík a Jije to s ním moc sluší, aby si nevzala mustr ;-) a kde mají obřad a hostinu?
Katy, nn do Letovic. Je to ještě kus za Brnem. Vy máte lehce výhodu - jste ve městě, na skoro každém rohu buď zastávka busu nebo tramvaje. Ale tady u nás projede autobus 3x denně a víc ne. O víkendu se nedostaneš bez auta lautr nikam :-( sice je tu bohový klid, můžeš děcka vypustit kam chceš .. ale cena je někdy vysoká.
a svitla mi naděje .....
Ivi: tak to máš pravdu, ve velkoměstě je MHD, dobré vlakové i bus. spojení to máš pravdu, proto bych asi na vesnici nešla bydlet, i některé okrajové části OV jsou problematické x krát přesedat a něž někam dojedeš tak hodina v čudu
katy: no nějak kolem této hodiny nemůžu zabrat od 4h čumákuju do stropu a snažím se usnout a pak abych nevzbudila chudáka M. tak jsem odlezla na chvilu unavit oči k PC.
Tak v ne relaxík ;-)
ivi: no na vikend nehlásí extra počásko :-( co jsi měla v plánu? aha.. no neboj.. ono se to vyvrbí, uvidíš ;-)
lin: jj jeste 2v1 a vypadá to, že si hraju na slonici :-D pohoda. No my auto máme, ale taky se stalo, že když jsme ho potřebovali, tak nejelo, vystavené.. jednou jsem přišla na to, že mou vinou, protože jsem nechala rožnuté uvnitř světlo a svítilo to 14dní.. jsme nikam nejeli.. tak já už ted moc nejezdím a manža ŘP nemá. No a tak jsme to nabili.. a pak se nam to stalo jeste jednou.. tak bud jsem blbá a zase jsem na něco zapoměla nebo nevím :-| dala jsem auto do servisu a ten řekl že auto ve výborném stavu, že na něm nic neshledal.. tak uvidíme.. priste kdyz se to stane, nebudem dobíjet a přijede se přímo juknout.. ale je fakt, že už ted mi dost hrabe.. zapomínám a blbnu.. nevim zda jsi to taky zažila.. tak je možné, že jsem na něco zapoměla no.
jdu kouknout na fotky :-)
Pand. to už je stářím Hrušínský ve vesničce střediskové by ti řekl: "nestěžuj, v tomto věku je to normální, já už nespím od 3 rána" :-D :-D :-D
ono občas se ráda vybíjí baterka když jen tak popojíždíš, nikde to pořádně neproženše aby se baterka dobila tak se nediv! Občas musím udělat okruh 3x po magistrále :-N
krááásné fotečky :-) všem vám to tam slušelo, malý už je teda pěkně velký :-)
jija: ty jsi zhubla ne?
lin: ty máš nějaké dlouhé vlasy a kde jsi nabrala tu čokoládovou barvu? :-)
Katy: joo to máš recht :-D :-D :-D :-D no já bych okruhy dělala, ale ted mám fakt strach.. nějaký debil do tebe stouchne ze zadu a břichem snadno narazíš na volant.. tak se už bojím.. ale do obchodu apod jeste jezdíme.. ale máme novou baterku, tak by se to stávat nemělo.. ale po 6ti nedělí budem drandit.. OV,Km,Pha. Tak uvidíme, jak si autíčko poradí :-)
Pand: Lin pravidelně navštěvovala Čapkárnu víš! baterka i když je nová tak se ti tímto popojížděním snadno vybije. Ty nemáš takový ten speciální těhu pás?
Chjo tady furt prší, navíc mě tu děsně prudí otravná moucha a já ji nemůžu klepnout. Úspěšně utíká před diářem, stavebním deníkem a jiným kancelářským vybavením ]-( :-D ale já jí dostanu ;-)
Katy a jak dneska? Odpočla sis??? Co ten tlak - už je ti lépe?
