deni.p
šatky se ještě nešijí, zatím sháníme látky a krajky:) ale šít bych je chtěla až příští rok - ted bych je neoblékla - musím do nich shodit bude v nich vidět vše:( tak zatím promýšlím jak zhubnout:)....
oznámení jsem našla na http://www.svatebni-oznameni.cz/05set... líbí se mi že dělají celé sety, je hezké to růžové se stužkou, tak to bych chtěla ve zlato bílé nebo zlatosmetanové:)
Tak to se nedivím, že máš organizátory, ze zahraničí by to šlo asi hodně špatně. Já mám svatbu ve městě kde jsem jen o víkendech a je to dost komplikované.
Ahoj holky.
eimee:to jsem nevedela, ze si musis sehnat svoji latku?tak to mas asi co delat, aby jsi nasla to co se ti libi a aby vse ladilo k sobe (materialy)!budes mit bily saty? ja jsem pro tradici a chci najit nejaky hezky bily:) ;-)
take chci ne ani tak zhubnout ale abych mela vice vytvarovanou postavu do sat i kdy zjsem jeste zadne nevybrala :) no jeste mame porad rok, ze :)))) take jsem koukala na tu web site s pranickama a je to asi nejhezci co jsem nasla. to ruzovy se mi taky moc libilo a pak jeste par jinych :)potrebuji ale oteviraci abych mohla na obe stranky psat (jedna stranka cesky a druha anglicky).
snoubenec je z anglie:)musime sehnat nejakyho dobryho prekladatele, ale zatim jsem jeste s nicim nezacala!nastesti vetsina lidi umi anglicky akorat ne rodice a asi 2 rodiny, ale zbytek je ok :) takze obrad bude muset byt v cr a prekladany. sice Mark (snoubenec) umi zaklady, a muzu ho naucit co ma rict :)))) hi hi hi (mozna i neco pridat:) ale pro lidi to bude muset byt prekladany!Byli jsme na svatbe - francouzko / spanelske (snoubenka z venezuely a bylo to ve francii ) a bylo to ok :)tak uvdime!
Ahojte, můžu se k vám přidat? V sobotu mě můj skoromanžel požádal o ruku a toto datum se nám moc líbí... :-) Nebude se některá z vás vdávat v Náchodě??
Ahoj marrei tak tě tu vítám :-D . Je dobře, že sis vybrala toto datum je opravdu hezké tak hlavně ať se vydaří počasí a snad vše proběhne OK. pa Sem 8-)
No, musím se s váma poradit, protože jsem mírně v šoku. Volala jsem si preventivně do svatebního salonu, kdy bude nejlepší začít si vybírat šaty, když mám svatbu 2.8.08. A oni mi řekli, že hned!!! Že už mají rezervace na září 2008!!! A to mi prosím řekli ve 2 salonech, ve třetím prý stačí po novým roce... To jsem myslela, že mám tak do února čas... Jak jste na tom vy, už vybíráte?
Čauky holky já jsem byla v Belleze a tam mi řekli, že je ještě příliš brzy což mě teda úplně vyhovuje nerada plaším. Kolekci na 2008 už teda mají, ale ještě jí nepůjčují řekli ať se zastavím tak v lednu nebo únoru 2008. V jedné půjčovně mi dokonce řekli ať přijdu v březnu 2008, že výběr šatů a konkurence je opravdu velká a alespoň ty šaty uvidím ve stavu v jakém by měli být ve svatební den tak nevím, ale asi půjdu opravdu v tom únoru a když nebude z čeho vybírat zajedu si do Prahy, ale myslím, že tady u nás v Teplicích je ta Belleza opravdu dobrá a něco hezkého určitě vyberu 8-)
Ahojky, tak jsem se už pomalu smířila, že už se mi nepodaří zhubnout do výběru šatů :-( ;-)
My teď 19.11. jedeme do Náchoda zamluvit na pevno to datum, a až to bude, tak holt začnu objíždět salony... Aspoň tu Bellu, je největší v Brně a řekli mi, že už mají kolekci 2008. Se zbytkem asi počkám po novým roce.
To jsou šoky.... A já myslela, že budu plašit, když půjdu na výběr šatů v únoru :-N
No o tom hubnutí mi povídej marrei, já jsem zoufalá, mám tak dvakrát do roka období kdy přiberu třeba i 4kila a neovlivním to a to se mi stalo zrovna ted, takže sotva obléknu své kalhoty a mám zkoušet svatební šaty :-D už aby mi zase přišel ten opačný stav a já se mohla krmit a být každý den o kilo lehčí:) envím co mám s organismem ale hrozně mě to zvlášt ted vytáčí. . . ach jo... :-(
Děvčátka moje, sotva jsem vás trochu poznala, už vás musím opustit... :-|
2.8.08 je už zamluvenej jedinej termín na svatbu na zámku v Náchodě... Tak jsem tam volala, paní mi vůbec nedoporučila, mít obřad na zámku v plné sezoně, protože se holt musíme podřídit návštěvníkům, a taky by hrozilo, že mi po 40ti minutách obřadu budou návštěvníci šlapat na paty a ani mi nedovolí se tam vyfotit... Po dlouhatánským domlouvání jsme se teda domluvily na datu 28.6.08 :) Já to prostě něchci mít jindéééééé!!!
