já se chtěla vdávat 20.10.2010 - magické datum,měla jsem to naplánované asi 4 roky, ale nakonec jsme to přesunuli na 3.7.2010 - kvůli počasí, budeme mít svatbu venku a tak jsme se báli aby nepršelo
Ahojky, my máme taky svatbu 20.10.2010 jen čas nám trošku nevyšel, chtěli jsme ve 12, ale máme až ve 13:00 :-) Z toho počasí mám teda velky strach, ale snad nám bude štěstí přát a bude ještě hezky :-)
Ahojky, my máme svatbu 10.10.2010 ve 12 hodin. Je to naše výročí a neděle a posvícení a navíc oboje rodiče se brali taky začátkem října, takže jsme neváhali :-) Hezky bude určitě, stejně jako může být ošklivě i v červenci a srpnu.
Ahojík, my udělali kompromisík :-D máme to 02.10.2010. 20.10.2010 jsme to nemohli mít, protože už tento termín měli rodiče! Tak snad bude krásně ;-) A je fakt, že může být i ošklivo, ale když bude pršet, budou to kapky štěstí.
njn.. magické datum :D otřepané řekla bych :-P přítel do toho nechtěl jít, ikdyž jsem si to plánovala 3 roky :D ale je pravda, že tady to datum určitě poblázní spoustu nevěst, díky "štěstí" a podobným babským řečem :D
Ahojky, já mám svatbu 20.10. ve 12:00 a věřím, že 100% bude nádherně! S přítelem máme k tomuhle datu hooooodně důvodů, takže jsme si ho zamluvili už asi v Únoru :-)
Akoj, my jsme svatbu naplánovali na 10.10.2010 a přítel vybral ještě v 10:00. Prý mu stačí si pamatovat jedno číslo a ví kdy má přijít :-))) Už jsem se smířila i s tím, že bude nejspíše trochu chladno, ale co se dá dělat. ;-)