veru: tak ještě tady odepíšu a jdu... :-D já ještě přemýšlím o trochu tmavší kombinaci... zkusím a uvidím, ale fialovou tam určo nechám, tak jako tak... ;-)
Tak Pájíku, už to máme za 61 dní! :-D To je docela mazecký! :-D V úterý jdu na tu obávanou zkoušku svatebních šatů s bižu (chtěla bych si tam zkusit nějakou vybrat) a botkami. :-)
Ahojky...taky koukám jak to pěkně letí...
veru psala jsem ti na srpnovky chválu na líčení i na šaty... ;-) Moc ti to sluší!!!! Kdo tě líčil? A kde jsi sehnala tak parádní šatečky? Já už mám taky jedny objednané, ačkoliv se nechci převlíkat...ale líbily se příteli, tak je budu mít, kdyby bylo velké vedro, nebo se přihodila nějaká nehoda.... ;-)
Ahojky Pájuško! 8-)
Já jsem si to myslela, že chválíš mě! :-D Ona se tam k tomu přihlásila jiná Veronika! :-) Děkuju moc za pochvalu. Šatečky mi šila kamarádka a to líčení i účes bylo kvůli focení jejích šatečků, pže si chce založit vlastní stránky, kde by svoje šaty propagovala. Líčila nás jedna její známá, mladá 18iletá holčina, ale musím říct, že to docela uměla. :-) Ten blesk to trochu zničil, nejsou tam vidět ty drobé přechody v líčení! :-) Já jsem za ty svoje šatičky vděčná, pže jsem na zkoušce svatebních šatů zjistila, že mi v nich bude opravdu horko a navíc jsou dost težké, takže mi je úplně jasné, že v nich do dvou do rány nevydržím. Možná, že i ty za ty svoje šatky budeš nakonec ráda!! ;-) A jak budou ty tvoje vypadat? A budeš mít i nějaké botky na přezutí?
veru: jj já to psala hned jak jsem viděla ty nové fotečky v albu... :-D hele tak to je dobrý, já ti pořád chtěla napsat, že vypadáš jak nějaká modelka v katalogu, jak tam ty šatečky hezky prezentuješ :-D a ty jsi fakt modelkovala, takže se ti to na 100% povedlo!!!!
Šatky dám do alba až mi přijdou...někdy tetno týden...tak snad mi budou...jsou fialové a krátké...v botkách bych chtěla vydržet, ale budu mít ještě balerínky pošité flitry, mám je už pár let z Deichmanna a měla jsem je jen párktát na noze, takže jsou jako nové... v týdnu je taky vyfotím... ;-)
nazdar holky :-) se omlouvam, ze vam sem lezu, jen jsem ve_fi chtela taky pochvalit a prislo mi blby, kdyz se teda druha veru prihlasila k te pochvale to cpat tam ;-) veru, fakt ti to sekne!!!! x-) x-) x-)
Pájí, vyfoť, vyfoť, už se těším na botky a i na šatečky! :-) A fialové říkáš? To je moje oblíbená barva! :-D Děkuju za pochvalu modelování, ale tohle fotila jen kamarádka. Ty profi fotky od profíka jsem ještě neviděla, ale myslím, že ty budou opravdu stát za to, pže on je fakt dobrej! :-)
Ahoooj Ja_fi! :-) Dlouho jsem tě "neviděla"! :-) Tak děkuju moc za pochvalu! :-) A já si nebyla jistá, jak v nich vypadám! :-N Moc mě to do vás potěšilo, kočky! :-D