Ivi: no ochladilo se tak je mi lépe, přitom jsem s tlakem nikdy problém neměla, ale myslím, že to byla taková nárazová akce, i 2 kolegyním včera haproval tlak, mamka má doma barometr tak to hned pozná,a le teď nemám čerstvé info je na dovči.
na mouchu to chce mucholapku, ale jestli tě potěším i u nás letájí mouchy - masařky, přitom okna paradoxně nemáme, vylétavají z rozvodů ]-(
lin: tak tam to je krásné, Saly tam taky měla veselku ne?
Katy, nj mě bylo včera též zle. Ten tlak je děsný prevít. Jakmile jsem jenom lehce unavená a změní se tlak, sem v háji zeleném. Hned je mi hrozně zle, jsem unavená, bez nálady .... Tak mucholapku si tady do kanceláře dát jaksi nemám kam :-D a už vidím ty klioše jak by jim před očima visela :-D :-D :-D by si řekli, bože kam sem to vlezl!!! Fůůůj tak masařky jsou to nejhorší zlo - ty řvou nejvíc :-p :-p :-p
Jinak víkend zachráněný!!!
Ivi: tak super a ty ses bála! Nakonec R. auto půjčí co? O masařkách mi ani nemluv a co se týče klientů bys je taky občas mohla švihnout, když by tě neposlouchali :-N
a jsem po obědě a chtělo by to šlofíka, bylo to kalorické :-N
Katy, nn nakonec úplně všechno jinak. Doveze mě do VelMezu k benzině, tam se dobře sjíždí z dálnice od Phy. No a neděli dořešíme. Hi hi hi :-D to znám, nebo zaměstnanci - ti sou taky někdy dubový palice =-) :-D
Copak si měla dobrého???
katy: nemám :-| a co má Lin společného s čapkárnou? ted jsem mimo mísu.. nevím k čemu to mělo být..
lin: tak to měla přesně moje kamarádka.. jak obřad tak hostinu :-)
ivi: tak to já jsem myslela, že ti to auto nakonec půjčí.. proč ti ho vlastně nechce tak půjčit? Se bojí o auto nebo o tebe? A ty jsi měla co dobrého?
já jdu dělat květák, už jsem si ho uvařila.. asi si ho osmažím... jinak včera haproval tlak asi všem, taky jsem byla hodně unavená.. za to dnes.. jsem fakt akční.. teda se snažím.. :-)
Katy, jůůů bych si též dala ..... x-)
Pand, musíš dočíst ... tam je to vysvětlený. Teď nemám čas rozepisovat se.
já sem měla chlebík se sýrem a debrecínkou, oběd až doma
katy: ahááá tak děkujuuu :-) no něco napíšu a pak zapomenu :-D to jsem celá já no..
tak já jeste dovařím brambůrky a můžu jít jíst.. dneska mám nějaký skluz :-N je u vás též taková kosa? Je tu na svetr a jeste mi byla zima..
a o víkendu asi uvařím gulášek, dlouho nebyl.. a pak fazole chilli con carne, at se je jeste užiju.
Pand: ty jsi dost ujetá na luštěniny co? jak nemám čočku tak zase fazole! To musí být pak u vás veselo! :-D no teplo venku není je to na bundu a prší. taky máme na mražáku guláš možná vytáhnu uvidíme, zítra papáme ve Studni :-p tak je vystaráno :-)
katy: no jsem no :-D pak je jíst nebudu moct, tak si to ted užívám.. se vším všudy :-D :-D :-D a tak luštěniny jsou zdravé ;-)
a co budete kupovat za dárek? Máš představu?
Katy, tak to uz nejak nevim kde mela Saly veselku :_) Me uz se to vsechno tak micha.
Pan : Ja jsem hneda porad cely rok, a kdyz vyjdu jednou na slunicko tak zhnednu uplne :-)
dobrý večer:-)
nějak nemůžu najít, nebo jsem slepá fotky ze srazíku u Saly ;-(
JInak Saly měla myslím svatbu na SKalce.
zítra jdeme ke kamarádce, její dcerunka už má rok, letí to jak voda, tak jdem "slavit" :-), otevřem rychlé špunty a bude mejdan :-D