Tak moc moc moc štěstíčka přeju!
Tak to se s tebou loučím, ale jen v této diskuzi:) a také přeji přeji spoustu štěstíčka 28.6.2008:) také krásné ty osmičky jsou pěkné:) snad mi to také vyjde. Ikdyž na kostel moc nával není a na hostinu to mám zatím rezervované, nikdo to tam ještě nechtěl ten datum:( tak pápá
Tak to je super že jsem tu nezůstala sama :-D koukala sjem na tvé albíčko a vypadá, že už máš hodně nakoupeno a připraveno:) já mám zatím jen perly na krk a do uší, blok na organizování:) a vyhlídlé šaty, vše mám zatím jen tady a v hlavě:) jak by vše mělo být. Máme zamluvený kostel i hostinu tak snad vše vyjde a nikdo nám to nevyfoukne, než se tam dostaneme abychom to domluvili vše!
Ahojky. tak my jsme chtěli 8.8.2008, ale jelikož jsme si vybrali místo obřadu Zámek Lysice a tam se neoddává v pátek, tak jsme to přesunuli na 2.8.2008 :-) Zamluvené to ještě nemáme, protože se termíny dají zamluvit až od 3.12. tak nám držte palečky. Už bych fakt chtěla mít klidnou dušičku a pustit se do dalšího zařizování, což bez pevnýho termínu nemůžu. :-(
ahoj holky,
chvili jsem tu nebyla a koukam ze nas je vic a vic - vitam :)ja mam zatim zarizeny jenom misto( obrad + hostina (zamek zbiroh) ale jinak nic jinyho!jeste jsem nezkousela zadny saty,...mam nejake predstavy,ale jak to bude vypadat ve skutecnosti,tak to nevim :) chystam se po novym roce, doufam, ze budou mit velky vyber! :)
eimee ... zařízeno něco mám, ale k ničemu mi to nebude. Nakupovala jsem dopředu, abych pak neměla najednou moc velké výdaje. No a nakonec jsme se dohodli na tajné svatbě ve čtyřech. ;-) Takže dekorace co mám použiju na dekoraci bytečku. ;-)
V první polovině ledna jdu na matriku vyplnit formulář o uzavření manželství a doufám, že mi to vyplní i bez přítomnosti miláčka. Budu mít s sebou jeho OP a rodný list tak snad jo. :-)
No a také šaty, na ty mi přijede svědkyně a pomůže mi s výběrem. :-)
no vypada to tu dost mrtvy :) ale to je asi stav pred vanocema, kdy se asi vetsina lidi soustredi na vanoce, nekdo ma zkousky,...no uvidime, po novym roce:) ja ted taky tak nejak svatbu neresim ;)
Ahojky, tak já se zase "odstěhovávám" jinam :-( . Termín 2.8.2008 neklapl ani na zámku a bohužel ani nevyhovuje kvůli hostům (kolegům ze zaměstnání). Stěhuji se (snad už naposled) do 9.8. 2008 ( jestli to tady vůbec někde je. :-| Pa a hodně štěstí s přípravama a tak.
Ahoj holky, tak u nás už to také vypadalo, že se budeme stěhovat, ale nakonec zůstáváme. Navzdory všemu:) U přítele v rodině totiž čekají týden před termínem mimi, tak jsme přemýšleli o změně termínu, aby byli na svatbě všichni, ale rozhodli jsme se že to stejně neovlivníme a je to naše svatba a my tam budeme:)))jinak ted moc nestíhám chodit na diskuze, mám fofr v práci a ty vánoce:) ted sháním drahouškovi hory jako dárek ale ty hotely mi nějak nechtějí vyjít vštříc s datumem:(no tak uvidím:) a jak jdou přípravy??,
Loučím se s trexx25:(
No ja doufam, ze se nam nic nezmeni, po vanocich bych uz chtela vybrat oznameni a udelat je, aby si mohli lidi zamluvit lety, dovoleny,...kamaradi uz i tak vedi jaky datum to mame, ale mozna jsem na nekoho zapomnela, tak to budeme muset rozeslat oficialne :) a co vy holky? uz mate vybrany oznameni?kdy je budete rozesilat?
deni.p já bych měla ale nechtějí mi ho nikde udělat ve zlaté barvě tak nevím:(asi budu muset najít náhradní ale přijde mi že je většina hrozných kýčů a přezdobených. my chceme nějaké jednoduché bez hrdliček atd.:) takže nevím kde shánět.
nejhorší je si vybrat něco co nejde a pak už se vše zdá horši...ošklivější...kýčovější atd:)