Azer, nerozčiluj se :-) Já myslím, že to máme všechny podobně. Tady ta diskuse byla vždycky spíš o plánování svatby než o pokecu jako takovým. Tak si třeba pokecáme na jiných tématech ;-)
Jo jo, lepší než rozčilovat se, je napsat nějaký příspěvěk :-) , většinou sem nakouknu ze zvědavosti jestli někdo nezahlásí nějaké novinky :-) .Občas o někoho "zakopnu" v jiných tématech, to je pravda .
Teď v sobotu se mi ženil bráška:) Taky to měli krásný a úplně se mi vybavil náš den! Je krásný, když člověk může vidět tak šťastný den těch dvou lidí x-)
V rodině dvě svatby v jednom roce - to je paráda! Každý máme ještě jednoho svobodného sourozence ( naši svědci), tak jim to taky třeba někdy oplatíme :-)
Nestačím se divit, kolik holek plánuje svatbu rok dopředu, soudím tak podle nových témat, my jsme se asi chtěli vzít moc a hned tak jsme to vzali docela hopem, nebo že by to bylo naším věkem? ;-)
No, myslím, že naši na tento rok opravdu nezapomenou :-) Mamča furt říká, co udělala špatně, že jsme jí připravili tak perný rok :-) Ale teď už si může odpočinout. My jsme plánovali taky svatbu dost dopředu. 2 července jsme si řekli datum a ten jsme dodrželi:) Ale plánovat, chystat, domlouvat, .... jsme začali "až" tak v listopadu
Máte pěkné fotky i z druhé svatby!
K tomu plánování - nápad, že se vezmeme byl koncem ledna, svatbu jsme začali plánovat či řešit až v půlce února, to jsem se vrátila z lázní, chtěli jsme červen a vyšlo to, i když některé fáze přípravy byly dost zrychlené. Zdejší diskuse mi hodně pomáhaly, byly jste o kus ve předu.
jééééééé ahoj všem škoda že jsem to prošvihla musím si to tady přečíst všechno, my jsme měli svatbu 20th of June 2009 v Opavěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)